Vidis,sve poznati pojmovi A ne ko kad mi je Dekara donosio majce s proslog Mafesta i pita treba li mi jos nesto iz Hrvatske? Ja kazem Nikolina Pisek A on - ko???
Stiglo je kući: Vrač Nana Neustrašivi ljudi Bacam se na čitanje! Sotone iz Niš (i svi koji još nemaju izdanje), in your face!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Stiglo je kući: Vrač Nana Neustrašivi ljudi Bacam se na čitanje! Sotone iz Niš (i svi koji još nemaju izdanje), in your face!
Kakve su ove danasnje mlade generacije! Uopste nemaju dužnog poštovanja prema godinama. "U tvojim godinama, ja sam ljudima u mojim godinama ljubio ruku."
Gle kad smo već kod opjevanog "Lova na čovjeka", ukusi se razlikuju, meni je definitivno "Sastanak sa smrću" dosad najbolji Libellusov Tex, dvadesetku sam došal do 143. stranice i super je, već sam rekao Pat i pošalice, šaketanja ko u priči, i izvrsni Erio Nicolo, pravi Tex kakvog volimo!!!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
20. broj je dosta dobar, ali ima nekoliko grešaka. Za ocjenu 4/5. Evo meni nekoliko najboljih Libellus Texova: 1.El Muerto (fenomenalan pravi western, jako dobro) 2.Pobunjenik (mnogima se ne sviđa, ali meni jedan od najboljih Texova) 3.Sastanak sa smrću-Klopka u rudniku (bomba od priče, 520. strana, nije mi sjelo to mijenjanje Fusca, iako volim i Civitellija) 4.Tajna rudnika (odlična priča, bez greška, ali zauzima prejadno 4. mjesto jer konkurencija nije laka) 5.Lov na čovjeka (tex2 je sve rekao) 6.Neustraživi ljudi (solidna priča, malo preduga, ali ipak Pat, Nicolo u naponu snage)
Evo ga!
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Gotovo se u potpunosti slažem sa Tobom, osim naravno što je Sastanak sa smrću No.1 za mene! Genijalni protivnik i meni definitivno najopasniji po Texa pukovnik Olivera, napeto od prve do zadnje stranice, fantastično!!! Hvala Libellusu što nam je podario ovakve dinamitne priče!!!!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game