Originally posted by Dado Kvaliteta nije odgovarala onome sto mi trazimo i sto zelimo ponuditi kupcima nasih izdanja, pa ce se te knjige ponovno raditi.
Neimenovani zlobnik je izjavija da su rađene za mene... valjda zbog feleričnosti
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Mister No knjige su jos u izradi, a Texove knjige su bile sredinom tjedna gotove, no nazalost morali smo ih vratiti natrag. Kvaliteta nije odgovarala onome sto mi trazimo i sto zelimo ponuditi kupcima nasih izdanja, pa ce se te knjige ponovno raditi. Ista situacija je i s Ridjobradim broj 7, a Spirou 23 trebao bi pocetkom iduceg tjedna biti u prodaji.
za kvalitetno izdanje i junaka se vredi strpiti...
Da,al' ako ovolko zavlace u tiskari ne verujem da ce moci da izadje jos 10 Texa i 2 almanaha ove godine. S ova dva tek zavrsavamo prethodnu godinu sto se tice Texa. A gde je Demian,jos 2 Mr Noa,MV... Meni se bas oduzi ovo cekanje
za kvalitetno izdanje i junaka se vredi strpiti...
Da,al' ako ovolko zavlace u tiskari ne verujem da ce moci da izadje jos 10 Texa i 2 almanaha ove godine. S ova dva tek zavrsavamo prethodnu godinu sto se tice Texa. A gde je Demian,jos 2 Mr Noa,MV... Meni se bas oduzi ovo cekanje
I nama prijatelju, i nama... No za sad smo nemocni, da ih ubrzamo, ali vjerujem da ce se uskoro stvari popraviti. A mi cemo dati sve od sebe da i objavimo zacrtano.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Bit ce sve u redu, samo jos malo strpljenja. Mi svakako radimo po planu i pripremamo sve kako smo i zacrtali a ostalo je do tiskara. No to ce se uskoro popraviti, morat ce!
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Bit ce sve u redu, samo jos malo strpljenja. Mi svakako radimo po planu i pripremamo sve kako smo i zacrtali a ostalo je do tiskara. No to ce se uskoro popraviti, morat ce!
Samo nemojte da opet zrtveno jagnje bude Tex Ovo sam i prethodnih godina pricao - nek zakasne(ako mora nesto) ove godine Mr No(ionako ne moze da bezi vise),MV(koji ionako dobro gura i da propustite jednu turu),MM(koji izlazi dvomesecno u Italiji)... Izgurajte Texa po planu,specijalna izdanja (specijale,almanahe,PIBD,Zonu X) i NN(iako ga najmanje volim od navedenih,al' je kasnjenje najvece uz Texa u odnosu na zabare).
potpuno se slažem sa Renkiyem,valja u to doba čekanja stavit zmije u novčanik...jer prije ili kasnije čemo pošteno odrešit kesu...(ja na Mafestu-valjda če kakav popust?)...kad još krene Tex od početka....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!