forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/03/2009 : 00:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Ako mogu da primetim decko je u sali malo ironican za zeca na grani.

Mozes da primetis.
@Srle
Sala, komika.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 10/03/2009 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Ajde ko je za to da se ubaci ova moja naslovnica u jednu od VC Zagorovih knjiga?

Uradjena je u olovci..jos samo da istusiram i obojim....

Uskoro javljam vesti...

[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=cicodead2.jpg][/URL]

A gde bi se to ubacilo?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/03/2009 : 00:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Pa na naslovnicu, da se malo rastereti Laurentija.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 10/03/2009 : 00:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa kada moze Lary da crta ove naslovnice sto ne bi i ti?

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/03/2009 : 00:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kada moze Lary da crta ove naslovnice sto ne bi i ti?

Pretpostavljam Lary=Lasurenti??
Ako je tako,slazemo se

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1697 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 10/03/2009 : 01:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Mozes da primetis.
@Srle
Sala, komika.

Al imaš i onu, bolje glineni golubarnik u dvorištu nego komšija na prozoru...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41057 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/03/2009 : 01:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 10/03/2009 : 01:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote

Dosta je vise, odo' na spavanje.Mora rano da se ustaje da bi pokupio paket. Konacno mi je stigao kolekcionarski Zagor iz Darkvuda i jos par desetina stripova.
"Ko rano rani, dve ovce sisa."

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 10/03/2009 : 01:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dosta je vise, odo' na spavanje.Mora rano da se ustaje da bi pokupio paket. Konacno mi je stigao kolekcionarski Zagor iz Darkvuda i jos par desetina stripova.

Blago tebi,ja bi za kolekcionarskog zagora ne bi ni spavao
Poslovica ne ide tako vec:Ko rano rani,spava mu se ceo dan

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 10/03/2009 : 02:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Nije tacno, poslovica ide ko rano rani sam u nju upada :)

Inace meni odgovara trenutno ovaj sporiji ritam Zagora, s obzirom da sam od nove godine ostao bez polovine prihoda, u ovom trenutku bi 18 knjiga godisnje bilo previse, a i sa ovim tempom ce biti nategnuto za kupovinu. Mada i ja podrzavam stav da je bolje i da kasni a da bude kako treba, nego da se zuri a da bude gresaka.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/03/2009 : 04:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaci zato ti ne mozes da prebacis 55 kila
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/03/2009 : 08:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar

Nije tacno, poslovica ide ko rano rani sam u nju upada :)

Inace meni odgovara trenutno ovaj sporiji ritam Zagora, s obzirom da sam od nove godine ostao bez polovine prihoda, u ovom trenutku bi 18 knjiga godisnje bilo previse, a i sa ovim tempom ce biti nategnuto za kupovinu. Mada i ja podrzavam stav da je bolje i da kasni a da bude kako treba, nego da se zuri a da bude gresaka.

Meni je svejedno, jer sam odustao, prve dve imam sa sajma sa Ferrijevom posvetom i dosta, ionako vec sve te epizode imam u raznoraznim verzijama.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 10/03/2009 08:56:24
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/03/2009 : 09:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nešto mi samo nije jasnu po pitanju zahteva da VČ stavi tačne datume/ritam izlaženja ovog izdanja. Koja to izdavačka kuća inače radi? Mislim na izdavače koji objavljuju neku vrstu "redovne" serije i onda neka ovako posebna izdanja.
Ja sam pre neki dan dobio katalog najava fancuskih izdavača Soleil, Castermann i Dargaud. Gomila najavljenih stripova, integrala, posebnih edicija, i NIGDE ne piše kad ti stripovi izlaze. Jedino što na naslovnoj stranici piše da su najave za 2009. godinu.
Zašto bih ja morao da znam unapred približan datum nekog takvog izdanja? Te stripove ionako skoro svi imamo,ne moramo da ih kupimo ćim izađu da bismo ih pročitali. Ako nas izlazak novog broja "iznenadi", pa trenutno nemamo novca da ga kupimo, sačekamo mesec-dva pa to uradimo tada, neće se rasprodati.
Ja sam siguran da bi 80% ljudi počelo da se žali kako je ritam prebrz, kada bi VČ sad krenuo da izdaje 18 knjiga godišnje. Mislim da je i mesečni ritam izdavanja za neki strip po ovoj ceni prebrz, možda se varam?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 09:52:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Zar ne vidis da vise nije u modi da se pljuju naslovnice i oprema kolekcionarskog Zagora, pa se traze nove mete.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 10/03/2009 : 09:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Ajde ko je za to da se ubaci ova moja naslovnica u jednu od VC Zagorovih knjiga?

Uradjena je u olovci..jos samo da istusiram i obojim....

Uskoro javljam vesti...

[URL=http://img7.imageshack.us/my.php?image=cicodead2.jpg][/URL]

A gde bi se to ubacilo?

Pa ili bas kao naslovnica, ili na zadnjoj strani..ili negde unutra..ali kao naslovnica bi bash legla....meni licno se vise svidja ovaj crtez od Laurentijevih naslovnica...ovo kazem kao fan Zagora a ne kao vlasnik ovog crteza Mislim da bi se Zagorovim fanovima vise dopao ovaj crtez nego Laurentijev (a samim tim bi i prodaja knjiga bila veca) ...ovo su mi potvrdili i sami Italijani koji su bliski SBE i Zagorovom svetu... Cistiji crtez vise lezi Zagoru...bar se meni vise svidja cistiji crtez kad citam Zagora...

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 10/03/2009 : 14:09:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Valjda su Laurentijeve naslovnice vezane za sadrzaj stripa... mozda ne bi bilo lose da ide sa zadnje strane, kao kontrast toj naslovnoj.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2009 : 14:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Mozda ako ljudi vide da je Ciko riknuo, instiktivo kupe Zagora nadajuci se da je stvarno tako!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 10/03/2009 : 14:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Valjda su Laurentijeve naslovnice vezane za sadrzaj stripa... mozda ne bi bilo lose da ide sa zadnje strane, kao kontrast toj naslovnoj.

Ma moze i to! Samo neka se pojavi u nekom od nasih Zagorovih izdanja...videcete ovaj crtez i crno belo i u boji..pa sta vam se svidja..

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 10/03/2009 : 16:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Nešto mi samo nije jasnu po pitanju zahteva da VČ stavi tačne datume/ritam izlaženja ovog izdanja. Koja to izdavačka kuća inače radi? Mislim na izdavače koji objavljuju neku vrstu "redovne" serije i onda neka ovako posebna izdanja.
Ja sam pre neki dan dobio katalog najava fancuskih izdavača Soleil, Castermann i Dargaud. Gomila najavljenih stripova, integrala, posebnih edicija, i NIGDE ne piše kad ti stripovi izlaze. Jedino što na naslovnoj stranici piše da su najave za 2009. godinu.
Zašto bih ja morao da znam unapred približan datum nekog takvog izdanja? Te stripove ionako skoro svi imamo,ne moramo da ih kupimo ćim izađu da bismo ih pročitali. Ako nas izlazak novog broja "iznenadi", pa trenutno nemamo novca da ga kupimo, sačekamo mesec-dva pa to uradimo tada, neće se rasprodati.
Ja sam siguran da bi 80% ljudi počelo da se žali kako je ritam prebrz, kada bi VČ sad krenuo da izdaje 18 knjiga godišnje. Mislim da je i mesečni ritam izdavanja za neki strip po ovoj ceni prebrz, možda se varam?

varaš se...MESEC DANA JE SASVIM DOVOLJNA PAUZA ZA SVE VRSTE IZDANJA...SVE ŠTO JE SPORIJE POPRILIČNO NEGATIVNO UTIČE NA MOTIVACIJU KOLEKCIONARA ZA PRAĆENJEM TOG SERIJALA
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25979 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/03/2009 : 16:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

varaš se...MESEC DANA JE SASVIM DOVOLJNA PAUZA ZA SVE VRSTE IZDANJA...SVE ŠTO JE SPORIJE POPRILIČNO NEGATIVNO UTIČE NA MOTIVACIJU KOLEKCIONARA ZA PRAĆENJEM TOG SERIJALA
[/quote]

Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 10/03/2009 : 16:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Da ovo kolekcionarsko izdanje služi samo za čitanje niko ga ne bi ni uzimao, ovde se radi o nečem drugom

Edited by - Bruce Springsteen on 10/03/2009 16:28:53
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/03/2009 : 16:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ok, VČ ne izdaje ovo izdanje u mesečnom ritmu(ako se ne varam). Da li su onda ti datumu stvarno tako važni?? Ako se nekome čita, uzme ZS ili ZEX i to je to..

Ne varas se,ne izdaje u mesecnom ritmu.
Ali su ljudi verovatno besni zato sto je bilo najavljeno 12-18 knjiga godisnje sto je i brze od mesecnog ritma.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 10/03/2009 : 17:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by profesor-inz

[/quote]Ma ok,ja kolekcionarsko izdanje ne kupujem zbog čitanja već zbog želje da imam jedno kvalitetno kompletno izdanje svog omiljenog serijala...e sada ako će morati da ga kupuje moj sin ,pa moji unuci da bi sakupili sve zbog ritma od recimo tri do četiri godišnje onda nisam zainteresovan čuvaću ga u Ludensovom izdanju.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 10/03/2009 : 17:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ne varas se,ne izdaje u mesecnom ritmu.
Ali su ljudi verovatno besni zato sto je bilo najavljeno 12-18 knjiga godisnje sto je i brze od mesecnog ritma.

U pravo zato sam i razočaran,Sloba je pompezno najavljivao 18 knjiga godišnje pa čak i više ako sve bude išlo kako treba,i to obbećanje je podrazumevalo da ćemo za svega nekoliko godina imati kompletan serijal vrhunski odrađen.Sada možda bi to zahtevalo malo više para ali sam siguran da bih kupovao a ostalo prodao...kako je sada krenulo očigledno da priča nije uspela..
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1962 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/03/2009 : 17:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Profesore Zagor ima još mnogo toga da obavi u Evropi™ tako da će ga svakako tvoja deca i unuci čitati. Ne može to ova biblioteka da postigne.

Edited by - goksi on 10/03/2009 17:19:22
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000