forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Ultimatum
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 10/03/2009 : 17:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ma zombiji su super u uspored marvel apes. :)

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/03/2009 : 17:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Ma citao sam i one shot Marvel Zombies, Marvel Zobies vs Army of Darkness (gostuje onaj lik iz Evil Dead-a Ash... nesto) i kad Black Panther iz regularnog univerzuma predje u zombie world (ta mi je prica bezveze zbog one zabe) Sve te price su u kontinuitetu a Zombies vol 3 necu citati jer mi se cini dosadnim.

Marvel Apes necu ni citati!!!

Sad zvucim stvarno kao pravi geek... Ode se ubiti

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/03/2009 : 22:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
usput 3 krivca kojima bih rado polomio ruke zato sto mi je ultimate universum postao guilty pleasure su...

Stuart Immonen - od kad je preuzeo crtez na ultimate spidermanu strip mi se zgadio, na svu srecu prestaje raditi na njemu od broja #133
Mike Carey - radi poslije Millara na Ultimate fantastic four njegovu pricu God War umalo nisam zapalio, i sad se dvoumim da nastavim citati ostatak u.ff
Loeb - ne trebam ni pricati, sve je vec receno

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/03/2009 : 23:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Loeb i Carey jesu unishtili Ultimate, ali Immonen je jedan od najboljih US crtacha trenutno, tu se nikako ne slazhem.
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6349 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 11/03/2009 : 22:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Immonenov rad na UXM se meni više sviđa od Bafgleyevog. OK mi je Bagley, ali Immonen ga ubija.
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 12/03/2009 : 08:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
ne mislim da je lik los, jednostavno sam navikao na usm kako je definisan od pocetka. Na njegove druge radove nemam primjedbi.

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 13/03/2009 : 16:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
posto sam u nedostatku kako vremenskih tako i finansijskih uslova da li moze neko da mi da linkove za ultimate origin i ultimatum, ako ne ovdje onda na private message

i da, znam biti naporan

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 13/03/2009 : 16:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kornboy

Ne "potcjenjuj" Kirkmana i njegov legendarni run ma Ultimate X-Menima!!

To sam potisnuo. I dalje ne mogu da verujem da je to taj chovek pisao, tako bezlichno dosano shtivo...
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 13/03/2009 : 17:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

posto sam u nedostatku kako vremenskih tako i finansijskih uslova da li moze neko da mi da linkove za ultimate origin i ultimatum, ako ne ovdje onda na private message

i da, znam biti naporan

Hehe!
i ja razmišljam da potegnem za linkovima, pošto ću tek na proleće biti spreman za dalje kupovine preko amazona...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 14/03/2009 : 10:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
niko se ne javlja, e jeb$#$%&

Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1570 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 14/03/2009 : 11:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Pa imaš to sigurno na piratebay-u ili mininovi. Ja mislim da sam skinuo sa demonoida...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 14/03/2009 : 13:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
ne, nema
ali spamujemo topic, ako ima neko neka se javi na private message, a ovdje nastavljamo o ultimate stripovima

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 24/03/2009 : 09:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
evo zavrsio sam sa Ultimate Galactus i Ultimate Power i drago mi je da su maknuli onaj napuhani balon zvani Nick Fury. Pa covjek na kraju Galactus trilogije sam sebe poredi sa bogom, a i uvijek to nadmeno ponasanje, dozivljavam ga kao lokanog politicara >(

par stvari mi nije jasno iz U.Power

1. Jel se ovo desava poslije Ultimates v2 (ako jeste otkud Furyju ruka)
2. Otkud antman u Ultimates ekipi
3. Spidey idalje sa Kitty Pride???

toliko, sad cu da napravim jedan veeeliki odmor od marvela i citam neke druge stvari

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 24/03/2009 : 14:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Ja sam citao samo ultimate nightmare od ultimate trilogije, i jako sam zadovoljan.
Planiram da kupim objedinjeno, HC izdanje, jer mi se i ostatak priče čini fenomenalnim.

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000