Beva ovo ti je fantasticno! Ja kad bi to crtao u paintu :S Nego zna li neko koliko koshta skener koji moze da skenira format bloka 5??? Nacrtao sam mister noa i ispasce ruzno ako ga slikam fotoaparatom poshto mi je fotic jadan :D Inache na savet nekih ovde(pre svega lorda)sam se strpeo i nisam zavrshio crtez brzo,evo radim ga vec 2 nedelje otprilike,mozda i vishe(naravno uz pauze po nekoliko dana :D) U pitanju je Mister no-bilo jednom u new yorku.
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
I dalje ostajem istog misljenja: Sve sto nisu ljudi je stvarno odlicno, cak perfektno po mom ukusu. Ali ljudi koje crtas se uopste ne uklapaju u okolinu. (nemoj da se ljutis, govorim iskreno, ali mi ni ne lici Ferija)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
meni su tvoji radovi super,ali na nekim crtezima likovi su...kao od plastike. Okolina je fantasticna,kao i ovaj zagor u sredini!!!
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Dobio sam ponudu da se objavi moj crtez Zagor protiv Hellingena na kojem sada trenutno radim, u SCLS Magazinu...italijani su odusevljeni mojim radovima...jos samo Burattini da se odusevi i to je to...
Željko, već sam ti jednom rekao, a evo opet ću- batali Bonellija, mogao bi daleko da doguraš ali na nekoj drugoj strani. Evo, uzeću sebi slobodu da ovde stavim par tvojih radova koji mi se baš sviđaju:
Manhunter....ovaj strip o Holocaustu je objavljen u Americi...ali to nije ono sto me drzi...ja sam proziveo detinjstvo sa Zagorom i Zagor je moja vecna ljubav ..sa njim sam poceo i sa njim cu zavrsiti...hehe...
xD tako je,svi se nadamo da cemo te uskoro videti kako crtash zagora! Samo napred!