Onima koji imaju nase primjerke i nisu zadovoljni s njima, ako su primjerci u kupljenom stanju mi im mozemo omoguciti da primjerke zamjene za bolje ili da im se vrati novac.
Onima koji imaju nase primjerke i nisu zadovoljni s njima, ako su primjerci u kupljenom stanju mi im mozemo omoguciti da primjerke zamjene za bolje ili da im se vrati novac.
Jel???
Moze i to, samo nigdje nije napisano koliko novca se vraca...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Jel ih držiš uspravno na polici? To ih ubija, ovi zadnjih par tura.ovi zadnjih par tura. Naravno, krivicom uveza, tj. GZH. Ista se stvar događa kod svih izdavača, i Libellusa i Fibre i Bookglobea i Strip-Agenta.
Prvi put sam sretan što nemam police
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
@Curunir,Kamila i Dado Ko babe na poselu. Ne trpim,bata to odnese. Hvala na brizi,normalno funkcionisem i po tom i po mnogim drugim pitanjima A vas dvojica bi mogli nesto i da radite a ne da cekam stripove koji su trebali da budu gotovi jos prosle godine
Ajme! Uvik san govorija da ću čuvati sve stripove dok ne traže jesti. Znači li ovo zijevanje da već počinju tražiti hranu? Znači li da smo u opasnosti da nas pojedu? Nekako je lako sa ovim manjim izdanjima ali kad giganti zinu, to je već opasno.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Vidi se, no kod mene su ti stripovi sasvim u redu... Probaj ih drzati jedne na drugima par dana da vidis hoce li se sto promjeniti. Ako ne, mozes ih u prodajnom mjestu zamjeniti za bolje...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Istina je sledeca, ovakvi su svi stripovi koji su izasli i iz poslednje Fibrine i poslednje Bukglobove ture. Ja sam ih sve kupio i svi zevaju.
I kod mene isto, dodao bih i Strip Agent.
Ma nisu bas svi, a i oni koji jesu, zavisi od uvjeta u kojima ih se drzi. Meni se nijedan nije rasirio, a drzim ih uspravno. Naravno, to ne znaci da nas to opravdava, niti da to nije greška, ali stvari variraju od primjerka do primjerka. Sve što možemo je obećati da ćemo se potruditi kod tiskare u vezi uveza da im se to ne događa više.
Ma nisu bas svi, a i oni koji jesu, zavisi od uvjeta u kojima ih se drzi. Meni se nijedan nije rasirio, a drzim ih uspravno. Naravno, to ne znaci da nas to opravdava, niti da to nije greška, ali stvari variraju od primjerka do primjerka. Sve što možemo je obećati da ćemo se potruditi kod tiskare u vezi uveza da im se to ne događa više.
Da se ne protumachi pogreshno poshto sam quotovao Raspucina, do sada mi nijedna Fibra ne zeva, ali imam ih (za sada ) samo par.