Author |
Topic  |
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 10/03/2009 : 00:14:33
|
quote: Originally posted by REJS
Ako mogu da primetim decko je u sali malo ironican za zeca na grani.
Mozes da primetis. @Srle Sala, komika.  
|
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1697 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 10/03/2009 : 01:00:33
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Mozes da primetis. @Srle Sala, komika.  
Al imaš i onu, bolje glineni golubarnik u dvorištu nego komšija na prozoru... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41057 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 10/03/2009 : 01:03:47
|
       |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 10/03/2009 : 01:28:52
|
Dosta je vise, odo' na spavanje.Mora rano da se ustaje da bi pokupio paket. Konacno mi je stigao kolekcionarski Zagor iz Darkvuda i jos par desetina stripova. "Ko rano rani, dve ovce sisa." |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 10/03/2009 : 01:32:20
|
Dosta je vise, odo' na spavanje.Mora rano da se ustaje da bi pokupio paket. Konacno mi je stigao kolekcionarski Zagor iz Darkvuda i jos par desetina stripova. "Ko rano rani, dve ovce sisa."
Blago tebi,ja bi za kolekcionarskog zagora ne bi ni spavao  Poslovica ne ide tako vec:Ko rano rani,spava mu se ceo dan   |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 10/03/2009 : 02:25:45
|
Nije tacno, poslovica ide ko rano rani sam u nju upada :)
Inace meni odgovara trenutno ovaj sporiji ritam Zagora, s obzirom da sam od nove godine ostao bez polovine prihoda, u ovom trenutku bi 18 knjiga godisnje bilo previse, a i sa ovim tempom ce biti nategnuto za kupovinu. Mada i ja podrzavam stav da je bolje i da kasni a da bude kako treba, nego da se zuri a da bude gresaka. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/03/2009 : 04:45:30
|
Dosta je vise, odo' na spavanje.Mora rano da se ustaje da bi pokupio paket. Konacno mi je stigao kolekcionarski Zagor iz Darkvuda i jos par desetina stripova. "Ko rano rani, dve ovce sisa."
Znaci zato ti ne mozes da prebacis 55 kila |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 10/03/2009 : 08:55:09
|
quote: Originally posted by regar
Nije tacno, poslovica ide ko rano rani sam u nju upada :)
Inace meni odgovara trenutno ovaj sporiji ritam Zagora, s obzirom da sam od nove godine ostao bez polovine prihoda, u ovom trenutku bi 18 knjiga godisnje bilo previse, a i sa ovim tempom ce biti nategnuto za kupovinu. Mada i ja podrzavam stav da je bolje i da kasni a da bude kako treba, nego da se zuri a da bude gresaka.
Meni je svejedno, jer sam odustao, prve dve imam sa sajma sa Ferrijevom posvetom i dosta, ionako vec sve te epizode imam u raznoraznim verzijama. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 10/03/2009 08:56:24 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/03/2009 : 09:42:58
|
Nešto mi samo nije jasnu po pitanju zahteva da VČ stavi tačne datume/ritam izlaženja ovog izdanja. Koja to izdavačka kuća inače radi? Mislim na izdavače koji objavljuju neku vrstu "redovne" serije i onda neka ovako posebna izdanja. Ja sam pre neki dan dobio katalog najava fancuskih izdavača Soleil, Castermann i Dargaud. Gomila najavljenih stripova, integrala, posebnih edicija, i NIGDE ne piše kad ti stripovi izlaze. Jedino što na naslovnoj stranici piše da su najave za 2009. godinu. Zašto bih ja morao da znam unapred približan datum nekog takvog izdanja? Te stripove ionako skoro svi imamo,ne moramo da ih kupimo ćim izađu da bismo ih pročitali. Ako nas izlazak novog broja "iznenadi", pa trenutno nemamo novca da ga kupimo, sačekamo mesec-dva pa to uradimo tada, neće se rasprodati. Ja sam siguran da bi 80% ljudi počelo da se žali kako je ritam prebrz, kada bi VČ sad krenuo da izdaje 18 knjiga godišnje. Mislim da je i mesečni ritam izdavanja za neki strip po ovoj ceni prebrz, možda se varam? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/03/2009 : 09:52:28
|
Zar ne vidis da vise nije u modi da se pljuju naslovnice i oprema kolekcionarskog Zagora, pa se traze nove mete.  |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 10/03/2009 : 09:53:29
|
quote: Originally posted by Colt
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Ajde ko je za to da se ubaci ova moja naslovnica u jednu od VC Zagorovih knjiga?
Uradjena je u olovci..jos samo da istusiram i obojim....
Uskoro javljam vesti...
[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=cicodead2.jpg] [/URL]
A gde bi se to ubacilo?
Pa ili bas kao naslovnica, ili na zadnjoj strani..ili negde unutra..ali kao naslovnica bi bash legla....meni licno se vise svidja ovaj crtez od Laurentijevih naslovnica...ovo kazem kao fan Zagora a ne kao vlasnik ovog crteza Mislim da bi se Zagorovim fanovima vise dopao ovaj crtez nego Laurentijev (a samim tim bi i prodaja knjiga bila veca)  ...ovo su mi potvrdili i sami Italijani koji su bliski SBE i Zagorovom svetu... Cistiji crtez vise lezi Zagoru...bar se meni vise svidja cistiji crtez kad citam Zagora... |
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 10/03/2009 : 14:09:37
|
Valjda su Laurentijeve naslovnice vezane za sadrzaj stripa... mozda ne bi bilo lose da ide sa zadnje strane, kao kontrast toj naslovnoj. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 10/03/2009 : 14:17:45
|
Mozda ako ljudi vide da je Ciko riknuo, instiktivo kupe Zagora nadajuci se da je stvarno tako!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 10/03/2009 : 14:49:27
|
quote: Originally posted by Colt
Valjda su Laurentijeve naslovnice vezane za sadrzaj stripa... mozda ne bi bilo lose da ide sa zadnje strane, kao kontrast toj naslovnoj.
Ma moze i to! Samo neka se pojavi u nekom od nasih Zagorovih izdanja...videcete ovaj crtez i crno belo i u boji..pa sta vam se svidja..   |
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 10/03/2009 : 16:01:18
|
quote: Originally posted by manhunter
Nešto mi samo nije jasnu po pitanju zahteva da VČ stavi tačne datume/ritam izlaženja ovog izdanja. Koja to izdavačka kuća inače radi? Mislim na izdavače koji objavljuju neku vrstu "redovne" serije i onda neka ovako posebna izdanja. Ja sam pre neki dan dobio katalog najava fancuskih izdavača Soleil, Castermann i Dargaud. Gomila najavljenih stripova, integrala, posebnih edicija, i NIGDE ne piše kad ti stripovi izlaze. Jedino što na naslovnoj stranici piše da su najave za 2009. godinu. Zašto bih ja morao da znam unapred približan datum nekog takvog izdanja? Te stripove ionako skoro svi imamo,ne moramo da ih kupimo ćim izađu da bismo ih pročitali. Ako nas izlazak novog broja "iznenadi", pa trenutno nemamo novca da ga kupimo, sačekamo mesec-dva pa to uradimo tada, neće se rasprodati. Ja sam siguran da bi 80% ljudi počelo da se žali kako je ritam prebrz, kada bi VČ sad krenuo da izdaje 18 knjiga godišnje. Mislim da je i mesečni ritam izdavanja za neki strip po ovoj ceni prebrz, možda se varam?
varaš se...MESEC DANA JE SASVIM DOVOLJNA PAUZA ZA SVE VRSTE IZDANJA...SVE ŠTO JE SPORIJE POPRILIČNO NEGATIVNO UTIČE NA MOTIVACIJU KOLEKCIONARA ZA PRAĆENJEM TOG SERIJALA |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 10/03/2009 : 16:07:57
|
quote: Originally posted by profesor-inz
varaš se...MESEC DANA JE SASVIM DOVOLJNA PAUZA ZA SVE VRSTE IZDANJA...SVE ŠTO JE SPORIJE POPRILIČNO NEGATIVNO UTIČE NA MOTIVACIJU KOLEKCIONARA ZA PRAĆENJEM TOG SERIJALA [/quote]
Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 10/03/2009 : 16:26:14
|
Da ovo kolekcionarsko izdanje služi samo za čitanje niko ga ne bi ni uzimao, ovde se radi o nečem drugom |
Edited by - Bruce Springsteen on 10/03/2009 16:28:53 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/03/2009 : 16:31:55
|
Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to..
Ne varas se,ne izdaje u mesecnom ritmu. Ali su ljudi verovatno besni zato sto je bilo najavljeno 12-18 knjiga godisnje sto je i brze od mesecnog ritma. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 10/03/2009 : 17:13:08
|
quote: Originally posted by profesor-inz
varaš se...MESEC DANA JE SASVIM DOVOLJNA PAUZA ZA SVE VRSTE IZDANJA...SVE ŠTO JE SPORIJE POPRILIČNO NEGATIVNO UTIČE NA MOTIVACIJU KOLEKCIONARA ZA PRAĆENJEM TOG SERIJALA
Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to.. [/quote]Ma ok,ja kolekcionarsko izdanje ne kupujem zbog čitanja već zbog želje da imam jedno kvalitetno kompletno izdanje svog omiljenog serijala...e sada ako će morati da ga kupuje moj sin ,pa moji unuci da bi sakupili sve zbog ritma od recimo tri do četiri godišnje onda nisam zainteresovan čuvaću ga u Ludensovom izdanju.
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 10/03/2009 : 17:16:30
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to..
Ne varas se,ne izdaje u mesecnom ritmu. Ali su ljudi verovatno besni zato sto je bilo najavljeno 12-18 knjiga godisnje sto je i brze od mesecnog ritma.
U pravo zato sam i razočaran,Sloba je pompezno najavljivao 18 knjiga godišnje pa čak i više ako sve bude išlo kako treba,i to obbećanje je podrazumevalo da ćemo za svega nekoliko godina imati kompletan serijal vrhunski odrađen.Sada možda bi to zahtevalo malo više para ali sam siguran da bih kupovao a ostalo prodao...kako je sada krenulo očigledno da priča nije uspela.. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1962 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/03/2009 : 17:18:56
|
Profesore Zagor ima još mnogo toga da obavi u Evropi™ tako da će ga svakako tvoja deca i unuci čitati . Ne može to ova biblioteka da postigne . |
Edited by - goksi on 10/03/2009 17:19:22 |
 |
|
Topic  |
|