Prvo čestitke na planu koji je zaista jedna veoma lepa vest u ovom sivom danu Presveto srce če biti preko 300 posle ovogodišnjeg CRŠ-ja, sigurno
Jos malo pa ces mi postati sponzor:)
quote:Originally posted by cbarks Kako stoji Lavričeva Glista, čudi me da se toga nije još prodalo 300 komada.
212. Nije lose za pola godine i domaćeg autora.
Presveto srce je jedan od rijetkih stripova koji nisam mogao iscitati do kraja. Zali boze sto Moebius traci svoj ogroman crtacki talenat na ovakve gluposti. Nidje veze. A s obzirom da se radi o vrlo autobiografskom radu u kojem je Alain Mangel njegov fiktivni dvojnik, hipik Alejandro Jodorowsky mi je poslije ovog ostvarenja jos odvratniji nego ranije.
Djinn je prosjecan Mainstream. Pregledao sam to malo u prodavnici, bilo mi je jako neinteresantno. Ima jako privlacne naslovne strane, ali na tome i ostaje. Jedan od onih stripova koje ne bih imao zelju procitati ni da ih pozajmim od nekoga, o kupovini da i ne pricamo.
Nisam našao temu o Bosanskim basnama pa d ovde da pitam. Kupio bi ovaj strip al me interesuje jedna stvar.Da li je ovde rat predstavljen sa neutralnog aspekta ili je autor izneo neko svoje vidjenje ?
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste