Author |
Topic |
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 23/03/2009 : 18:02:56
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Pa vi ako nastavite s ovakav ludacki tempo ja moram prodajem bubreg((burazerov,cu ga napijem,izvadim mu jedan bubreg i jednu jetru i turim gi u u zamrzivac)
Prodao bi ti i tvoju jetru, ali niko ne voli ...ma to nije ni polovno. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 23/03/2009 : 18:19:44
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Pa vi ako nastavite s ovakav ludacki tempo ja moram prodajem bubreg((burazerov,cu ga napijem,izvadim mu jedan bubreg i jednu jetru i turim gi u u zamrzivac)
Prodao bi ti i tvoju jetru, ali niko ne voli ...ma to nije ni polovno.
Sta ces ti ovde kad ga nema Zagor Mora da si pomislio da ZZCP znaci Zagor za celu porodicu E pa nije alkosu |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 23/03/2009 : 18:22:42
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
ajl si vot aj ken du... mislim da je Djole u rodnom selu do utornika
Khm... podsetiću te da Zaječar i po slovu zakona ima status grada, molitju lepo... o jedinoj ski stazi sa ski liftom, terenima za mini golf, skejt rampi i drugim divotama u ovom delu države (a i šire!) da ne govorimo.
Lokal patriotizam na stranu, stripovi će biti u Darkwoodu najkasnije dva sata nakon što primim paket. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:24:18
|
A ko hoće da baci pogled na pokoju privju stranu iz novih izdanja - može to da učini na našoj (ha!) facebook stranici! ;)
http://www.facebook.com/pages/Lavirint/76259180428?ref=mf
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:25:40
|
Sta ces ti ovde kad ga nema Zagor Mora da si pomislio da ZZCP znaci Zagor za celu porodicu E pa nije alkosu
Psssst, tiše, možda bi kupio poneki primerak ako misli da jeste Zagor. ;) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:27:03
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Shta je sledece?
bonelli HC, naravno
A posle, mange.
Onda nam je ostalo samo da objavimo nešto od vrancuza, i pokrili smo više škola od svih ostalih. ;) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:31:08
|
quote: Originally posted by Djole
Khm... podsetiću te da Zaječar i po slovu zakona ima status grada, molitju lepo... o jedinoj ski stazi sa ski liftom, terenima za mini golf, skejt rampi i drugim divotama u ovom delu države (a i šire!) da ne govorimo.
Lokal patriotizam na stranu, stripovi će biti u Darkwoodu najkasnije dva sata nakon što primim paket. ;)
I zajebanu policiju,imam jos dva meseca uslovno ako se racuna od presude a ne od prekrsaja. Sto ste pravili obilaznicu ako se racuna kao deo grada A paket sigurno nece biti do sutra u Darkwoodu? Vido te prosli put ovaj moj diler u Darkwoodu kako proveravas cega nema |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:34:29
|
I zajebanu policiju,imam jos dva meseca uslovno ako se racuna od presude a ne od prekrsaja. Sto ste pravili obilaznicu ako se racuna kao deo grada
Pa sta si ti mislio?! Da mozes da gazis ljude kako 'oces ako si van grada i da ne dobijes ni uslovnu?! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/03/2009 : 18:35:37
|
Lokal patriotizam na stranu, stripovi će biti u Darkwoodu najkasnije dva sata nakon što primim paket. ;)
I zajebanu policiju,imam jos dva meseca uslovno ako se racuna od presude a ne od prekrsaja. Sto ste pravili obilaznicu ako se racuna kao deo grada A paket sigurno nece biti do sutra u Darkwoodu? Vido te prosli put ovaj moj diler u Darkwoodu kako proveravas cega nema
opa bato, radi se i kad se ne radi, a? sve mi se cini da ti sleduje 5-10 godina, neuslovno |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:35:45
|
I zajebanu policiju,imam jos dva meseca uslovno ako se racuna od presude a ne od prekrsaja. Sto ste pravili obilaznicu ako se racuna kao deo grada
To je podla zavera borana da se oklevetaju zaječarci! Nismo mi krivi! ;)
A paket sigurno nece biti do sutra u Darkwoodu?
Pa očekujem ga u prepodnevnim časovima, čim stigne - ranac na leđa i put pod noge. Al' ne znam kada će tačno stići. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:37:00
|
Pa sta si ti mislio?! Da mozes da gazis ljude kako 'oces ako si van grada i da ne dobijes ni uslovnu?!
em raspacava, em je siledzija... gadna narav, jadan ti |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:40:25
|
quote: Originally posted by Curunir
em raspacava, em je siledzija... gadna narav, jadan ti
A bas sam se uzdao u ovu operaciju... |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/03/2009 : 18:53:12
|
Hura! Još par ljudi, i imaćemo više fanova nego kupaca - ali to je okej, Lavirint ne radi za pare, Lavirint radi za slavu! ;) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 23/03/2009 : 19:07:46
|
Pa očekujem ga u prepodnevnim časovima, čim stigne - ranac na leđa i put pod noge. Al' ne znam kada će tačno stići.
I ovaj nas diler nosi ranac - to moz' da vam bude znak raspoznavanja Znaci,ima nade da mi i to pokupi sutra |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 23/03/2009 : 19:16:03
|
A bas sam se uzdao u ovu operaciju...
Pa nemam ja 50 kila ko ti pa da moz' i vetar da me oduva @obojici - cccccccccccccc Ko vaspitava decu u ove Ex-Yu drzave,ni ja nas ne bi pustio u EU |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/03/2009 : 20:57:29
|
xuxuxuxu... nikad nije kasno, moze nesto da se pomeri i eto ga ko broj jedan ceo zivot |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 23/03/2009 : 21:01:23
|
xuxuxuxu... nikad nije kasno, moze nesto da se pomeri i eto ga ko broj jedan ceo zivot
Odma bi stavio traktorske gume,raketni pogon i pregazio bi vas obojicu Vaspitanje dece u Srbiji i odgoj djece u Hrvatskoj bi se znacajno popravili |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/03/2009 : 21:05:52
|
sreca da nam je zdravstvo vrhunsko u obe nedođije pa bismo se i mi izvukli samo sa kolicima |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 24/03/2009 : 13:52:54
|
nova tura LaBirintarija istovarena u darkvudu.
@tex - taman na vreme da diler preuzme poshto je, kako tanjug javlja, bio prisutan pri predaji:)
Sergej - Stare Priche album josh nije stigao do tamo ali (o)tje ovih dana. (na)javnemo. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/03/2009 : 14:21:08
|
nova tura LaBirintarija istovarena u darkvudu.
@tex - taman na vreme da diler preuzme poshto je, kako tanjug javlja, bio prisutan pri predaji:)
Sergej - Stare Priche album josh nije stigao do tamo ali (o)tje ovih dana. (na)javnemo.
Znaci,diler je razotkriven Onako neupadljiv,dugacka neuredna kosa vezana u rep,ne meri ni 120 kila,seca ranac i kolica s kutije od banane... Kako li mu provaliste kamuflazu |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 24/03/2009 : 14:24:03
|
A za Sergeja cu te zadavim - ima ti da mi ga saljes s post espresso. Rece mi on da ga nema,pa onda kao vido nesto gde pise Sergej,ali ne Sergej strip i ja mu reko da uzme. Valjda je to to |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 24/03/2009 : 16:00:40
|
Rece mi on da ga nema,pa onda kao vido nesto gde pise Sergej,ali ne Sergej strip i ja mu reko da uzme. Valjda je to to
*dekara mode on*
Možda je ovo?
*dekara mode off* |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Topic |
|