Neke stvari se kod nas nikad neće promeniti. Pre tri godine su nam bili krivi braća Crnogorci, a sad? Zašto li su uopšte uvlačili publiku u glasanje kad je njene favorite 'žiri' sistematski ubio? jeeee....
Obradovao sam se kada sam cuo da je Ana Nikolic odustala a na kraju cu jos i plakati za njom. Sreca da nismo ni imali neki bog zna kakav izbor ove godine pa nemam za kim toliko da zalim.Ipak bilo je boljih pesama bar pet,sest od ovog cuda na kraju. Kada na Eurosong nije otisao Ludi letnji ples zbog one glupave kradje Crnogorskog zirija motivisane politickim razlozima(citaj potrebom da se nastupom na Eurosongu promovise skora nezavisnost Crne Gore i referendum) bio sam besan jer sam mislio a mislim i danas da ne treba mesati kulturu sa politikom iako to cesto nije tako. Sada sam potpuno ravan.Mozda mi je licni favorit bio OT band ali ni oni nisu imali pesmu koja bi se pamtila. Da je Ludi letnji ples otisao na Eurosong osvojio bi ga jednako kao sto je to i uradila Marija Serifovic godinu dana kasnije i to je steta a ovo je samo jos jedan minus organizaciji glasanja na nasem izboru. Da...ova nova pesma fenomenalne Jermenke,Izraelca i Jelene Tomasevic za koju je tekst pisao Simon Perez ce biti svetski hit i drago mi je sto je imala premijeru u BG na nasem izboru.Em dobra pesma,em tekst pisao Izraelski predsednik,em kada pogura Jevrejski lobi
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Neloše, zapravo sasvim simpatično, i vanserijski, što se tiće Eurosonga. Neće se utopiti u bezličnu masu prosječnog eurosong pjesmuljka, a to bi se, samo po sebi, moglo pokazati kao prednost. Evo, ja u posljednjih 15 minuta već po treći put vrtim ovu pjesmu.
Nažalost, lijepih epiteta nemam za hrvatsku predstavnicu. Nama ne ginu prednatjecanja niti sljedećih godina.
Točno tako. Koliko Cipela bila blesava ili seljačka, pjesma ima karakter, i, makar ne dobila ni boda, znate da ste poslali nešto što vas je predstavilo. S druge strane, Hrvatska šalje lošu sevdalinku.
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?