Heh...trudio sam se Zagora skroz Ferrijevski da nacrtam, malkice pojednostavljen...mogao sam ja i kais detaljnije i sve to..ali nisam namerno...
Zeljko,prije nego sto posaljes Bonelliju crteze,savjetujem ti da napises PM Parlovu da ti mozda da savjet kako i na koji nacin je to najbolje da uradis i eventualno da te posavjetuje na sta oni tamo najvise obaracaju paznju
jos jedan glas ka tome da je prevelika razlika u detaljisanju okoline i (ne)detaljisanju likova. da su ti likovi tako detaljno odradjeni, crtez bi ti bio fenomenalan!!!!
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Za stovaoce V for vendetta kao i za stovaoce jedne daleke galaxije Na brzaka sam crtao. Ono sto je crno, to sam samo presao flomasterima, boje koje sam koristio su obicne drvene.
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
hvala! :) ovo mi je doslo skoro u glavu, pa sam bacio na papir, to je od zajebancija. a za ostalo sto sam ozbiljnije radio sam okacio link na nekoj od prethodnih strana. a sta je chb? :)