Originally posted by Bruce Springsteen rh vrhova, to je i prvi album koji sam slušao, ali meni je nekako najdraži Darkness... i Born to Run, zbog specifične atmosfere i poruka, istovremeno očaja, bežanja u rečima pesama, a sa druge strane muzika je često trijumfalna da sve to pretvara u jednu veliku pobedu i optimizam.
Svidja mi se kako si ovo rekao
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
Originally posted by Bruce Springsteen rh vrhova, to je i prvi album koji sam slušao, ali meni je nekako najdraži Darkness... i Born to Run, zbog specifične atmosfere i poruka, istovremeno očaja, bežanja u rečima pesama, a sa druge strane muzika je često trijumfalna da sve to pretvara u jednu veliku pobedu i optimizam.
LEGENDO! DA SI NAM ŽIV I ZDRAV JOŠ GODINA STO!!!!!
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Evo da rebootujem ovaj thread, imam london calling na BluRayu i gledao sam ga barem 5 puta - tehnicko savrsenstvo sto se tice slike, a ni svirka nije losa :D
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej