forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 molba za nekog iz novog sada...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/03/2009 : 09:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

quote:
Originally posted by srdjandj

Varao na kolekcionaru, varao ovde i vi svi ćutali, ne mogu da verujem.

Ja sam odmah trazio da se izbaci sa kolekcionara!!!

Dobro, ali je posle nastavio ovde.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/03/2009 : 13:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Pa razumem. Ako ima krah u familiji, kad sam ja pričao sa njim preko maila na Kolekcionaru, ništa tako nije pomenuo, a internet dostup mu je besplatan, ili kod drugova ili u kojoj kafani, pa bi priznao. Žao mi ga je zbog familije, ali bar toliko bi bio kulturan i ljudima to ispričao i ne bi bilo toliko uzavrele krvi, mislim da bi bilo baš obrnuto i možda bi mu ko i pomogao. Samo nek normalno kontaktira po mailovima-ima dostup.
Pozdrav svima u Novi sad!

P.S.:
A ako laže, pridružujem se i ja prevarenim.

.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 06/03/2009 13:04:03
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/03/2009 : 13:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam odmah trazio da se izbaci sa kolekcionara!!!

Na Kolekcionaru ga nema više od kad je dobio moje pare. Proverio sam.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 06/03/2009 : 13:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sdragan@

quote:
Originally posted by Colt

Trebao je sdragan da se ponudi da ode do njega i preuzme pakete, koje bi kasnije licno poslao... mladi Zeljko tada verovatno ne bi imao snage ni da mu ih preda u ruke.

I ja sam razmisljao o tome...nazvacu ga veceras opet da mu to predlozim...
On i meni duguje nesto sitno love pa racunam bolje da odem i pokupim neki strip dok jos ima...

Ako bude pristao na tu varijantu ja cu se ovde javiti...

Sdragan@, ako to dobiješ-i hvala ti na trudu, pokušajmo napraviti ovako, da mi plačamo poštarinu-povratno, ako dobijemo robu?

.

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 06/03/2009 : 21:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

quote:
Originally posted by Colt

Trebao je sdragan da se ponudi da ode do njega i preuzme pakete, koje bi kasnije licno poslao... mladi Zeljko tada verovatno ne bi imao snage ni da mu ih preda u ruke.

I ja sam razmisljao o tome...nazvacu ga veceras opet da mu to predlozim...
On i meni duguje nesto sitno love pa racunam bolje da odem i pokupim neki strip dok jos ima...

Ako bude pristao na tu varijantu ja cu se ovde javiti...

Sdragan@, ako to dobiješ-i hvala ti na trudu, pokušajmo napraviti ovako, da mi plačamo poštarinu-povratno, ako dobijemo robu?

.

Ma ne...vi ste vec platili postarinu...ja cu probati da uzmem od njega par stripova u protiv-vrednosti troskova slanja stripova kupcima...mislim da je to najpostenije za vas... ja se prihvatam bespotrebnog posla...ali takav sam, trazim nevolje i kada ih nema
Nisam ga jos uspeo dobiti...javicu kako ide stvar...

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/03/2009 : 08:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pazi se sine Dragane, da te Zexx ne izmlati...

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 07/03/2009 : 08:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 08/03/2009 : 21:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Cuo sam se tek veceras sa Zeljkom...jeb'ga nisam stigao ranije

Ne bih da dajem laznu nadu ostecenima ali po vecerasnjoj prici mislim da ce se na kraju ova prica (uz moje posredovanje) zavrsiti sa hepy-endom.
No tek kada svi stripovi budu kod mene moci cu sa sigurnoscu da kazem da cete 100% dobiti svoje stripove...
Za dan-dva cu se javiti sa konacnom pricom...dotle molim za strpljenje

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 09/03/2009 : 00:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dubac

Zexx je prosle godine pokrao clana Darkwood na Kolekcionaru za par stotina eura.
Onda je izbacen sa Kolekcionara ali se vratio pod imenom Bax.
Ovde je bio pod imenom crvenimundir.Verovatno se vec vratio pod nekim trecim.
Naravno da je Zexx ustvari Dmaksa.Ista tehnologija i metod koji se primenjuju vec godinama.
Napravi prvo par pozitivnih komentara sa par ljudi a onda ide kradja kada se vecina opusti.
Jedino sto je kod one varijante sa Dmaksom imao jos neciju asistenciju.Uveren sam da je uzeo tudje stripove i slikao za aukcije.Imao sam i neku sumnju cije ali nemam dokaz.
Lik je potpuno opskuran.Pretnje i molbe ne pomazu.Upozoravan je vise puta da vrati novac i kada je bio Darkwood u pitanju pa nije.Kradje obicno vrsi sa inostranim kupcima jer se tako oseca bezbednim.
Resenje su policija ili batine.Treceg nema.

Uh !

Ja sam znaci pre nekoliko meseci bio na rubu propasti a da to nisam ni znao.
U pitanju je bio komplet Zagor Slobodna Dalmacija i neki stariji Zagori iz Zlatne Serije. Secam se da je cifra bila 16800 dinara.
Sto je najjace to smo odradili van aukcija.
Sve smo lepo realizovali, samo mi je smetalo to sto me je stalno zvao i pozivao se na neke ljude koji "garantuju" za njega. Tipa "ako mi ne verujes pozovi..." ili "saradjivao sam ja i sa ...", "pozovi slobodno i ...".
Zasto da zovem te ljude ako smo se dzentlmenski dogovorili?
Kazem, sve je lepo proslo i ja posle coveka preporucivao drugima.

Sada kada sve ovo citam, obuzima me neka gorcina . . .

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41095 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/03/2009 : 00:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
"Pogresi centrala jednom, ali ne sto puta.."
:)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/03/2009 : 01:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Sdragan@ zaslužiš nagradu.. hmm, pitaš se šta, pa stripovi naravno.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/03/2009 : 17:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne bih da dajem laznu nadu ostecenima ali po vecerasnjoj prici mislim da ce se na kraju ova prica (uz moje posredovanje) zavrsiti sa hepy-endom.
No tek kada svi stripovi budu kod mene moci cu sa sigurnoscu da kazem da cete 100% dobiti svoje stripove...

Nema još javljanja sa terena.
Svakako si pokazao dobru volju. Prijatno.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/03/2009 : 17:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

"Pogresi centrala jednom, ali ne sto puta.."
:)))

Trebao si ti da ga ispičkaš onda, pa ne bi varao ljude!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41095 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 17/03/2009 : 17:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Trebao sam... Ali ima vremena.. :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 17/03/2009 : 20:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Risar...ne brini se...Zeljko sada malo i mene zavlaci ali necu mu dati mira...da ne duzim sada sa pricom...iskreno... mrzi me kuckati ali evo ukratko... bio sam kod njega...drzao sam tvoje albume u rukama ali nisam uspeo da se sa njim dogovorim oko nadoknade za slanje posiljki...ima tu par paketa...za tebe, cini mi se "gianta" i jos par ljudi ne bih sada napamet pricao...da bi se sve to poslalo treba uloziti oko 15-20 eura...e ja mu ne trazim novac vec sam mislio da mu uzmem stripove u protiv-vrednosti ali on je malo tezak za cenkanje(kao i svi klasicni strip-preprodavci)...tesko mu se oprostiti sa par stripova a kako ja nisam imao citav dan sa njim pregovarati(kao sa MMF-om jebo te) odustao sam i pregovore odlozio za neki drugi put...
Uglavnom nemojte brinuti...dobicete robu na ovaj ili onaj nacin...morate biti strpljivi...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/03/2009 : 21:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Uh, ja sam stvarno miroljubiva osoba, ali taj tip mi zvuči kao da stvarno zaslužuje neke odgojno obrazovne metode...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/03/2009 : 23:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Risar...ne brini se...Zeljko sada malo i mene zavlaci ali necu mu dati mira...da ne duzim sada sa pricom...iskreno... mrzi me kuckati ali evo ukratko... bio sam kod njega...drzao sam tvoje albume u rukama ali nisam uspeo da se sa njim dogovorim oko nadoknade za slanje posiljki...ima tu par paketa...za tebe, cini mi se "gianta" i jos par ljudi ne bih sada napamet pricao...da bi se sve to poslalo treba uloziti oko 15-20 eura...e ja mu ne trazim novac vec sam mislio da mu uzmem stripove u protiv-vrednosti ali on je malo tezak za cenkanje(kao i svi klasicni strip-preprodavci)...tesko mu se oprostiti sa par stripova a kako ja nisam imao citav dan sa njim pregovarati(kao sa MMF-om jebo te) odustao sam i pregovore odlozio za neki drugi put...
Uglavnom nemojte brinuti...dobicete robu na ovaj ili onaj nacin...morate biti strpljivi...

Pozovi Savića u goste i otiđite zajedno kod njega, pa da vidi onda kako Musa dere jarca, kako ne želi da reši te albume, stripove i šta još znam, a otkriven je?

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/03/2009 : 11:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sdragan@, stvarno ti puno hvala na strpljenju i prodirnosti. Nije mi jasno, zašto ti ne da npr. albume-sve je več plačeno, a ja platim poštarinu još jednom, samo da dobijem svoje-ako se slučajno desi, da dobiješ moje, a uz toga ču ti slati i još koji-ili par stripova u znak zahvalnosti. Pa da, u današnje vreme čovjeku ponestaje strpljenja. Moraš sve polako i na easy. Ajde, sretno, i pozdrav u Novi sad, nadam se da imate sunce bez ijednog oblaka, kao u Ljubljani.

-

Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 18/03/2009 : 12:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
Risar...Neka poslednja od opcija bude da ponovo platis postarinu...glupo je da ponovo placas za uslugu koju si vec platio...
Strpljenja i mislim da ce sve biti pozitivno reseno...
Pozz

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 18/03/2009 : 12:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
sdragan@, hvala ti i od mene. Ja sam imao dogovor sa njim da mi paketic posalje post ekspresom tako da mu i nisam platio postarinu. Hvala jos jednom!
Pozdrav,

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/03/2009 : 13:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Risar...Neka poslednja od opcija bude da ponovo platis postarinu...glupo je da ponovo placas za uslugu koju si vec platio...
Strpljenja i mislim da ce sve biti pozitivno reseno...
Pozz

Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 06/04/2009 : 22:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
Ima li stogod novo po ovom pitanju?

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 09/04/2009 : 15:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message  Reply with Quote
jel se kaze "Molba nekome" ili "molba za nekoga"

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 09/04/2009 : 15:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message  Reply with Quote
Breuf.

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva" Cehov

Edited by - Dusxan on 09/04/2009 15:01:40
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 09/04/2009 : 17:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dusxan

Breuf.

Šta to znači. Neko njemačko ime

Edited by - Risar_69 on 09/04/2009 17:10:08
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000