forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/03/2009 : 13:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Pa, ima toga, ali genealno ovog tvista ima po jeftinim trilerima iz 90tih kol'ko volish. No, ono shto je kod Rujua obichno najloshije, sama izvedba, ovde je zanatski sasvim ok. Ruju se dosta upristojio, gledajuci ove VC-ove Dilane.

Pa naučio se čovjek... Šteta što mu je toliko dugo trebalo i što je mnogima zgadio Dylana...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 10/03/2009 : 13:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Znači, Ruju je neloš kod VČ-a?

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 10/03/2009 : 14:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Znači, Ruju je neloš kod VČ-a?

Pa slušaj, teško da može biti lošiji od 'Svemirca', 'Poljupca zmije' i sličnih... Kod VČ-a se već malo uhodao, i mada i dalje to nisu neke super priče, barem ti ne ostaje onaj loš osjećaj poslije čitanja... Recimo da je pristojne kvalitete...

Evo neke moje rang liste (ocjene 1-5) dosad pročitanih VČ DD-ova:

Čarobni frulaš (Barbato) - 4
Kuća duhova (Ruju) - 3
Nekropolis (Barbato) - 5-
Ubica veštica (Ruju) - 3+
Manila (Ruju) - 4-
Bunar prevara (Ruju) - 3-
Prokleta knjiga (Ruju) - 3
Veliki san (Faraci) - 4
Naslikani košmar (Masiero) - 2+
Deseta žrtva (Faraci) - 3-
Nelojalna konkurencija (Ruju) - 3+
Đavolov dodir (Barbato) - 4

Edited by - Beva on 10/03/2009 18:48:51
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/03/2009 : 18:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ovo shto sada ide u Ludensu mu dodje neshto kao smena generacija, a trenutno od VC-a ide ista ta ekipa, samo mnogo uigranija i kvalitetnija.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 11/03/2009 : 00:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo shto sada ide u Ludensu mu dodje neshto kao smena generacija, a trenutno od VC-a ide ista ta ekipa, samo mnogo uigranija i kvalitetnija.

Da, vjerovatno zbog toga ovo što sam dosad pročitao od VČ (prvih 5. brojeva) ima mnogo veći kvalitet nego zadnjih desetak brojeva Ludensa. I iako je Barbatova postala novi lider DD tima i dalje nije uspjela da dođe na Sklavijevu razinu. Normalno, ovo je samo moje osobno mišljenje.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 13/03/2009 : 21:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
Na talasima secanja:solidna prica.Razmisljam,u koliko li je ubica bio zaljubljen Dilan do sada? Predgovor,k'o i uvek,prava poslastica,grucove sale na nivou...Vredan primerak!
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 13/03/2009 : 22:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message  Reply with Quote
Dobra priča,dobar papir,boja,solidan crtež i sve to za 150 dinara. Bravo za Veseli četvrtak.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/03/2009 : 02:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Lepa pricha "Na talasima secanja". Radnja fino teche od prve do poslednje stranice. Freghierijev crtez mi je najadekvatniji za ovakvo igranje s bojom, koja je takodje veoma dobra.

Bonelli u boji ovako povremeno bash legne. Uz "Nekropolis" i "Ubica veshtica", meni do sada najbolja epizoda koju je izdao Veseli chetvrtak.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
263 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 14/03/2009 : 11:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message  Reply with Quote
Slažem se sa kolegama, sasvim solidna priča, papir i štampa na nivou, bravo za VČ
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4650 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/03/2009 : 10:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
a sve mi se cini da nas u narednim brojevima cekaju jako lose price, govorim na nevidjeno/necitano, ali po onome ko su autori crno nam se pise sve do Preko praga.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 16/03/2009 : 11:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Lepa pricha "Na talasima secanja". Radnja fino teche od prve do poslednje stranice. Freghierijev crtez mi je najadekvatniji za ovakvo igranje s bojom, koja je takodje veoma dobra.

Bonelli u boji ovako povremeno bash legne. Uz "Nekropolis" i "Ubica veshtica", meni do sada najbolja epizoda koju je izdao Veseli chetvrtak.

Meni je takodje ova prica sasvim OK, iako je prilicno napljuvana na recenzijama.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/03/2009 : 14:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast za ovog Dylana pravi poklon Veselog,nisam jos citao ali bas mocno izgleda ovaj kolor.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 18/03/2009 : 13:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Hmmm....

Sa fejsbuka:

Paola Barbato ha appena spedito un'intervista per un editore macedone e ora va a godersi "X factor" (sperando che non le eliminino il pupillo).

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 13:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Intervju sa makedonskim izdavachem? Veci deo rechi ne razumem, ipak. :)
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/03/2009 : 13:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Meni je takodje ova prica sasvim OK, iako je prilicno napljuvana na recenzijama.

Prekopirana prica Mrak DD EXT 34. Barem ideja, i to lose kopirana...mada citljiva...

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 14:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Hmmm....

Sa fejsbuka:

Paola Barbato ha appena spedito un'intervista per un editore macedone e ora va a godersi "X factor" (sperando che non le eliminino il pupillo).

sa BabelFisha:

"Bearded Paola has as soon as sent un' interview for a macedone publisher and now goes to enjoy itself " X factor" (hoping that the pupillo does not eliminate them)"

Hhahahhahahah....Bearded Paola!
Go to Top of Page

zeka lopov
Starting Member

Qatar
17 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 18/03/2009 : 14:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zeka lopov a Private Message  Reply with Quote
prica tu i tamo,ali vredi pogledati zbog boje i crteza.
Go to Top of Page

Djuro
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 29/03/2006

Posted - 18/03/2009 : 16:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djuro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmmm....

Sa fejsbuka:

Mislim da smo upravo saznali jedno od iznenadjenja koje je VC pripremio za buducnost. Paola je vjerovatno pobrkala Makedoniju i Srbiju, sve je to njoj isto...
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 18/03/2009 : 17:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gogyly

quote:
Originally posted by morrison

quote:

Prekopirana prica Mrak DD EXT 34. Barem ideja, i to lose kopirana...mada citljiva...

Navedi neku slicnost.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 18/03/2009 : 17:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmmm....

Sa fejsbuka:

sa BabelFisha:

"Bearded Paola has as soon as sent un' interview for a macedone publisher and now goes to enjoy itself " X factor" (hoping that the pupillo does not eliminate them)"

Hhahahhahahah....Bearded Paola!

Paolata Bradata.
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 26/03/2009 : 11:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message  Reply with Quote
Od danas na kioscima Dylan Dog Super Book 4 (Specijalni broj 7).
U sledećem broju idu 3 priče:
Zločin u ritmu plesnih koraka (Gigant 4)
Bila jednom jedna (Almanah straha 4)
Povratak ubica (Izašlo 1991 kao strip dodatak video igrici "Dylan Dog-Gli Uccisori")
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 26/03/2009 : 11:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Sad znam šta hvali Freghieriju da bi mi se svidio njegov crtež - boja!
Prvi put uživam u njegovom crtežu...

...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/03/2009 : 20:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Meni se bas svidja Freghieri, nekako Dylan lici na Elvisa Presleya kad ga on crta :D (iz mladjih, je li, dana).

Necropolis i Veliki San meni najjace VC epizode btw.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 27/03/2009 : 21:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Meni je ipak najbolji Cossu, pa posle njega Montanari & Grassani. Freghieri mi je negde odmah iza njih.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 27/03/2009 : 22:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je ipak najbolji Cossu, pa posle njega Montanari & Grassani. Freghieri mi je negde odmah iza njih.

Dodaj još Coppolu i velika četvorka je kompletna :)

Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000