forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Dampyr
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ti su stvarno car Le Samourai!

20 minuta te cekam sa tvojim odgovorom, a ti ni slovo da zucnes, a kao ja nisam vjest u rijecima i umem samo da bijem!!!!????

Cccc cccc cccc

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29457 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:
Originally posted by Le Samourai

Sve je to lepo, i slazhem se, ali mislim da je ovde Devil prevazishao sve granice dobrog ukusa, i, mada nisam mislio da ce zbog ovog razgovora bilo ko biti banovan, ako bi neko trebalo da bude banovan, to bi bio on.

A da ti lagano sjases sa Darkwood Devila da ja ne zajasim na tebe!?

Ja ne vjerujem sto ti pises i koju percepciju imas!

Sad su svi ludi i toleriraju jednog divljaka DDevila, a nevinasce i dusu od covjeka DZOMBU pljuju.

Navedi mi koga sam ja tu vrijedjao i fizicki mu se prijetio!? Hocu poimenice.

Argomentiraj konkretno, a ne seri.

Stvarno pretjerujes.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
2,5 na Devila u trecoj rundi
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/03/2009 : 17:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Svašta.Samuraj na normalan način iznosi argumente, a DD ga vređa i provocira.I to je nazovi stripovi.com kum
Pa on je stripovi.com sramota

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Koliko god treba rundi Colte ;)!

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 18/03/2009 : 17:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
offtopic-kakve su knjige 15 i 16. Ova naslovnica nezasitni močno izgleda.

Molio bih također da Darkwood Devil i Le Samourai nastave razgovor preko PM-a

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Svašta.Samuraj na normalan način iznosi argumente, a DD ga vređa i provocira.I to je nazovi stripovi.com kum
Pa on je stripovi.com sramota

Jos jedan advokat, da vidimo sta tebe muci?

U cemu nisam bio dovoljno jasan? Sta sam ja to lose napravio na ovom topicu?

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 17:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

offtopic-kakve su knjige 15 i 16. Ova naslovnica nezasitni močno izgleda.

Molio bih također da Darkwood Devil i Le Samourai nastave razgovor preko PM-a

Ja sam poslao PM doticnom, ali ne javlja se.

Go to Top of Page

zkne
Junior Member

490 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 18/03/2009 : 19:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
nabavljam stripove VC preko libellusa pa je moja racunica nesto veca Obi buduci da su tamo 16 kn (gdje ih ti nabavljas), a kod opcije VC i SA u svakom slucaju izabirem SA bez obzira na cijenu
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/03/2009 : 19:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zkne

nabavljam stripove VC preko libellusa pa je moja racunica nesto veca Obi buduci da su tamo 16 kn (gdje ih ti nabavljas), a kod opcije VC i SA u svakom slucaju izabirem SA bez obzira na cijenu

VČ košta 150 din. (12 kn.) Ti imaš tu nesreću da nemaš VČ u trafici pa ti je nešto skuplje, ali još više ljudi nema striparnicu u blizini da kupi SA izdanje pa i ono ispada još skuplje zbog poštarine. Ja sam računao prave cijene. A šta ćeš kupiti je stvar ukusa naravno. Ja samo kažem da je VČ znatno jeftiniji. Prepucavanju tu u stvari i nema mjesta već samo radosti. Pa ljudi, možemo birati! Eh, da je bar sa svim stripovima tako. Inače moje subjektivno mišljenje je da mi Dampyr puno više odgovara kao jeftino kiosk izdanje. No, tko voli HC i kvalitet, neka izvoli.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/03/2009 : 19:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Za razliku od nekih, nisam prikachen na internet 24 chasa, imam pametnijih posla nego da obitavam po ceo dan na forumu. Ali, evo, kad si vec tako lepo pitao, da navedem shta si sve rekao:

Pocheo si elegantno, uz usputno psovanje, shto je josh u redu...

quote:

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

...nastavio sa nechim shto se jedino mozhe protumachiti kao fizichka pretnja, iliti, docicesh mu ti tamo ukoliko nastavi da govori ono shto misli, a sa chime se ti ne slazhesh...

quote:

Skrati jezicinu da ti je ja ne skratim.

...nastavio sa elokventnim diskursom sa neistomishljenicima...

quote:

Ti si stvarno retardiran!

...i onda proshirio opseg delatnosti sa par problematichnih osoba na celu sortu ljudi koji ti se iz lichnih razloga ne dopadaju:

quote:

Sve to treba satrat sa velikom kosom, sasjeci korov!

Nakon svega toga, kada sam primetio da si primitivan, prost, nevaspitan i granichno nemusht poshto ti je odgovor na sva neslaganja da cesh ili nekome da dolazish ili da ga neosnovano vredjash, doshao sam i ja na tapet:

quote:

Sad su svi ludi i toleriraju jednog divljaka DDevila, a nevinasce i dusu od covjeka DZOMBU pljuju.

Tako da, evo ti taksativno sve shto si sam rekao, ako moram to ovako da kompiliram. Nisam dugo na ovom forumu, ali ovoliko koliko jesam, video sam mnoge koji su bili izbacheni za samo jednu od ovih stvari koje si ti ovde rekao, ili chak i manje. Ja nisam "zajashio" na tebe dok nisi stvarno prevazishao sve granice dobrog ukusa.

Vec sam te ranije danas stavio na Ignorelist, i nisam zheleo da ulazim u dalju diskusiju, ali me je (priznajem) iznerviralo shto je Dzomba iz nekog volshebnog razloga banovan, a ti nisi, jer si to obilato zaradio. Nema potrebe da mi shaljesh PMove, ja sam uvek voljan da stanem iza onoga shto pricham, uglavnom i shto ne pricham svashta pa mi to i ne predstavlja problem.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 18/03/2009 : 21:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Za razliku od nekih, nisam prikachen na internet 24 chasa, imam pametnijih posla nego da obitavam po ceo dan na forumu. Ali, evo, kad si vec tako lepo pitao, da navedem shta si sve rekao:

Pocheo si elegantno, uz usputno psovanje, shto je josh u redu...

quote:

Molim te ako ne znas normalno argumentirati i raspravljati da ne pises ovdje sranja!

...nastavio sa nechim shto se jedino mozhe protumachiti kao fizichka pretnja, iliti, docicesh mu ti tamo ukoliko nastavi da govori ono shto misli, a sa chime se ti ne slazhesh...

quote:

Skrati jezicinu da ti je ja ne skratim.

...nastavio sa elokventnim diskursom sa neistomishljenicima...

quote:

Ti si stvarno retardiran!

...i onda proshirio opseg delatnosti sa par problematichnih osoba na celu sortu ljudi koji ti se iz lichnih razloga ne dopadaju:

quote:

Sve to treba satrat sa velikom kosom, sasjeci korov!

Nakon svega toga, kada sam primetio da si primitivan, prost, nevaspitan i granichno nemusht poshto ti je odgovor na sva neslaganja da cesh ili nekome da dolazish ili da ga neosnovano vredjash, doshao sam i ja na tapet:

quote:

Tako da, evo ti taksativno sve shto si sam rekao, ako moram to ovako da kompiliram. Nisam dugo na ovom forumu, ali ovoliko koliko jesam, video sam mnoge koji su bili izbacheni za samo jednu od ovih stvari koje si ti ovde rekao, ili chak i manje. Ja nisam "zajashio" na tebe dok nisi stvarno prevazishao sve granice dobrog ukusa.

Vec sam te ranije danas stavio na Ignorelist, i nisam zheleo da ulazim u dalju diskusiju, ali me je (priznajem) iznerviralo shto je Dzomba iz nekog volshebnog razloga banovan, a ti nisi, jer si to obilato zaradio. Nema potrebe da mi shaljesh PMove, ja sam uvek voljan da stanem iza onoga shto pricham, uglavnom i shto ne pricham svashta pa mi to i ne predstavlja problem.

Ovo sto si ti izvukao dijelove recenica i formirao ih kako ti pase nemam namjeru komentirati.

Vrhunac je citiranje moje recenice u kojoj spominjem kosu doslovno u zajebanciji sa mega velikim smajlicem, a ti je trpas kao nesto bezobrazno i nasilno.

Predlazem da ne posjecujes vise ovaj site i ovaj forum jer evidentno je sine da ti skode "proste" rijeci bile one napisane u sali ili ponekad za ozbiljno. Steta je pobogu da nam odes prije vremena, ako ti ode srce od tolikih prostota koje te sokiraju.

Predji radje na neki duhovni site koji siri mir i blagostanje, tamo je mjesto za ljude tvog senzibilitet.

Ipak na kraju ne mogu ne reci da je zalosno da nista ti i neki tebi slicni nisu shvatili i o cemu sam ja zapravo od pocetka govorio. Ali kao sto rekoh kada cu biti raspolozen otvoriti cu jedan zaseban topic o temi koja se na neki nacin provlaci kroz ovaj topic.

Jedna masa ljudi sistemski je razjebala ovaj forum pisanjem gomile i gomile ispraznih, nekonstruktivnih i inih topica i postova i na taj nacin "potjerala" ili ugasila zelju kvalitetnim clanovima da ovdje pisu/razgovaraju!

Mir i dobro!

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 19/03/2009 : 08:52:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Knjiga 11 preodlicna! Prica u 2 dijela. Palac gore!

Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 19/03/2009 : 09:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Slazem se sa Obijem da je super stvar sto mozemo birati i kamo srece da svaki strip imamo u HC i SC varijanti jer bi se tako prosirio krug citalaca jer ima dosta ljudi koji ne mogu da kupuju HC.
Za iste pare jednog HC izdanja sigurno bi neko pratio bar 2-3 izdanja u mekom uvezu.Licno kupujem u HC Kena i Magicnog ali ne mogu da pratim jos neka izdanja(Mr.No,N.Rajder...)koja bi voleo jer sam ogranicen budzetom ali da ta izdanja idu i u SC kupovao bi i njih.

Misljenja sam da Dampyr kao strip ne vredi ni ovih VC 12kn i da ga ne bi kupovao u HC ni da su mi D.Tramp i B.Gejts rodjeni stricevi pa cak i da mi ih neko deli besplatno(imam ogranicenu policu)ali je dobro za one koji hoce HC i koji to vole(kao kada likovi ugrade muziku u auto koja je skuplja od celog auta:))da mogu to i da imaju.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 20/03/2009 : 17:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiče, ja stao na broju 8 (HC). Dakle, ako je netko zainteresiran za 1-8, neka se izjasni (stanje: glanc).
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 23/03/2009 : 09:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
i mogu li se javiti izdavaci i reci nam hoce li se dampir nastaviti ili nece da znamo?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/03/2009 : 12:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

i mogu li se javiti izdavaci i reci nam hoce li se dampir nastaviti ili nece da znamo?

To je glavni problem,al' izgleda da to niko ne zna,pa kako rece DDevil ni oni sami.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 23/03/2009 : 13:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ne zna se.
Sve ovisi o prodaji, naravno ako ce se prodati isplativi dio ovih zadnjih 8 knjiga da ce se ici dalje.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/03/2009 : 22:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
evo jedno mozda cudno pitanje

koliko u jednom bonelijevcu od 96 stranica ima teksta u odnosu na stranice obicne knjige recimo formata a5

zapravo koliko riječi ima u jednom stripu kad se prevede???

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 27/03/2009 : 23:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wiskey

Što se mene tiče, ja stao na broju 8 (HC). Dakle, ako je netko zainteresiran za 1-8, neka se izjasni (stanje: glanc).

Moze li razmena za malecnog rendzera
Dva mala rendzera za te 8 knjige
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/03/2009 : 23:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

zapravo koliko riječi ima u jednom stripu kad se prevede???

Recimo, Dampyr broj 12, kad smo već na njegovom topkiu - oko 7600.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/03/2009 : 10:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
hvala

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22334 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/04/2009 : 11:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Jesu li koricE HC?
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4780 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 10/04/2009 : 11:46:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Jesu li koricE HC?

Ja mislim da DA

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 10/04/2009 : 13:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Jesu li koricE HC?

Ja znam da Da
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000