forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Mister No 23 & 24
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/02/2009 : 20:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
zasto jesenska tura? nadam se/ocekujem/pretpostavljam/mislim da to ide za mafest (mno 29-32, ili bar 29&30)...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2211 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 25/02/2009 : 20:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Ako je tako jos bolje !!
Ravn'o sam se prema lanjskom ritmu izlazenja.

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/02/2009 : 20:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
je, ali sad je recesija pa se mora izdati vise, jer stripovi su kao dionice

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/03/2009 : 17:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

quote:
Originally posted by Curunir

mozda nelos trenutak da se podsjetimo da ce knjige 26 i 29, nekima najjace pilotove epizode, biti strava...
uistinu je uzitak vidjeti u pripremi kako se s iznimnom lakocom ti stripovi opiru zubu vremena, ili mozda biti tuzan kad znamo u sto se pilot pretvorio dolazeci svome kraju... treba znati kada je svrseno, a evo, talijani to po prvi put uocavaju na MV-u, Bogu fala...

Slazem se u vezi knjiga 26 i 29, vrhunske price !

- knjiga 26 [ Mister No va alla guerra / Nolitta - Diso ],
trebala bi izaci u turi za MaFest :

25. Tragicni susret / Spijunska mreza / Tovar B-24
26. Ljuta mrznja / Pozar u dzungli / Prokleti most
27. Ujed zvecarke/ Tempirana bomba
28. Nestali avion / Smrtonosni tovar

- knjiga 29 [ Accusa di omicidio / Castelli - Bignotti ],
trebala bi izaci u "jesenskoj" turi :

29. Hodnik za pakao / Zakon osvete / Bekstvo sa Kajene
30. Rongo-rongo / Znak moci / Tangata-manu
31. Janoama / Trgovina smrcu / Makoritina osveta
32. Plavi djavo / Crno zlato / Covek iz Akapulka

Kompletna "jesenska" tura ce biti strava, sa tri "Top Ten" price (29 / 30 / 32) !!

Ludilo !!

Stvarno izuzetne priče,pravi klasici...ko je tada verovao da će Mister no početi da pada tako nisko a zatim i nestati.Žao mi je što sam odustao od Libelusovog izdanja , ali to je i dalje vrh izdavaštva kada je u pitanju Bonelijev junak...pohvale za ritam izlaženja ko hoće sporije ne mora ni da kupuje...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/03/2009 : 17:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

quote:
Originally posted by Curunir

mozda nelos trenutak da se podsjetimo da ce knjige 26 i 29, nekima najjace pilotove epizode, biti strava...
uistinu je uzitak vidjeti u pripremi kako se s iznimnom lakocom ti stripovi opiru zubu vremena, ili mozda biti tuzan kad znamo u sto se pilot pretvorio dolazeci svome kraju... treba znati kada je svrseno, a evo, talijani to po prvi put uocavaju na MV-u, Bogu fala...

Slazem se u vezi knjiga 26 i 29, vrhunske price !

- knjiga 26 [ Mister No va alla guerra / Nolitta - Diso ],
trebala bi izaci u turi za MaFest :

25. Tragicni susret / Spijunska mreza / Tovar B-24
26. Ljuta mrznja / Pozar u dzungli / Prokleti most
27. Ujed zvecarke/ Tempirana bomba
28. Nestali avion / Smrtonosni tovar

- knjiga 29 [ Accusa di omicidio / Castelli - Bignotti ],
trebala bi izaci u "jesenskoj" turi :

29. Hodnik za pakao / Zakon osvete / Bekstvo sa Kajene
30. Rongo-rongo / Znak moci / Tangata-manu
31. Janoama / Trgovina smrcu / Makoritina osveta
32. Plavi djavo / Crno zlato / Covek iz Akapulka

Kompletna "jesenska" tura ce biti strava, sa tri "Top Ten" price (29 / 30 / 32) !!

Ludilo !!

Stvarno izuzetne priče,pravi klasici...ko je tada verovao da će Mister no početi da pada tako nisko a zatim i nestati.Žao mi je što sam odustao od Libelusovog izdanja , ali to je i dalje vrh izdavaštva kada je u pitanju Bonelijev junak...pohvale za ritam izlaženja ko hoće sporije ne mora ni da kupuje...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/03/2009 : 18:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
meni se mnogo dopala i ova od VČ-a uzas u dzungli... izvanredan crtez i vrlo dobra prica, pravo iznenadjenje za pilota na zalasku... nazalost, samo iznimka...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/03/2009 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Mister No knjige su jos u izradi, a Texove knjige su bile sredinom tjedna gotove, no nazalost morali smo ih vratiti natrag.
Kvaliteta nije odgovarala onome sto mi trazimo i sto zelimo ponuditi kupcima nasih izdanja, pa ce se te knjige ponovno raditi.
Ista situacija je i s Ridjobradim broj 7, a Spirou 23 trebao bi pocetkom iduceg tjedna biti u prodaji.

Iskreno nam je zao sto ce sad zbog toga jos malo potrajati dok se te knjige ne nadju u prodaji,
ali kvaliteta izdanja bitnija nam je od dotanih 2-3 tjedna cekanja i vjerujem da ce to nasi kupci razumjeti.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 15/03/2009 : 00:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Mister No knjige su jos u izradi, a Texove knjige su bile sredinom tjedna gotove, no nazalost morali smo ih vratiti natrag.
Kvaliteta nije odgovarala onome sto mi trazimo i sto zelimo ponuditi kupcima nasih izdanja, pa ce se te knjige ponovno raditi.
Ista situacija je i s Ridjobradim broj 7, a Spirou 23 trebao bi pocetkom iduceg tjedna biti u prodaji.

Iskreno nam je zao sto ce sad zbog toga jos malo potrajati dok se te knjige ne nadju u prodaji,
ali kvaliteta izdanja bitnija nam je od dotanih 2-3 tjedna cekanja i vjerujem da ce to nasi kupci razumjeti.

taman nek i okasne malo,treba sve to pofatati
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/03/2009 : 09:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

to je komunikacija sa citaocima!bravo!
Go to Top of Page

Dr.GonZo
Senior Member

Croatia
1203 Posts

Member since 31/03/2002

Posted - 19/03/2009 : 21:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dr.GonZo's Homepage  Send Dr.GonZo a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast.

Samo ajvite kad to izađe da se odmah može kupiti.

https://www.youtube.com/@HororFilmPlaygroundpredstavlja/videos - HororFilm Playground predstavlja
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/04/2009 : 12:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Evo, od danas su ova dva Mister Noa u prodaji!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 04/04/2009 : 13:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Yeah baby, yeah.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/04/2009 : 14:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
I ovo je kupljeno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 04/04/2009 : 19:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, od danas su ova dva Mister Noa u prodaji!

A u Darkwoodu?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/04/2009 : 20:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kad ce biti izvoz, no za predpostaviti je da ce Slobo pricekati 2-3 tjedna dok izadje jos izdanja,
jer mu je neisplativo raditi uvoz samo radi 4-5 naslova, troskovi po naslovu budu preveliki.
No najbolje je to pitati kod njih, ja samo pricam okvirno...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 05/04/2009 : 22:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam kad ce biti izvoz, no za predpostaviti je da ce Slobo pricekati 2-3 tjedna dok izadje jos izdanja,
jer mu je neisplativo raditi uvoz samo radi 4-5 naslova, troskovi po naslovu budu preveliki.
No najbolje je to pitati kod njih, ja samo pricam okvirno...

To sam i pretpostavljao.
Znaci,sa MV,Demianom i sta vec jos bude u toj turi. Ajde ubrzajte to malo da stigne krajem aprila nesto i do nas
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38081 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 14/04/2009 : 11:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ove dve price nisam citao kao klinac pa se tako jos vise radujem ovom izdanju.

Sad, ne bi htio dlakocjepiti, ali svake toliko malo pogledam na Libellus stranicu (lijepo je vidjeti sve dosad izdate brojeve na kupu i kako se povecavaju) i tako ugledoh da su se u ove 2 knjige malo pomutili originalni brojevi izdanja http://www.libellus.hr/izdavastvo/izdanja_1.php?iz=mnll&ns=6&br=23 .

Nema na cemu , samo cepajte dalje!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/04/2009 : 12:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
greska na LL sajtu

knjiga 23 su originali 45b - 46 - 47a

knjiga 24 originali 47b - 48 - 49a

znaci, sve ide svojim redom ;-)
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/04/2009 : 18:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ispravit ce se...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/04/2009 : 19:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
ma morao sam utjesit covjeka ;-))))
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/04/2009 : 20:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Kad ce biti u prodaji brojevi 25 i 26 (posebno me zanima br.26), je li jos prerano za barem neku okvirnu najavu? Ako se ne varam, netko je spominjao MaFest?? Hoce li do tada?
Inace, ne skupljam Mister Noa premda mi je odlican (mislim na ove stare epizode), kupim tu i tamo neku knjigu s kultnim epizodama, ali taj br. 26 me zanima jer ga namjeravam u 6. mjesecu pokloniti za neciji rodjendan. Valjda ce izaci do tada, tj. nadam se da nece opet biti komplikacija s tiskarom...

Edited by - dsormaz1 on 14/04/2009 20:34:44
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/04/2009 : 20:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Kad ce biti u prodaji brojevi 25 i 26 (posebno me zanima br.26), je li jos prerano za barem neku okvirnu najavu? Ako se ne varam, netko je spominjao MaFest?? Hoce li do tada?
Inace, ne skupljam Mister Noa premda mi je odlican (mislim na ove stare epizode), kupim tu i tamo neku knjigu s kultnim epizodama, ali taj br. 26 me zanima jer ga namjeravam u 6. mjesecu pokloniti za neciji rodjendan. Valjda ce izaci do tada, tj. nadam se da nece opet biti komplikacija s tiskarom...

Ako poklanjas stripove za rodjendan, da znas da je meni u januaru, sijecnju, 1. meseca u godini, kako god hoces, samo da znas.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 14/04/2009 : 22:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message  Reply with Quote
E bas sam si poslozio danas sva 24 komada.
Jednostavno predivno, kako iznutra tak i izvana.
Jedva cekam nastavak kolekcije.

P.S.
Zanima me hoce li biti neko posebno izdanje za Mafest, ipak Diso dolazi?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/04/2009 : 23:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

svakako vani do mafesta... 26ica, ratna, jedna je od najboljih (nemaj brige, precizno je povijesno obradjena, ispravljeni neki krivi podaci s pacifickog teatra), ali tu je i 29, slavna robijaska, jos malo bolja

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/04/2009 : 23:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kohorta

Zanima me hoce li biti neko posebno izdanje za Mafest, ipak Diso dolazi?

zar sumnjas?

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000