Author |
Topic  |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 30/01/2003 : 15:56:42
|
zar ne bi bilo bolje markose da napravis posebno popis i naslovnice super strip biblioteke po njegovoj seriji a posebno AF,diabolik,uranela,el desperado,pobjeda,western itd,a kao novija izdanja maxmagnusa i DOV.jer glupo je mijesati npr. diabolika i maxmagnuse(kao sto je sada). moj prijedlog ti je da napravis posebno popis superstripa gdje bi prvo isao broj supera,pa naziv epizode,a u zagradi koji je junak i njegov posebni broj.to bi izlistavao kad se uzme superstrip+svi junaci.a posebno da bude popis AF,diabolik,... kad se trazi superstrip+odredjeni junak. usput uranele i ostalih junaka i serija super strip biblioteke ni nema uopste. vjerovatno je to komplikovano napraviti(a mozda i nije-ne znam)ali se nadam da ces i to doraditi i popraviti a sve u poboljsanju kvalitete i ovako odlicne stranice
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete...
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29742 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/01/2003 : 16:09:21
|
A sad. Prilicno je veliki problem zbog nacina na koji je slozena baza podataka i zbog samog search enginea koji je prilicno kompliciran i vec sada ima hrpetinu iznimki i tesko mi ga je ici ponovo pisati jer za neke stvari ni meni nije jasno vise cemu sluze (ako uzmes u obzir da je to kod star i preko dvije godine). Ovaj popis Superstripa kompletan ce kad tad biti stavljen u cijelosti, ali to ce biti vjerojatno tamo na "Edicijama" a ne na pretrazivanju, zbog razloga koje sam upravo naveo gore.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 31/01/2003 : 18:42:55
|
ok ...u ocekivanju tog kompletnog popisa
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaze: sinoc sam suzama lijepila tapete, sanjala sam i tebe i dijete... |
 |
|
Superhik
Average Member

Croatia
571 Posts
Member since 29/08/2002 |
|
|
Topic  |
|