forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2009 : 17:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

a kad sam ja govorio da miše nema blage veze,neki u splitu su me htjeli objesit...vidi se da se taj čovjek uči na hajduku...dok se nauči,potjerat će ga...ali,kao što reče dcarapo2,hajduk će biti prvak,hvala premijeru rh...

Ma nije problem u Misi, mozemo su prigovoriti da je postavio defanzivnije igrace na ofenzivnije pozicije, ali...
ALI, da su ona dvojica smotanih napadaca zabila samo po jednu sansu od svih koji su imali u prvom poluvremenu,
Hajduk bi vodio 2:0 i Osijek se nikad nebi vratio u utakmicu. I onda mi tu nebi pricali o Misi...
Ne smijemo zaboraviti da je do njega Hajduk igrao vruce-hladno, a onda je zaredao s pobjedama i upravo na taj nacin
dosao u priliku boriti se za naslov prvaka. Problem je sto Hajduk nema napadaca, pa ni kad Kalinic igra.
Koliko kljucnih golova su ove sezone zabili vezisti Ibricic, Gabric i Andric?
Ne mogu se golovi davati samo iz penala, pucati na gol kao da dodajes vrataru, stpati prsima tako da ti se lopta odbije
kao od starog stabla 4 metra od tebe, i istovremeno sanjati Valenciju... ne ide to brate.
Nije Mise problem, iako je istina da se uci i da nema iskustva, ali problem treba traziti malo dalje od Mise...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2009 : 17:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

a kad sam ja govorio da miše nema blage veze,neki u splitu su me htjeli objesit...vidi se da se taj čovjek uči na hajduku...dok se nauči,potjerat će ga...ali,kao što reče dcarapo2,hajduk će biti prvak,hvala premijeru rh...

Ma nije problem u Misi, mozemo su prigovoriti da je postavio defanzivnije igrace na ofenzivnije pozicije, ali...
ALI, da su ona dvojica smotanih napadaca zabila samo po jednu sansu od svih koji su imali u prvom poluvremenu,
Hajduk bi vodio 2:0 i Osijek se nikad nebi vratio u utakmicu. I onda mi tu nebi pricali o Misi...
Ne smijemo zaboraviti da je do njega Hajduk igrao vruce-hladno, a onda je zaredao s pobjedama i upravo na taj nacin
dosao u priliku boriti se za naslov prvaka. Problem je sto Hajduk nema napadaca, pa ni kad Kalinic igra.
Ne mogu se golovi davati samo iz penala, pucati na gol kao da dodajes vrataru, stpati prsima tako da ti se lopta odbije
kao od starog stabla 4 metra od tebe, i istovremeno sanjati Valenciju... ne ide to brate.
Nije Mise problem, iako je istina da se uci i da nema iskustva, ali problem treba traziti malo dalje od Mise...

sve ovo stoji,ali pun mi je qurac trenera koji se dođi učiti na hajduku...da ne spominjem njegove greške glede ibričića kad mu ovaj preko novina poručuje da je sebičan,pa kod 1:0 u vinkovcima on uvodi dijete u igru(tičinovića...uvodi bušića od prve minute koji je prošlo svršeno vrijeme,a jedan ipak puno iskusniji bartolović mu je na klupi koji je prošao sve pripreme,a bušić nije...i dalje da ne nabrajam...pa sjeti se igre protiv zagreba,pa croatie sesvete...hajduk je u krizi,nije sve u gabriću i ibričiću...je,ne igra miše u napadu,ali imaš rezerve na klupi,pa mijenjaj...a sve mi se čini da netko drugi vuče konce,kao i uvijek...čast iznimkama...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2009 : 17:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

nije krivo sudjenje, nije kriv premijer, nego jednostavno dinamo da u gostima 4 gola, kad god oce, a bijeli ne mogu ni jedan. aj, napalimo se kad igramo s dinamom, al to je ipak do nas, jer znaci da se moze, a nece se.

Inace, tezi nam je raspored jedno 12 puta nego dinamu (jbg, tako je ispalo), tako da su male sanse za titulu. Ako nekako doguramo do zadnjeg kola sa 3 boda zaostatka, a onda sto bude u derbiju. Al, kazem, ne vjerujem da necemo pogubiti barem jos 4 boda.

rico,nije vrag da ti moram crtat

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 06/04/2009 : 17:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

još će ispasti da sam dobar s premijerom...baš sam pregledavao snimke pa nigdje ne vidim ofsajd..reci na koji si gol mislio

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/04/2009 : 18:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sve ovo stoji,ali pun mi je qurac trenera koji se dođi učiti na hajduku...da ne spominjem njegove greške glede ibričića kad mu ovaj preko novina poručuje da je sebičan,pa kod 1:0 u vinkovcima on uvodi dijete u igru(tičinovića...uvodi bušića od prve minute koji je prošlo svršeno vrijeme,a jedan ipak puno iskusniji bartolović mu je na klupi koji je prošao sve pripreme,a bušić nije...i dalje da ne nabrajam...pa sjeti se igre protiv zagreba,pa croatie sesvete...hajduk je u krizi,nije sve u gabriću i ibričiću...je,ne igra miše u napadu,ali imaš rezerve na klupi,pa mijenjaj...a sve mi se čini da netko drugi vuče konce,kao i uvijek...čast iznimkama...

Sve to stoji, no da mi imamo napadaca vrijednog Valencijinih zahtjeva, mi danas nebi pricali o ovome.
Nama nema tko zabiti gol. Tocka. Da Kalinici i Busici igraju za Capella, Englezi nebi vidjeli SP ni blizu.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2009 : 18:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:

još će ispasti da sam dobar s premijerom...baš sam pregledavao snimke pa nigdje ne vidim ofsajd..reci na koji si gol mislio

a ne,bandić je rekao da ćemo biti prvi...a pošto je sanader navijač hajduka,a trenutno je premijer,normalno je da i mi budemo prvaci napokon...ipak je on frenkijev učenik

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2009 : 18:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Sve to stoji, no da mi imamo napadaca vrijednog Valencijinih zahtjeva, mi danas nebi pricali o ovome.
Nama nema tko zabiti gol. Tocka. Da Kalinici i Busici igraju za Capella, Englezi nebi vidjeli SP ni blizu.

imamo napadače na klupi...pa forsirat njih,a nazovi "zvijezde" na klupu...pa sve tako u krug...dok se ne kupe novi...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/04/2009 : 18:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
reci na koji si gol mislio

na sva četiri
pomutio si mi mozak s onim porukama,pa sam svašta pisao

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 06/04/2009 : 23:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne kužim pa Miše je najbolja stvar koja se mogla dogoditi Hajduku u zadnjih par godina. Čovjek je nanizao 9 pobjeda i ovo mu je prva izgubljena utakmica u 5 mjeseci. Digao je momčad iz malodušja kada ju je preuzeo. I to još s ekipom koja je prvi puta na okupu u ovakvom sastavu. Ako mu uspiju sačuvati kostur momčadi sljedeće će godine Hajduk biti prvak države. Možda več i ove godine osvoji prvenstvo.
Jedina rupa u momčadi je Kalinić al tu Miše nemože ništa jer u Hrvatskoj nema pravih golgetera.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 06/04/2009 : 23:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a ne,bandić je rekao da ćemo biti prvi...a pošto je sanader navijač hajduka,a trenutno je premijer,normalno je da i mi budemo prvaci napokon...ipak je on frenkijev učenik

Bandić sakuplja predizborne poene. Vrbuje zagrebačke dalmoše da glasaju za njega
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 07/04/2009 : 23:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

na sva četiri

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 08/04/2009 : 09:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

na sva četiri

Ma ne vjerujem, to nije slično Želji
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/04/2009 : 10:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/49267/Default.aspx

Igrom slučaja opet vidio ovo...

"S druge strane, mala je utjeha što se ni Krunoslav Jurčić nije pronašao. Trener Dinama će, naime, uvijek imati dovoljno igrača u protivničkim redovima koji će mu se razmaknuti kako bi što bolje vidio put kojim treba ići."

Nevjerovatno kakav kreten...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 09/04/2009 : 13:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/49267/Default.aspx

"S druge strane, mala je utjeha što se ni Krunoslav Jurčić nije pronašao. Trener Dinama će, naime, uvijek imati dovoljno igrača u protivničkim redovima koji će mu se razmaknuti kako bi što bolje vidio put kojim treba ići."

Da, definitivno je tip idiot.. Takve izjave nemaju veze sa subjektivnošću i mozgom, pa čak i najzadrtiji torcidaš bi se zapitao "da li je to stvarno moguće?"
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/04/2009 : 23:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

quote:

Da, definitivno je tip idiot.. Takve izjave nemaju veze sa subjektivnošću i mozgom, pa čak i najzadrtiji torcidaš bi se zapitao "da li je to stvarno moguće?"

Još k tome Dinamu je zabio eurogol sin od njihovog povjerenika za Vinkovce.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 10/04/2009 : 10:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
i to vec drugi put
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/04/2009 : 13:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Novinari pisu svasta, no citate li vi dinamovci Zidaka, ili samo Slobodnu citate...
Ovo sto je ovaj u Slobodnoj napisao je daleko blize realnosti od nekih tekstova u Jutarnjem.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/04/2009 : 13:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

i to vec drugi put

Cibalijin Juninho...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 10/04/2009 : 14:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
ma kakav juninho, ovaj je bolji buduci da zabija i iz igre :-))))
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/04/2009 : 14:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Novinari pisu svasta, no citate li vi dinamovci Zidaka, ili samo Slobodnu citate...
Ovo sto je ovaj u Slobodnoj napisao je daleko blize realnosti od nekih tekstova u Jutarnjem.

Židak više piše o nekim stvarima koje su se dogodile tko zna kad... Kad nađeš ovakve stvari Židakove kao od Vukovića samo postaj link i prvi ću ga s tobom popljuvati...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 11:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Toliko mi se zgadio da sam ga prestao citati, nekad je dovoljno vidjeti samo naslov.
Taj lize guzicu svakome za 100 eura. Mamicu i za dzaba. Vukovic barem nikome nije ulizica.
Bio je dobar s Grgicem pa ga je svejedno prvi znao oderati u tekstovima.
I poprilicno je realan. Samo sto... realnost nekad ne zelis vidjeti ako ti ona smeta, takvi smo svi mi ljudi.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 11:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
I onda me ne cudi da se stosta dovodi u sumnju kad ovakav nekvalitetan dinamo zabije 4 gola u 11 minuta igre,
momcadi koja je do tada vodila s 2:0. Mislim da to bas ni Barcelona nebi lako napravila, bez obzira sto je sve to moguce.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 11:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Židak više piše o nekim stvarima koje su se dogodile tko zna kad... Kad nađeš ovakve stvari Židakove kao od Vukovića samo postaj link i prvi ću ga s tobom popljuvati...

Evo procitaj recimo zadnji tekst pod nazivom "Kako biti direktor broj 1" (znao sam da ne trebam kopati po starim tekstovima,
dovoljno je otvoriti bilo koji i dodjes na isto...

Izvlacim samo jedan dio:

Danas se Zdravko Mamić bori za titulu najvećeg direktora u Dinamovoj povijesti s - Hajdukom. Ali, na putu mu ne stoje samo premijer i njegov brat don Vinko kao duhovna potpora splitskom klubu, predsjednik Sabora, ministar kulture, šef gospodarske komore i ugledni direktori banaka i državnih poduzeća, pa čak i šef opozicije, Mamić se bori i protiv vlastitih navijača, koji ga peticom žele prognati iz “svetinje”. Bori se i protiv sudaca, koji su prevrtljivi kao zastava na vjetru i ima samo debeli novčanik i prkos, ali i ogromnu taštinu i želju da bude zapamćen kao značajna persona u Dinamovoj povijesti. I zato, poput čarapa, mijenja trenere i igrače, ali i poklanja klavire, stanove, satove, sviraju ciganske kapele i tamburaši, sudi se s novinarima, “pere” se od grijeha u korizmama.

Unatoč svemu, u prilici je nadvladati “legiju” moćnih neprijatelja, koji mu podvaljuju i podmeću noge. I ako uspije pobijediti cijelu hrvatsku političku elitu, ako će Dinamovo proljeće završiti u šampionskom stilu, ispred Hajduka, treba mu stisnuti ruku. Još ako korigira svoju staromodnu viziju o izgledu novog Dinama, ispred kojega će izbrisati globalni, odnosno latino-predznak, ako umjesto floskula o ljubavi prema Dinamu vlastito sazrijevanje, koje traje od 1999. godine, upregne u Dinamova kola, onda je to - novi Mamić!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 12:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ja se stvarno trudim ostati realan u svim situacijama, ali ovoliko price o nekoj pomoci Sanadera ili kojekakvih politicara
su doista smijesne i uz konstantno uvlacenje u guzu maminju, Zidak u zadnje vrijeme ne zna ni napisati nesto pametnije.
Da Hajduk ima politicku podrsku kao sto ju je imao i ima dinamo, situacija u osvojenim naslovima bi bila potpuno drukcija.
A sjetite se samo politicke podrske iz vremena Croatije, danas je se svi odricu, samo se nitko ne odrice njenih sportskih uspjeha...

Hajmo sad realno pogledati situaciju; San ader je na vlasti od prosinca 2003. dakle prakticno od sezone 2004/2005 je utvrdio svoju vlast.
Da vidimo sto je do Hajduk osvojio i ostvario od tada pa do danas.
Od mogucih 4 titule prvaka osvojio je jednu, i to bas 2004/2005, dakle 4 godine ceka na naslov prvaka drzave.
Od mogucih 4 titule kupa, nije osvojio ni jednu, zadnji put osvojio prije 6 godina.
Dakle u 5 godina mandata druga premiera mi imamo 1 naslov prvaka, i to je sve.
Recite mi, realno, je li tako izgleda politicka podrska? Bas su nam pomogli, hvala im, no molim ih sve skupa,
na celu sa Sanaderom da nas vise ne pomazu, vise od ovoga mozemo i sami...

Eto samo jedan obican primjer pa sad usporedite sto je realnije i istini blize;
1. da neki Cibaliniji igraci nisu dali maksimum protiv dinama, jer im je dinamo dolazio u zavrsnicu sa po 5 igraca a njih je bilo po 3 i zabili su im 4 gola u 11 minuta...
ili
2. Hajduk ima politicku podrsku Sanadera, elitnih politicara, bankara i tko zna koga sve ne, a osvojio je ukupno jedan naslov
u zadnjih 4-5 godina, od mogucih 8...

Razmislite pa sami sebi odgovorite, meni ne trebate odgovarati.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/04/2009 : 12:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Sve je bilo u redu dok je dinamo bio prvi na tabelama i dok je bjezao Hajduku dvocifrenom bodovnom razlikom.
No ove godine Hajduk se drznuo pomisliti da bi oni mogli osvojiti naslov i odmah je smak svijeta, kradje,
sudci u koje se do jucer klelo ne valjaju vise, zavjere, politicari, Sanader, crkva...
Vjerojatno i Europska unija stoji iza nas, a ako uvedemo strane sudce, sigurno ce i njihovi savezi stati iza nas,
u slucaju da dinamo ne bude prvak. Ako bude prvak, onda je sve posteno...

Nakon derbija se digla takva buka mislio sam da ce izbiti drzavni udar, sve mi se to smucilo i zgadilo,
a probudilo neki dispet o kojem do tada nisam zelio ni razmisljati.
A to sto rade pojedini novinari prelazi granice dobrih ukusa. I onda me vise ne cudi kako netko nekome moze
razbiti glavu jer navija za protivnicki klub. Imao sam dojam da nije rijec o sportskom nadmetanju vec o tihom, krvavom ratu.

Mislim da je najbolje da se dinamu da naslov odmah pri pocetku sezone, a ostali da razigravaju od drugog do zadnjeg mjesta.

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.01 seconds. Snitz Forums 2000