forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/03/2009 : 17:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by sawitch

KRALJU ! ! ! !
Hvala ti puno...
A sta je sa HC-om?? Ne da mi se citati 50 strana topica o Ludens HC-u... Nije valjda da ce biti ukinut???

Kolko sam nacuo,nemoj da me drzis za rec, broj 6 i 7 su izasli sa nekom greskom, pa je vrlo neizvesno da li ce da se radi reprint istih ili ce samo nastaviti dalje brojem 8 (sto bi me u mnogome posexalo) ili ce pak nastaviti samo SC. Jos jednom kazem - ne znam sigurno.

Ako Ludens ne izda 6 i 7 maxi Zagora i prekine sa izdavanjem HC onda su neozbiljni i ko ih jebe...

Zar ti vec nisi jednom dobo ban zbog neceg slicnog?????

Znam da si rekao da ti je forum za zajebanciju i opustanje, ali ako hoces na ovaj nacin da se zajebavas, imas pored autobuske u Pozarevcu jednu kafanicu, ako se ne varam, pa izvoli.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 25/03/2009 : 17:59:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by sawitch

KRALJU ! ! ! !
Hvala ti puno...
A sta je sa HC-om?? Ne da mi se citati 50 strana topica o Ludens HC-u... Nije valjda da ce biti ukinut???

Kolko sam nacuo,nemoj da me drzis za rec, broj 6 i 7 su izasli sa nekom greskom, pa je vrlo neizvesno da li ce da se radi reprint istih ili ce samo nastaviti dalje brojem 8 (sto bi me u mnogome posexalo) ili ce pak nastaviti samo SC. Jos jednom kazem - ne znam sigurno.

Ako Ludens ne izda 6 i 7 maxi Zagora i prekine sa izdavanjem HC onda su neozbiljni i ko ih jebe...

Zar ti vec nisi jednom dobo ban zbog neceg slicnog?????

Znam da si rekao da ti je forum za zajebanciju i opustanje, ali ako hoces na ovaj nacin da se zajebavas, imas pored autobuske u Pozarevcu jednu kafanicu, ako se ne varam, pa izvoli.

Dobro ,možda treba da im uručim zahvalnicu za izdavačku politiku kojom izluđuju gomilu čitaoca...prvo sam počeo da sakupljam hc Marka a zatim i Bleka,ikada sam kupio po prvih 15 brojeva oni su odlučili da ne izdaju više,takođe kupio sam i Zagor specijale,maxije u Hc verziji,a onda oni odluče da neće više ,te nemogu da ponove prva dva specijala,te ovo ,te ono.Nemaju prava da nas navlače jer zbog praćenja navedenih izdanja imam šarenilo u kolekciji,čas kupujem,čas prodajem.Otud ja novac zarađujem poštenim radom i niko nema prava da me zamajava...otud stojim iza onoga što sam rekao ko ih ....
Inače obično se zajebavam ,ali sada sam ozbiljno prokomentarisao njihove poteze,nije u redu da nas zamajavaju.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/03/2009 : 00:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dobro ,možda treba da im uručim zahvalnicu za izdavačku politiku kojom izluđuju gomilu čitaoca...prvo sam počeo da sakupljam hc Marka a zatim i Bleka,ikada sam kupio po prvih 15 brojeva oni su odlučili da ne izdaju više,takođe kupio sam i Zagor specijale,maxije u Hc verziji,a onda oni odluče da neće više ,te nemogu da ponove prva dva specijala,te ovo ,te ono.Nemaju prava da nas navlače jer zbog praćenja navedenih izdanja imam šarenilo u kolekciji,čas kupujem,čas prodajem.Otud ja novac zarađujem poštenim radom i niko nema prava da me zamajava...otud stojim iza onoga što sam rekao ko ih ....
Inače obično se zajebavam ,ali sada sam ozbiljno prokomentarisao njihove poteze,nije u redu da nas zamajavaju.

Tvoje je da kao kupac kupuješ ili ne kupuješ njihvoa izdanja. Silom prilika imaš šansu i da komentarišeš njihov rad. U izdavačku politiku ne bi trebao niko da se meša, pa ni ti. Ali eto, prisiljeni smo i to da čitamo ovde...
Ono što ja ne želim da čitam su psovke i uvrede, malopre je jedan član već odleteo zbog toga. Ako ti se ne sviđa poskupljenje, a ti nemoj da kupuješ. Ili si hteo da pratiš SVE što izlazi od VČ?

U svakom slučaju, već si imao jedno upozorenje, a sad se opet javljaš ovde sa ovako nečim...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7713 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 26/03/2009 : 16:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
znam da će mnogi čitajući ovo pomisliti da ova pitanja su bili milion puta ali ako može malo pomoći,od nedavno sam član pa eto
1.prvih 23 zagora su izašla kao 31 u sd,tom prilikom je došlo do gubitka 30-tak stranica,imam na cd-u nešto zs i lms pa sam tražio pa sam našao neke stranice,npr u 36 zex je izbačena jedna stranica borbe zagora i dvojnika,u 38 je izbačena zadnja stranica,tačnije 3 pasice,itd ali mogu li na jednom mjestu naći sve ili bar većinu jer vjerovatno ni dnevnik nije sve izdao.
2.kod broja 5 sd na kraju piše kraj epizode ali ono očito nije kraj,koliko je stranica tu izbačeno,vjerovatno lov na vuka ne počinje u originalu tako ali ne znam i naravno mogu li se naći,eventualno sa prevodom sa talijanskog.
za 8 sd mi je jasno sa onim horusovim izdanjima i to je to.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2009 : 18:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Da li je ovo Maxi koji možemo očekivati u Arpilu i zna li se možda kada? Početkom, sredinom, krajem aprila?

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 18:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
to zna samo Bernard(možda Kico?)baš i mene interesira taj crtač Maxija-Prisco, nacrtao taj broj
Maxija i nikad prije i kasnije ništa više od Zagora...sad il je spor ili tako loš da nije dobio druge prilike...ja se nadam da ono prvo...da,to bi trebalo skoro...a da je Maxije uveo več VČ to bi več i čitali u izdanju Ludensa.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2009 : 19:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Pa nema još mnogo Maxija, a ako se ne varam do sada su išli redom. A upravo ovaj ide posle Marinaca. Nadam se da će uskoro. Od novih Zagorovih stvari (redovna serija, almanasi, specijali, maxiji) Maxiji su mi ubedljivo najbolji.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/03/2009 : 19:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Zanima me u cemu je razlika izmedju HC-a i Sc-a? Novi sam ovdje pa mi nije bas jasno...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2009 : 19:16:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Zanima me u cemu je razlika izmedju HC-a i Sc-a? Novi sam ovdje pa mi nije bas jasno...

HC-strip pakovan u tvrde korice
SC-meke korice
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/03/2009 : 19:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Aha... Sad mi je jasno! Puno hvala na objasnjenju!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/03/2009 : 19:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
tačno ali to nije jedina razlika između SC i HC,razlika je u cijeni izdanja nažalost-dobrodošao kandraks.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/03/2009 : 20:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Hvala na dobrodoslici!!! Kao sto rekoh,novi sam i na forumu a i u skupljanju sripova,nakon 12 godina vratio sam se starom hobiju i prvoj ljubavi,nadam se da ce nam nas Zagor jos puno godina izlaziti!!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40274 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/03/2009 : 20:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Hard Cover
Soft Cover

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/03/2009 : 20:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Kićo zna kad će Maxi ali neće da nam kaže.

Edited by - goksi on 27/03/2009 20:58:03
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 27/03/2009 : 22:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
lijepo nam je Burattini sredio "Na tragu neprijetelja", polagano se isprepliće više nevezanih priča, dižu tenzije, koliko još ima nastavaka iza ove epizode??

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/03/2009 : 22:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Mislim jos 3!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/03/2009 : 23:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi
Od novih Zagorovih stvari (redovna serija, almanasi, specijali, maxiji) Maxiji su mi ubedljivo najbolji.

Takodje,potom idu almanasi,a redovnu seriju nikada nisam neshto kupovao.Mozda broj ili 2,zato shto je do pre pojave VC na kioscima u borchi izlazio samo extra zagor.Zato te extra zagore imam podosta,ali verovatno cu prodati i to.
Sad da vas pitam,kakav je vama Toricheli???!
Meni je fantastican,ne znam ima taj neki smek..Kad on crta zagora on uvek ispadne cool,inache likove izbliza crta fantasticno,kao De la Monica.Da li neko zna neke njegove epizode vredne citanja?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/03/2009 : 23:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
U dzungli Jukatana,Grad u mocvari i Krvave Piramide!

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/03/2009 : 08:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
ja jedva cekam na ovaj almanah
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 28/03/2009 : 09:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Teško da će ovaj almanah ove godine, verovatno sledeće!!!

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/03/2009 : 13:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weljko94
Sad da vas pitam,kakav je vama Toricheli???!
Meni je fantastican,ne znam ima taj neki smek..Kad on crta zagora on uvek ispadne cool,inache likove izbliza crta fantasticno,kao De la Monica.Da li neko zna neke njegove epizode vredne citanja?

Weljko94, imas na dnu ove stranice sta je crtao Torricelli

http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_collaboratori?id_pers=8

I meni je njegov crtez odlican a od prica koje je on nacrtao preporucujem

"Potop u Darkvudu" je crtao u tandemu sa Pepeom. Lose nacrtani delovi stripa pripadaju naravno Pepeu

Ovu petodelnu pricu sa Kandraksom radili su Ferri, Torricelli i Marcello.
Torricellijev crtez ovde je najslicniji njegovom "Princu vilenjaka"
Ako si jos pod utiscima tog stripa procitaj (ako vec nisi) i ovo sa Kandraksom

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 28/03/2009 : 14:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Ultras:Hvala na preporuci,videcu da kupim u stripoteci neke od ovih ZS kad dobijem dzeparac,inache ove od ludensa sam sve prochitao :P :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 28/03/2009 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

imam ga ja u piratskom izdanju , interesantan je prica , radnja je hronoloski ispretumbana , prica pocinje kako zagor i taj tip stoje spremni za dvoboj i onda kroz ceo strip oni razgovarajuci otkrivaju nam kako su se tu nasli ... da ti ne otkrijem sve ...

pozdrav od Svetozara iz ZR
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/03/2009 : 09:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

quote:
Originally posted by King Warrior

imam ga ja u piratskom izdanju , interesantan je prica , radnja je hronoloski ispretumbana , prica pocinje kako zagor i taj tip stoje spremni za dvoboj i onda kroz ceo strip oni razgovarajuci otkrivaju nam kako su se tu nasli ... da ti ne otkrijem sve ...

pozdrav od Svetozara iz ZR

Ništa posebno tako da nema potrebe da ga toliko isčekuješ,sve almanah priče su prosečne,što se tiče maxija to je već nešto drugo...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 29/03/2009 : 12:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Neočekivano dobar almanah.
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000