Author |
Topic |
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 24/03/2009 : 21:13:37
|
nemam reci! pravi pravcati sir gay!!!!!!! texe ne glumataj, jedva si cekao ovaj komad, a ne tamo neke bestijice |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3512 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 27/03/2009 : 20:42:45
|
naravno. u knjizari Teatar, kad se Misa smiluje i pokupi primerke za distro:)) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/03/2009 : 21:06:13
|
Dobra je i Karma,samo jos Sergeja nisam procitao. Kad ce sledeca Karma? Jos kolko ih ima? I dobaci te Stare price u Darkwood da ih pokupim sledeci put. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 27/03/2009 : 22:42:22
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Kad ce sledeca Karma?
Mafest, uz malo sreće, i puno truda.
quote: Originally posted by Tex Willer
Jos kolko ih ima?
Za 10-11 naših sveski, plus poneki specijalac - s tim što ni u USA još nije gotovo, treba da izađe još par brojeva... i treba da izađu već godinama...
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 27/03/2009 : 22:45:07
|
quote: Originally posted by Tex Willer I dobaci te Stare price u Darkwood da ih pokupim sledeci put.
skontao da netju natji skoro vezistu za do darkvuda pa da preduhitrim kukanja i hulenja poslao ti poshtom - ochekuj paket sutra:)Ppp |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 27/03/2009 : 23:03:07
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
quote: Originally posted by Tex Willer I dobaci te Stare price u Darkwood da ih pokupim sledeci put.
skontao da netju natji skoro vezistu za do darkvuda pa da preduhitrim kukanja i hulenja poslao ti poshtom - ochekuj paket sutra:)Ppp
A medalja i zahvalnica sto si mi obecaoIl' bese spomenica Salim se. Hvala,al' ne znam kako mislite da profitirate ako poklanjate stripove |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 27/03/2009 : 23:09:34
|
quote: Originally posted by Tex Willer Hvala,al' ne znam kako mislite da profitirate ako poklanjate stripove
dovoljan profit je to shto vishe netju morati da trpim prozivke na forumu zbog tog albuma:)PpPppp
|
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 27/03/2009 : 23:16:14
|
quote: vishe netju morati da trpim prozivke na forumu zbog tog albuma
... pa ti ostaje samo moj popošak i cveće :p |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 27/03/2009 : 23:35:16
|
kad sam video da je tvoj post zadnji - odma sam pretpostavio u kom pravcu ide:)pPP chim iskukam pasosh i time dobijem mogutjnost da opet zadjem na neprijateljsku teritoriju - donosim na ruke i uz naklon!:) |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/03/2009 : 02:06:30
|
Posta si dostavljač cvića?
Blago Pajketu |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/03/2009 : 08:37:25
|
quote: Originally posted by Tex Willer Hvala,al' ne znam kako mislite da profitirate ako poklanjate stripove
dovoljan profit je to shto vishe netju morati da trpim prozivke na forumu zbog tog albuma:)PpPppp
Al' evo novog problema. Citajuci ZZCP 04 na stranici gde je onaj top secret o nrla demonima nisam obratio paznju na tekst u gornjem desnom uglu(verovatno je tu pisalo nesto vazno) i stranica mi se upalila kad sam zavrsio sa citanjem teksta tako da sad imam felerican primerak |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2009 : 10:27:29
|
Postavi strip ispred vrata tvoje kuće ili zgrade, i dvadeset puta optrči oko njega potpuno nag, vičući iz petnih žila "Lavirint je najbolji izdavać na svetu" - et voila! Tvoj primerak je kao nov! ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/03/2009 : 11:27:51
|
quote: Originally posted by Djole
Postavi strip ispred vrata tvoje kuće ili zgrade, i dvadeset puta optrči oko njega potpuno nag, vičući iz petnih žila "Lavirint je najbolji izdavać na svetu" - et voila! Tvoj primerak je kao nov! ;)
Moze li burazer umesto mene? Prehladjen je i to bi bila idealna prilika da navuce upalu pluca i da ga se mozda resim I nasledim njegove stripove pa ih sibnem na aukcije |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2009 : 12:46:32
|
Hmmm... može, al' moraš da prineseš i neku ličnu žrtvu onda... recimo, prodaš libelusove Texove i uplatiš novac u dobrotvorne svrhe - na žiro račun Lavirinta. Biće nam dosta za godinu dana izdavaštva. ;) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/03/2009 : 15:23:23
|
quote: Originally posted by Djole
Hmmm... može, al' moraš da prineseš i neku ličnu žrtvu onda... recimo, prodaš libelusove Texove i uplatiš novac u dobrotvorne svrhe - na žiro račun Lavirinta. Biće nam dosta za godinu dana izdavaštva. ;)
Ipak cu si trcim sam |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 28/03/2009 : 17:36:27
|
kad sam video da je tvoj post zadnji - odma sam pretpostavio u kom pravcu ide:)pPP
Šta ćeš, odavno sam shvatio da je na ovim prostorima jedini način da nešto postigneš - pi*diti dok ne dopi*diš |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2009 : 17:50:28
|
Ne pali to kod Dekare. Trust me. ;) |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 28/03/2009 : 17:55:16
|
OK, improvize and adapt: novi plan je mito i korupcija, obećajem da ću se preobratiti na evanđelje po Whedonu ako dobijem strip :) |
Edited by - Witchblade on 28/03/2009 17:56:05 |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 28/03/2009 : 17:56:02
|
E - to već pali. ;) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 29/03/2009 : 18:28:57
|
Inače, nova tura lavirintarija od danas (a ne prekjuče, ebga) i u Alan Fordu. |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9387 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 22/04/2009 : 10:08:47
|
Kad će sve ovo doći u libellus? Nemojte da osijedim prije nego što dođe, a tek su mi 22 |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/04/2009 : 11:51:24
|
"da su meni dvadeset i dve-e-e-e, ja bi lako u zivottu sve-e-e-eeeee...":) poslato preko albukerkija ima 20ak dana vetj a kad tje se materijalizovati u purgeriji - pojma nemam:( barem tjesh do sledetjih brojeva chekati manje jer to donosimo za mafest:) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/04/2009 : 12:31:37
|
shta ti je tajming - upravo me poznanik zvao da pita jel treba da se ponese kojechega za ZG poshto ide u subotu tamo:) znachi - zadnja tura Lavirintarija u Libellusu od utorka. |
|
|
Topic |
|