Goksi je Bog.. Stvarno ja boljeg prodavca nisam sreo nigde.. Od njega milina kupiti.. :) Slobo, dizi platu, da ne pisemo peticiju.. :)
Bar neka mu omogući besplatno sva Zagorova izdanja umesto toplog obroka,zaista je korektan za razliku od prošlog radnika(mislim da je u pitanju Igor,neka se ne ljuti)koji me je kada god sam zvao iz Požarevca i raspitivao se činio sve da mi ubije volju za životom. Jedina zamerka za Darkvud - moraju da budu brži sa slanjem paketa.
Igor nije bio pricljiv dok ga ne raspricas. Legenda Darkvuda!
Samo da znate, tuzicu vas Goxiju za sve sto ste rekli o njemu iza ledja, sram vas bilo . Ala ce da cveta kada cuje sta se misli o njemu . A vidis, ja uopste nisam do sada upoznao te njegove kvalitete, a toliko ga znam, ccc.
Zbunili ste me - Džimi gitara i Pajini antikviteti su isti čovek? Može li se tako?
Pa koliko ja znam, u nacelu je protiv pravila da jedna osoba ima dva nika. Ali posto je Dzimi gitara nik 'mladog coveka sa bradom' , a Pajini antikviteti su aukcije koje postavljam, ne sam, vec u saradnji sa Slobom i jos nekim kolekcionarima, onda mi je Markos izasao u susret kada sam ga zamolio da mi da novi nik. Eto, preko veze se i to moze.
Samo da znate, tuzicu vas Goxiju za sve sto ste rekli o njemu iza ledja, sram vas bilo . Ala ce da cveta kada cuje sta se misli o njemu . A vidis, ja uopste nisam do sada upoznao te njegove kvalitete, a toliko ga znam, ccc.
Ma covek je legenda,sto kazu ovi,davis ga 15 minuta raznim pitanjima a on odgovara i previshe detaljnim odgovorima.Cak je prosli put pravio drustvo mojoj curi (nije mu bilo tesko) dok sam ja 45 minuta birao stripove,razmisljao se,planirao.... Mrzim Darkvud,uvek ima vise stripova kojih nemam nego sto ja imam para