forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Tex 19 & 20
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31015 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/04/2009 : 09:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nicolo je u dvadesetki, a on mi je baš ok!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 07/04/2009 : 09:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
@Luk-San:
Zašto po Bogu, pitaš o crtežu. Tex nema lošeg crtača.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 07/04/2009 : 13:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Jel može ta slika.

@cibalia-ima scenarista koji nisu loši,ali mi ne leže
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/04/2009 : 19:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Jesu li ove dvije price povezane radnjom!??
Naslovnice mi nekako imaju slicnu tematiku-zlocesti Tex jadnim indijancima unistava tekucinu u pustinji.
A i to me podsijeca na pocetak nedavno izasle "Visoravni kostura"
Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 07/04/2009 : 21:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
Jel može ta slika?
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 07/04/2009 : 21:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Ajoj, Libellus, dajte jedno popodne rješite one skenove unutrašnjosti kraj svojih izdanja, da ova izdanja koja nemam vidim iznutra i tako...uostalom piše da će biti postavljeno uskoro...godinama....

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 07/04/2009 22:16:08
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Rijesit ce se to na drugi nacin, u dogledno vrijeme, no mislim da za Texa ionako nije potrebno stavljati privjue...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luk-San

jel moze ko je kupio okacit koju slikicu tog 20 texa u usporedbi s nekim zagorom prosječnim LU?ajde molim vas jaaaakoooo...

btw kakva je 20. po kvaliteti scenarija i crteža?

Ne kuzim, kakvu ti sliku trazis?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 07/04/2009 : 22:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
uputi ga na osmijeh mona lize. ta je neprocjenjiva

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 00:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Rijesit ce se to na drugi nacin, u dogledno vrijeme, no mislim da za Texa ionako nije potrebno stavljati privjue...

Nije za nas matorce,ali ima tu i sve vise mladjih kolko vidim.
Ja bi im postavio preview Lov na coveka i to 2/3 stripa.
Tvrdio sam,i dalje tvrdim da je jako pametno stavljati preview,posebno kod manje poznatih junaka.
Ponovicu jos jednom da se ja bez previewa verovatno nikad ne bi odlucio na kupovinu SB,a zbog njih sam posle uzeo i vase Chicanose i Noc bez kraja
Uredite stranicu,u pravu je momak.

Edited by - Tex Willer on 08/04/2009 00:12:56
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/04/2009 : 03:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
E pa nesto u tom pravcu ce biti, ne brini.
Dakle bit ce nesto i od Texa na privju, no ne svaka epizoda, jer to nema smisla.
A manje poznati stripovi ce imati privju.
No jos malo ce potrajati dok se to ne slozi onako kako smo mi zamislili, ali nece se predugo cekati.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 09:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

E pa nesto u tom pravcu ce biti, ne brini.
Dakle bit ce nesto i od Texa na privju, no ne svaka epizoda, jer to nema smisla.
A manje poznati stripovi ce imati privju.
No jos malo ce potrajati dok se to ne slozi onako kako smo mi zamislili, ali nece se predugo cekati.

Ma nema potrebe svaka,dovoljan je veci deo jedne dobre epizode da se vidi o cemu se radi,ali ono bas dobar deo npr.Lovca na coveka.
I naravno,ne zavrsiti epizodu da bi privuklo potencijalnog kupca da kupi to izdanje.
A i kod manje poznatih pucati na neku bas dobru epizodu ciji deo nece biti bas vezan sa kontinuitetom(npr.kod MV) jer bi to moglo mozda da ima i kontraefekat,vec neki deo koji moze da se cita kao zasebna celina.
Veruj mi da ja ovakav kakav sam ne bi kupio nista mimo Bonellija da Markos nije radio preview za Spagheti Brothers. Jer,slozices se,to nisu male pare koje treba izdvojiti da bi kupio macku u dzaku,a za mene je to bila potpuna nepoznanica kao sto je mozda za nekog klinca Tex.E onda sam resio da uzimam i ostatak od Trilla i sad imam vec dosta albuma.

Pa cak i ovi matoriji,koji se vracaju stripu ce pre kupiti Zagora,Bleka,Marka nego Texa ili KP,jer im je to ostalo iz detinjstva kao teze stivo zato sto su bili nezreli za takve junake.A da ne govorim o Demianu,,NN,MV i drugima za koje nisu ni culi.

A ono sto bi najbrze trebalo resiti je da se redovno azurira sta je izaslo iz tiskare.
I ne bi bilo lose da se ubaci i neka obavest kad se otprilike radi izvoz u Darkwood,ev.Sloveniju i sta ti ja znam gde vec.

Go to Top of Page

Mali soko
New Member

Bosnia and Herzegovina
162 Posts

Member since 06/03/2009

Posted - 08/04/2009 : 10:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali soko a Private Message  Reply with Quote
Moze samo malo pitanjce-cijena za Lov na covjeka 130 kn?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 10:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Toliko je bila,ne znam dal' je jos uvek toliko jer su menjane cene bar u Srbiji.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27810&whichpage=1&SearchTerms=Tex
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/04/2009 : 12:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ma nema potrebe svaka,dovoljan je veci deo jedne dobre epizode da se vidi o cemu se radi,ali ono bas dobar deo npr.Lovca na coveka.
I naravno,ne zavrsiti epizodu da bi privuklo potencijalnog kupca da kupi to izdanje.
A i kod manje poznatih pucati na neku bas dobru epizodu ciji deo nece biti bas vezan sa kontinuitetom(npr.kod MV) jer bi to moglo mozda da ima i kontraefekat,vec neki deo koji moze da se cita kao zasebna celina.
Veruj mi da ja ovakav kakav sam ne bi kupio nista mimo Bonellija da Markos nije radio preview za Spagheti Brothers. Jer,slozices se,to nisu male pare koje treba izdvojiti da bi kupio macku u dzaku,a za mene je to bila potpuna nepoznanica kao sto je mozda za nekog klinca Tex.E onda sam resio da uzimam i ostatak od Trilla i sad imam vec dosta albuma.

Pa cak i ovi matoriji,koji se vracaju stripu ce pre kupiti Zagora,Bleka,Marka nego Texa ili KP,jer im je to ostalo iz detinjstva kao teze stivo zato sto su bili nezreli za takve junake.A da ne govorim o Demianu,,NN,MV i drugima za koje nisu ni culi.

A ono sto bi najbrze trebalo resiti je da se redovno azurira sta je izaslo iz tiskare.
I ne bi bilo lose da se ubaci i neka obavest kad se otprilike radi izvoz u Darkwood,ev.Sloveniju i sta ti ja znam gde vec.

Ne brini mislimo mi na puno toga, i sve ce biti slozeno u najboljem redu.
No trenutacni prioritet su nam aktualna izrada izdanja i stvari za Mafest.
Ipak radi se i na stvarima vezanim za web, samo ce trebati jos malo strpljenja.

Go to Top of Page

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 08/04/2009 : 21:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kao sto je mozda za nekog klinca Tex.

ce pre kupiti Zagora,Bleka,Marka nego Texa ili KP,jer im je to ostalo iz detinjstva kao teze stivo zato sto su bili nezreli za takve junake.

E prijatelju,ja ne bi bio ja da ti sada ne proturječim.
Prvo: ja Texa obožavam.Mark ne radi ništa doli se uzda u svoje prijatelje i trči bešumno kao sjena.Blek je buldožer,a Zagor mi je tako naivan(ne Zagor,nego fore i sve,posebno me se dojmilo kada je sam sredio čitavu četu Tropical Corpa...) a Tex...to mi leži. Western. Ja od kad znam čitati,čitam knjige Karla Maya.Lukavštine,planovi,praćenje tragova,mozganje...toga nema u Zagoru.ken je isti takav.On nije junak.Ken je čovjek s dušom koji živi među nama i na nama ostavlja svoj trag.Tex je,za mene zakon.Zato me rijetki prijatelji koji čitaju stripove gledaju čudno,iako su i oni smatrani geekovima jer vole strip...
pozdrav

P.S. voliobi preview na LL-ovim stranicam
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 22:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luk-San

E prijatelju,ja ne bi bio ja da ti sada ne proturječim.
Prvo: ja Texa obožavam.Mark ne radi ništa doli se uzda u svoje prijatelje i trči bešumno kao sjena.Blek je buldožer,a Zagor mi je tako naivan(ne Zagor,nego fore i sve,posebno me se dojmilo kada je sam sredio čitavu četu Tropical Corpa...) a Tex...to mi leži. Western. Ja od kad znam čitati,čitam knjige Karla Maya.Lukavštine,planovi,praćenje tragova,mozganje...toga nema u Zagoru.ken je isti takav.On nije junak.Ken je čovjek s dušom koji živi među nama i na nama ostavlja svoj trag.Tex je,za mene zakon.Zato me rijetki prijatelji koji čitaju stripove gledaju čudno,iako su i oni smatrani geekovima jer vole strip...
pozdrav

P.S. voliobi preview na LL-ovim stranicam

Vidis,i ja Texa volim od vremena kad sam bio klinac i takodje sam jos u prvih par osnovne(citam od 5.godine oba pisma) iscitao sve knjige popularnog Nemca(to sam tek puno kasnije saznao),ali je cinjenica da su to bili mnogo manje cenjeni junaci medju sirom strip populacijom od Zagora,Bleka,Marka,Kita,Kapetana Mikija...
Tako da ako si mladji(nisam ti gledao u profil) i volis ove junake to ne znaci da nisam u pravu,vec da si ti izuzetak koji potvrdjuje to pravilo.
Kad sam ja bio klinja dan kada izadje Ken u LMS su mnogi smatrali propalim danom za stripove,jer nije izaso Blek ili Kit.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 22:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
A nazalost to pokazuje i prodaja ovih junaka na kioscima
Da se ja pitam,a ne pitam se,ukinuo bi Bleka,Marka,Tellera,Zagora bi ostavio kao lakse stivo za povremenu razbibrigu,Tex bi izlazio svaki dan a mene bi lincovali na forumu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/04/2009 : 22:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
linčovali bi te sigurno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/04/2009 : 23:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

linčovali bi te sigurno

Sreca pa se ne pitam
Da ne budem shvacen pogresno,ne bi ukidao nijednog junaka osim ako bi to znacilo ubrzanje meni omiljenih.
Ovako mi ne smeta nijedan,obzirom da to ne utice niti bi uticalo na bolju prodaju Texa
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2625 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 08/04/2009 : 23:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se ja pitam,a ne pitam se,ukinuo bi Bleka,Marka,Tellera,Zagora bi ostavio kao lakse stivo za povremenu razbibrigu,Tex bi izlazio svaki dan a mene bi lincovali na forumu

Zbog ovog posta imaš piće na moj račun!
Nadam se da ćemo se vidjeti uskoro u Makarskoj i zaglaviti na šanku...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/04/2009 : 00:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

quote:

Zbog ovog posta imaš piće na moj račun!
Nadam se da ćemo se vidjeti uskoro u Makarskoj i zaglaviti na šanku...

I nekolko pivskih flasi u glavu od drugih forumasa
Mada smo se burazer i ja u BG sve izdogovarali sa Gastonom,wiskeyem,Toninhom i ostalima da obavezno dodjemo na Mafest i nastavimo druzenje,najverovatnije nista od toga.
Imao sam operaciju kicme pre malo vise od mesec dana tako da je sve to sad jako tesko izvodljivo.
Al' nikad ne reci nikad
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/04/2009 : 00:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Ako Gaston odrzi obecanje za prevoz iz BG,smestaj i neke pijanke uz to ko zna. Al' ko da veruje coveku kome je omiljeni junak NN
Jos smo se i kladili - ako se oporavim i dodjem na Mafest da krene s Texom od prvog broja.
Na njegovo pitanje sta ako ne dodjem reko sam mu da moze slobodno da ukine meni omiljenog NN
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2625 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 09/04/2009 : 00:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Baš šteta ako nećeš moći doći. Ipak, zdravlje je najvažnije.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/04/2009 : 00:43:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Baš šteta ako nećeš moći doći. Ipak, zdravlje je najvažnije.

Imam zelju,sad dal' cu moci...
Mazga sam ja,mozda i dodjem
Bas zbog druzenja sam i mislio da dodjem. Uz duzno postovanje svim gostima uopsteme ne interesuju,hteo sam da dodjem iskljucivo da se upoznam s nekim nickovima i dodam im likove i uz to popijem neko inozemno pivo
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000