Author |
Topic  |
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 31/03/2009 : 00:28:14
|
Meh.
Robu, ne orvu. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 31/03/2009 : 00:40:30
|
quote: Originally posted by Djole (pa, možda ne Lavirint )
sasvim sigurno ne lavirint... osim ako djole ne odrzi svoju pretnju i prevede par epohalnih epizoda meni za overu i otkrovenje jer sam na onu jedinu do sada objavljanu na nashkem - ostao poprilichno hladan...
@dushman - pare za mene? to moze... nik rajderi ne trebaju - hvala:) |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 31/03/2009 : 00:43:48
|
Pare iz Darkwooda. Isto kao i Nick. Dade mi večeras Goksi. Malo ontopic: čitam Supermarket Briana Wooda i Kristiana Donaldsona. Urbano i kul, ali uprkos tome simpaticno. Sve se više ložim na stvari koje radi Brian Wood. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 31/03/2009 : 00:50:07
|
quote: Originally posted by DusMan
Pare iz Darkwooda. Isto kao i Nick. Dade mi večeras Goksi. Malo ontopic: čitam Supermarket Briana Wooda i Kristiana Donaldsona. Urbano i kul, ali uprkos tome simpaticno. Sve se više ložim na stvari koje radi Brian Wood.
Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra. Ali, onda se setih da me DMZ bash i nije opchinio, pa uzeh Mister O i Mister I albume za po deset evra, i ushtekah 5 ciglih jura! Boo-yah! |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 31/03/2009 : 02:54:09
|
Zagor Extra 140-Sandy River,141-Kazneni Odred,142-Stup za mucenje, 143-Tigar,144-Vjestica Dharma i tako sve po redu...a u pauzam od Extra serije ,,Zagor Protiv Vampira,, i ,,Crni Plamen,,!!! Uglavom pocinjem sa Zagorom,nastavljam sa Zagorom i naravno zavrsavam sa Zagorom!!! Zagora nikad dosta!!!     |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19559 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 31/03/2009 : 10:10:15
|
fali ti još samo "svršavam sa Zagorom"...šalim se naravno,dobar odabir...samo ti uživaj, ja sam tu lektiru več naučio na pamet pa od Zagora konzumiram upravo Na tragu neprijatelja.Meni odlična priča i maestralni Ferri. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 31/03/2009 : 10:26:35
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Deers
A sada ozbiljno , zar ne bi mogao DANI ili VC izdavati Ratmana ( jer ja ne mogu dobiti na lutriji jednostavno zato jer niti ne igram lutriju  )??
Prava za strip (bila?) vezana za crtani film - inače bi ga već objavio Mentor, ili Fibra, ili Lavirint, ili... (pa, možda ne Lavirint )
Više nisu |
Trouble will find me |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 31/03/2009 : 10:27:45
|
Baš me pre neki dan Markos vodio u poveliku strip knjižaru gde je Ratmana (između ostalih svih mogućih stripova) bilo mali milion u svakojakim izdanjima. I baš sam pomislio kako je taj prizor bezveze potrošen na mene koji sam ostao prilično hladnokrvan, a Djole bi s druge strane skakao od sreće. Eh, što ti je život...
Od svih mjesta gdje sam te vodio ti spominjes samo striparnicu? Smrc...   |
Trouble will find me |
 |
|
Deers
Advanced Member

Croatia
9571 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 31/03/2009 : 12:15:31
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by Deers
A sada ozbiljno , zar ne bi mogao DANI ili VC izdavati Ratmana ( jer ja ne mogu dobiti na lutriji jednostavno zato jer niti ne igram lutriju  )??
Prava za strip (bila?) vezana za crtani film - inače bi ga već objavio Mentor, ili Fibra, ili Lavirint, ili... (pa, možda ne Lavirint )
Više nisu
do i feel lucky ?  |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kapetan
New Member

Croatia
202 Posts
Member since 28/09/2004 |
|
sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 31/03/2009 : 17:30:39
|
Nakupilo mi se nekih Dylana koje nisam stigao pročitati, pa sam se sada tome posvetio. Trenutno "Bunar Prevara". |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 01/04/2009 : 00:15:23
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra.
Da ne misliš na Local? Nešto mi se ovako na pamet čini da Demo ne postoji u HCu. Završio Supermarket... Mlako. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 01/04/2009 : 00:28:35
|
Ja zamalo uzeh Demo HC u LJubljani za 25 evra.
Da ne misliš na Local? Nešto mi se ovako na pamet čini da Demo ne postoji u HCu. Završio Supermarket... Mlako.
Jeste, Local. :)
Inache, ta knjizhara u Ljubljani ima nevidjenih naslova za eks-ju uslove. U pitanju je Mladinska knjiga na Slovenskoj cesti. Tona mangi, amerikanaca, pa chak i nekih indie strip magazina sa prevedenim David B.om ili Love and Rockets...pretrpeh manji srchani udar. Mislim, vidjao sam i veca strip bogatsva, ali nikada tako iznenada. |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 01/04/2009 : 15:11:48
|
quote: Originally posted by King Warrior
Poslije prve tri knjige DMZ,pravim mali predah od serije i zapoceo Megalex 1 i 2 od majstora Jodorowskog. Vizuelni spektakl,ne znam da li sam igdje drugo vidjeo tako detaljno kolorisanje.

ovo mi izgleda super.
ot: pročitala sam FELL - Snježni grad. jako mi se dopalo. krvave pričice s jako lijepim kolorom. htjela bih to nabavit. |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 01/04/2009 : 19:34:26
|
Jeste, Local. :)
Bravo ja! :P Za nagradu ću se pohvaliti da mi je danas stiglo par kila stripova koje ću čitati sledećih par dana, i to: The Walking Dead 4. hc Buddy does Seattle Pluto 1&2 20cb 1 Gore greškom pominjanji Demo DMZ 1 Highlanders (sav sam u Brian Wood fazonu:) Scalped Criminal Battle Royal ultimate edition 5 Solanin
i
one and only: SCOTT PILGRIM VS. THE UNIVERSE!!! |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 01/04/2009 : 20:10:20
|
one and only: SCOTT PILGRIM VS. THE UNIVERSE!!!
e da, Ramona umire u tome:)pPPP |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 01/04/2009 : 20:27:57
|
ne radi mi se pa tju iskoristiti priliku da se motivishem sa par kratkih osvrta na Dushmanov paket...
quote: Originally posted by DusMan The Walking Dead 4. hc
to su verovatno prve epizode od kada sam prestao da chitam (43 pa nadalje) ali poprilichno sam siguran da su i one sranje...
quote: Originally posted by DusMan Buddy does Seattle
odlichno. chak i posle deset godina... sledetjih 15 sveski(badi daz dzerzi, beshe?) i ne bash.. a godishnjaci nakon toga katastrofa...
quote: Originally posted by DusMan Pluto 1&2
nadam se znatno bolje od dosadnog Monstera.
quote: Originally posted by DusMan 20cb 1
jednog dana tju se nakaniti i to zasesti te prochitati...posle 15og, mame mi...
quote: Originally posted by DusMan Gore greškom pominjanji Demo
vidi gore.
quote: Originally posted by DusMan DMZ 1
stao kod 20e sveske(otprilike)... ok, ali ochito nedovoljno...
quote: Originally posted by DusMan Highlanders (sav sam u Brian Wood fazonu:)
jebemliga dal sam ovo chitao... naslov ne zvuchi poznato tako da se verovatno Dushman zajebao pa upisao highlanders umesto northlanders... kakogodokrenesh - sa izuzetkom Locala(koga sam overio samo prvih 5 sveski pa josh uvek ima fore da se predomislim), svi Woodovi stripovi su mi isti tako da bi i taj nepostojetji highlanders verovatno ostavio isti dojam...
ustvari... pounded je bio dobar, a i new york four bi chitao... vishe zbog kellyja na crtezu, no dobro...
quote: Originally posted by DusMan Scalped
izbegavati u shirokom luku... mogu da hvale tog AArona i sledetjih deset godina na njuzarami ali tje ostati dosadan ko smrt... gera je dobar, though... pogotovo kad ga ne bi masakrirali sa bojama...
quote: Originally posted by DusMan Criminal
nechitao. nadam se da je bolje od sleepera... ZNATNO bolje...
quote: Originally posted by DusMan Battle Royal ultimate edition 5
bozsachuvaj...
quote: Originally posted by DusMan Solanin
moze.
quote: Originally posted by DusMan SCOTT PILGRIM VS. THE UNIVERSE!!!
a Skot se zeni... sa Kim!  |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
Posted - 01/04/2009 : 20:56:11
|
Zajebao sam se za North/highlanders. Biće da želim da se vratim u high school (ili barem u neku devojku iz nje:)))hihihi, užasan sam!). Prešao više od pola Skota. Došao do scene seksa i sad... khm... pauziram. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/04/2009 : 20:58:01
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
to su verovatno prve epizode od kada sam prestao da chitam (43 pa nadalje) ali poprilichno sam siguran da su i one sranje...
19-24, 43 je od 8 HC ja stao poslije petog,drago mi je sto sam upoznao ali nemam neku extremnu zelju da nastavim dalje.
malo si me zbunio sa komentarom o Scalped,vec neko vrijeme sam razmisljao da isprobam |
 |
|
DusMan
Advanced Member

5067 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 01/04/2009 : 21:02:44
|
quote: Originally posted by King Warrior 19-24, 43 je od 8 HC
mislim da ne. trejdovi idu po 6 epizoda a HCi po 12...
quote: Originally posted by King Warrior malo si me zbunio sa komentarom o Scalped,vec neko vrijeme sam razmisljao da isprobam
ne drzi moj ukus kao validan - overi sam. hvala satani, skenovi su uveliko dobavljivi na netu pa shmekni par epizoda i vidi dal ti pashe... meni jok. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/04/2009 : 21:13:05
|
quote: Originally posted by BlekenDekara mislim da ne. trejdovi idu po 6 epizoda a HCi po 12...
moja greska,zamijenio sam sa trejdovima |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 01/04/2009 : 21:29:16
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
jednog dana tju se nakaniti i to zasesti te prochitati...posle 15og, mame mi...
Nope, tad upisuješ Karmu.   |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Topic  |
|