HC, 296 stranica od kojih 24 u boji. Izdanje MH Bizovac i Mentora.
Sve objavljene epizode iz Stripoteke plus stranice iz nezavršenog šestog albuma, novela koja daje mogući završetak, i prva epizoda u Kordejevom koloru.
Od jučer u striparnicama. 199 kn. Mogu i narudžbe direktno kod mene.
Izdanje će u svakom slučaju biti fenomenalno, ali me ipak zanima sledeće:
1. da li je bilo ideja da se sav strip naknadno iskoloriše, jer je idealan za boju? 2. Zašto novela na kraju i nedovršen album? Zar na osnovu nje nije mogao da neki crtač završi strip (Kordej ili neko drugi)? 3. dajte naslovnu stranu i neku unutrašnju!
ok - pohvalno, ali to je tek prvi korak... sad lepo to sve iskolorishite te dajte kordeju da zavrshi i onda moze reizdanje. kupujem sigurno.
te nakon overenog privjua par zapazanja: 1.kolor se i ne chini toliko katastrofalnim koliko je do sada u mojoj glavi bio. 2.pokretjem peticiju za izbacivanje wild words(i anime ace, kad smo vetj kod toga)iz domatjeg izdavashtva. mnogo je, kume. 3.bitje (mi) ovo jedno lepo izdanje.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
> sad lepo to sve iskolorishite te dajte kordeju da zavrshi i onda moze reizdanje.
Ako se mene bude pitalo kod reizdanja, ide SC na B5 formatu i balkiju. Jebo ove kunzdruk pakete od kojih se iskilavim kod transporta. I to vech gledajuchi Jusufa kako ih nosi. :)
2.pokretjem peticiju za izbacivanje wild words(i anime ace, kad smo vetj kod toga)iz domatjeg izdavashtva. mnogo je, kume.
Ajde, ajde, to niko sem vas upisivača ne vidi. ;)
(mada nisam merodavan, meni ni comic sans nije smetao)
Pitanjce: šta mu dođe knjiga 1 u biblioteci Kvadrat, promaklo mi je?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.