forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pitanje za pravnike iz Hrvatske
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 02/03/2009 : 23:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Mome prijatelju je pradeda stradao u Jasenovcu. Da li je Hrvatska isplacivala kakve nadoknade za zrtve iz Jasenovca?
Molim da se ova tema ne shvati kao politicka. Hvala.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE

Edited by - Raspucin on 02/03/2009 23:52:39

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 03/03/2009 : 08:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Mome prijatelju je pradeda stradao u Jasenovcu. Da li je Hrvatska isplacivala kakve nadoknade za zrtve iz Jasenovca?

ne jer je Republika Hrvatska sljednica SR Hrvatske a ne NDH što je valjda svima jasno tako da se ovo pitanje teško može shvatiti drukčije nego kao provokacija ali svejedno je odgovor ne
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/03/2009 : 10:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by rommel

quote:

ne jer je Republika Hrvatska sljednica SR Hrvatske a ne NDH što je valjda svima jasno tako da se ovo pitanje teško može shvatiti drukčije nego kao provokacija ali svejedno je odgovor ne

Ne znam zašto je i meni ovo palo na pamet

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2009 : 11:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Raspucine, Republika Hrvatska nema veze sa time, možda si ipak na nekom drugom mestu trebao da se raspitaš. Ako se ne varam, postoji posebna vladina organizacija koja rešava ta pitanja, pa pogledaj tamo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2009 : 11:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

quote:

Sve zavisi kako se gleda na čitavu stvar. Tema nije za ovaj forum, ali Raspucin mi nije poznat kao čovek koji bi na ovaj način provocirao. Ili vi mislite drugačije?
Kao što rekoh, sve ima svoje objašnjenje. Rommele, već smo imali diskusije na temu tvog nicka, pa su ljudi i to shvatili kao provokaciju, ali im je i objašnjeno kako i zašto. Znači, ne treba prenagljivati u nekim stvarima.

A eto, mogli bismo da nađemo više topica u poslednjih 5-6 meseci koje bi ovaj ili onaj mogao da shvati kao provokaciju. Kao što vam piše u pravilima, sve teme koje smatrate neodgovarajućim, možete da prijavite moderatorima. Vaš komentar vas inače svrstava u istu ravan sa postavljačem teme.

Kao što sam već gore napisao, tema nije za ovo mesto, i topic će biti zaključan, dozvoliću još Raspucinu da zauzme stav, a ostale bih zamolio da se uzdrže od komentarisanja. Ukoliko je nekome potrebno objašnjenje, može i meni na PM.
Hvala na razumevanju.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2009 : 11:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Gand

Kako mi je sad na pamet pao prejeben vic, al ipak nije vrijedan 6 dana zakljucanog accounta!

Sedam dana, da budemo precizni...

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 03/03/2009 : 12:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:

quote:

Sve zavisi kako se gleda na čitavu stvar. Tema nije za ovaj forum, ali Raspucin mi nije poznat kao čovek koji bi na ovaj način provocirao. Ili vi mislite drugačije?
Kao što rekoh, sve ima svoje objašnjenje. Rommele, već smo imali diskusije na temu tvog nicka, pa su ljudi i to shvatili kao provokaciju, ali im je i objašnjeno kako i zašto. Znači, ne treba prenagljivati u nekim stvarima.

A eto, mogli bismo da nađemo više topica u poslednjih 5-6 meseci koje bi ovaj ili onaj mogao da shvati kao provokaciju. Kao što vam piše u pravilima, sve teme koje smatrate neodgovarajućim, možete da prijavite moderatorima. Vaš komentar vas inače svrstava u istu ravan sa postavljačem teme.

Kao što sam već gore napisao, tema nije za ovo mesto, i topic će biti zaključan, dozvoliću još Raspucinu da zauzme stav, a ostale bih zamolio da se uzdrže od komentarisanja. Ukoliko je nekome potrebno objašnjenje, može i meni na PM.
Hvala na razumevanju.

Da, ali zanimljivo, ti se baš na ovaj odlučio očitovati
Mislim da je topic izuzetno neprimjeren.. Definitivno u posljednje vrijeme nije bilo takvih topica (bar ne onih koji su prošli nekažnjeno)
Najlakše se napravit grbav i pod izlikom znatiželje otvarat neprimjerene topice.. Pa to može svatko od nas napravit i automatski se amnestirat! Može bilo ko od nas postavit topic "Da li Srbija isplaćuje odštetu za srušene kuće u Hrvatskoj u domovinskom ratu".. Evo baš pita moj frend kojemu je srušena i zapaljena kuća do temelja..
Hellouuuuu za takva pitanja i odgovore postoje institucije koje se time bave, a ne svaštara na forumu o stripovima, tako da tvoj pokušaj obrane Raspučina definitivno nema osnove..
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 03/03/2009 : 12:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

[quote]Originally posted by Vjeko1980

[quote]Originally posted by rommel

[quote]Originally posted by Raspucin

Hellouuuuu za takva pitanja i odgovore postoje institucije koje se time bave, a ne svaštara na forumu o stripovima, tako da tvoj pokušaj obrane Raspučina definitivno nema osnove..

Što sam ti sad ja skrivio?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2009 : 12:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Da, ali zanimljivo, ti se baš na ovaj odlučio očitovati

Pazi, te insinuacije na moj račun me nerviraju, shvati da ne razmišljaju svi kao ti...

quote:
Mislim da je topic izuzetno neprimjeren.. Definitivno u posljednje vrijeme nije bilo takvih topica (bar ne onih koji su prošli nekažnjeno)

Kao sto rekoh, stvar licnog shvatanja. Tebi smeta ovo, nekom drugom nesto drugo... MENI licno, ne smeta ama bas nista, da razjasnimo, iako znam da ti mislis drugacije.

quote:
Najlakše se napravit grbav i pod izlikom znatiželje otvarat neprimjerene topice.. Pa to može svatko od nas napravit i automatski se amnestirat! Može bilo ko od nas postavit topic "Da li Srbija isplaćuje odštetu za srušene kuće u Hrvatskoj u domovinskom ratu".. Evo baš pita moj frend kojemu je srušena i zapaljena kuća do temelja..

Poređenje ti je malo deplasirano. U vezi WW2 mislim da smo svi na istim stranama(zar ne?), pa ne znam šta bi nekome to trebalo da smeta. Izuzev činjenice da temi nije ovde mesto, jelte. A eto,razmislio sam, i sasvim si u pravu za sve ostalo. Tako da mi ne preostaje ništa drugo nego da postupim u skladu sa tačkom 4. pravila.
Posto je krivica delimicno moja, Raspucin i ti cete dobiti blaze kazne ovog puta.

Edited by - manhunter on 03/03/2009 13:42:36
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000