forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 U2_No line on the horizon_360° oko Zagreba :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 09/03/2009 : 10:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

bit ce ovo odlicno r'n'r ljeto. acdc u beogradu, pa u2 u zagrebu... osmjeh mi na licu!

Jos da je Robert Plant hteo da peva! hihi....
A sa tog ACDC koncerta hocu da vidim slike!

Ovaj 10. avgust mi za koncert u Zagrebu stvarno odgovara, bas bih voleo da se iskombinujem da se pojavim. Videcemo

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 09/03/2009 : 19:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
10 August 2009 Stadium Makimir Zagreb

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 09/03/2009 : 19:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Koliko će otprilike koštat karta za to čudo?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 09/03/2009 : 19:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
U prodaji od 30 to 100 €
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2657 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 09/03/2009 : 20:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

bit ce ovo odlicno r'n'r ljeto. acdc u beogradu, pa u2 u zagrebu... osmjeh mi na licu!

Od uha do uha.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/03/2009 : 09:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

U prodaji od 30 to 100 €

100eura? gamad.
a ova mjesta od 30 eura su sigurno u zoološkom vrtu preko

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 10:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:
Originally posted by Vjeko1980

U prodaji od 30 to 100 €

100eura? gamad.
a ova mjesta od 30 eura su sigurno u zoološkom vrtu preko

Za acdc su dostizale i po 120€, u redovnoj prodaji, ne kod tapkarosa.
Inace, secam se kako je najavljivano kako ce, u susret jelte ekonomskoj krizi, cene karata biti niske. Ove od po 100€ mora da su za prvih 10-15 krugova, posto su u ovom kontekstu redovi relativan pojam.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/03/2009 : 10:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
amigo mladjo nije dugo bio na koncertima pa ne zna kako se danas krecu cijene karata.
prije su pop zvijezde zivjele od prodaje albuma, a turneje su bile "promocija".
danas se od prodaje albuma tesko moze, pa zaradjuju na koncetima.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 10:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

amigo mladjo nije dugo bio na koncertima pa ne zna kako se danas krecu cijene karata.

Ma da je meni i tih para od albuma, lako bih se snasao
Mnogo smo razmazili te tzv zvezde

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/03/2009 : 11:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio sam na Filmu u Tvornici, jel se to računa?
Zadnje što sam bio je Brian Ferry i to je koštalo 300 kn, ak se ne varam.
Al dobro, U2 su daleko popularniji, pa je, na žalost, ovo realnost.
Inače, čak više od cijene karte, mene nervira dužina koncerata. Obično traju sat i pol, a to, brate mili prođe za čas. Ferry je svirao sat i dvadeset. Depechovci isto sat i pol, malo duže. Ajde, drugi koncert je trajao malkice duže. Inače za Depeche je karta 400 kn, odnosno 500 kn VIP, tak da mi je ovo stvarno za U2 malo pretjerano. Donekle bih im oprostio ako bi svirali 3 ure

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/03/2009 : 11:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Zadnjih godina su svi koncerti velikih grupa trajali preko dva sata, baram oni na kojima sam ja bio (REM, Queen & PR, Eric Clapton, Iron Maiden..., pa i U2 u Beču 98-me).
Pozitivno iznenađenje je recimo Leonard Cohen koji je pjevao 3 sata uz 20 minutnu pauzu na polovici nastupa, a turbopozitivno Calexico koji su na trečem bis-u odustali od pozdravljanja i svirali dalje :)
Bez brige, od U2 češ dobiti barem 2 i po sata svirke.

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 10/03/2009 : 11:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
A cijene...
Masu sam koncerata gledao u Švicarskoj. Od tih "velikih" bandova recimo da je najjeftiniji bio Motorhead (66 CHF = ca.300 kn), a najskuplji Cohen (100 CHF = ca.500 kn). Sječam se da je Madonna bila bolesno skupa, najjeftinija karta oko 160 CHF (800 kn). Najjeftinija!!! Srečom pa me takav shit od glazbe ne zanima.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 11:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bez brige, od U2 češ dobiti barem 2 i po sata svirke.

Da te drzim za rec Nijedan njihov koncert koji sam gledao nije bio duzi od sat i po - sat i 45 min I to je super, a kamoli 2 i po sata!

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 10/03/2009 : 15:22:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Jethro Tull su u Beogradu svirali jedva sat i po sa sve bisom. Za to je grehota i put da potezes. Koncert bi trebao da traje bar dva sata.
Kad smo vec kod toga ne mogu sebi da oprostim sto nisam bio na Stonsima u Beogardu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 15:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Jethro Tull su u Beogradu svirali jedva sat i po sa sve bisom. Za to je grehota i put da potezes. Koncert bi trebao da traje bar dva sata.
Kad smo vec kod toga ne mogu sebi da oprostim sto nisam bio na Stonsima u Beogardu.

Oces na U2

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 17/03/2009 : 10:53:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Virgil Griffiths usporedio je ocjene iz srednje škole i glazbene preferencije, te došao do rezultata kako su oni koji slušaju Beethovena najinteligentniji, dok su oni koji slušaju hip-hop i r&b najmanje inteligentni.

Razloga za slavlje imaju i oni koji slušaju Radiohead, U2 ili Boba Dylana, jer oni se nalaze među osam grupa koje slušaju najpametniji.

Na dnu liste nalaze se hip-hop izvođači poput Lila Waynea, ali i Beyoncé i njenog muža Jay Z-ja (koji je ipak osam mjesta iznad svoje žene).

Ništa bolje nisu prošli ni ljubitelji jazza i klasike (osim, naravno, ljubitelja Beethovena).

Riječ je o istraživanju koje nije znanstveno utemeljeno, a sam Virgil, koji je na sebe navukao bijes brojnih obožavatelja Beyoncé, navodno je najavio kako više neće raditi ovakva istraživanja.

Zanimljivo je i da se grupe koje Virgil sluša ne pojavljuju u istraživanju.

Za više informacija pogledajte grafikon.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.

Edited by - dr strangelove on 17/03/2009 10:54:16
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/03/2009 : 11:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Auh, od spomenutih slušam samo tri grupe. Od te tri jedna ne postoji odavno a jedna se okupi svako 20 godina Ispod crte san!

Edit:
Dvi, dvi su aktivne. Uh dobro je, živ sam!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter

Edited by - Renky on 17/03/2009 11:43:52
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Na cemu li je kralj napravio jedno ovakvo istrazivanje....

Mislim, bas me briga, U2 mi vadi prosek.

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ja od ovih slušam samo Bobu Dylana

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Od navedenih autora U2 i Zeppelin, a od pravaca (classic) rock. Klasiku pustim jednom u 2 meseca.

Edited by - Lord Vader89 on 17/03/2009 12:58:14
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 17/03/2009 : 12:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Lista ne valja, nema Mile Kitica! :)

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/03/2009 : 12:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
U TIJEKU je press konferencija vezana uz dolazak najvećeg benda na svijetu, U2, koji će se domaćoj publici predstaviti 10. kolovoza na maksimirskom stadionu. Turneja pod nazivom "U2 360' Tour" započinje 25. ožujka, uključivat će samo 14 europska grada i završiti 12. rujna na Millenium Stadiumu u Cardiffu.

Cijene variraju od 250 do tisuću kuna

Napokon su poznate i cijene ulaznica - 250 kuna za sjevernu tribinu, 500 kuna su stajaća mjesta, 750 kuna platit će oni koji žele gledati koncert s istočne i zapadne tribine, dok mjesta na tim tribinama koja su najbliža pozornici koštaju tisuću kuna. Ako imate dvije tisuće kuna viška i želite ih potrošiti na najbolja mjesta slušajući U2, onda će vas organizatori smjestiti u VIP zonu.

Ulaznice su u prodaji od 27. ožujka od 9 sati ujutro na prodajnim mjestima Ticketproa te na njihovim internetskim stranicama. U prodaju će biti pušteno 60 tisuća ulaznica.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lista ne valja, nema Mile Kitica! :)

Mile je skroz lijevo pa nije stao

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

U TIJEKU je press konferencija vezana uz dolazak najvećeg benda na svijetu, U2, koji će se domaćoj publici predstaviti 10. kolovoza na maksimirskom stadionu. Turneja pod nazivom "U2 360' Tour" započinje 25. ožujka, uključivat će samo 14 europska grada i završiti 12. rujna na Millenium Stadiumu u Cardiffu.

Cijene variraju od 250 do tisuću kuna

Napokon su poznate i cijene ulaznica - 250 kuna za sjevernu tribinu, 500 kuna su stajaća mjesta, 750 kuna platit će oni koji žele gledati koncert s istočne i zapadne tribine, dok mjesta na tim tribinama koja su najbliža pozornici koštaju tisuću kuna. Ako imate dvije tisuće kuna viška i želite ih potrošiti na najbolja mjesta slušajući U2, onda će vas organizatori smjestiti u VIP zonu.

Ulaznice su u prodaji od 27. ožujka od 9 sati ujutro na prodajnim mjestima Ticketproa te na njihovim internetskim stranicama. U prodaju će biti pušteno 60 tisuća ulaznica.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/03/2009 : 12:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

....Napokon su poznate i cijene ulaznica - 250 kuna za sjevernu tribinu, 500 kuna su stajaća mjesta, 750 kuna platit će oni koji žele gledati koncert s istočne i zapadne tribine, dok mjesta na tim tribinama koja su najbliža pozornici koštaju tisuću kuna....

Koliko je sve ovo u eurima

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000