nemojte mi offtopičariti ovdje, ovo je nathanov topic i mogu se samo hvalospjevi o nathanu izricati :))))))
Tako je! Izbacite ovog Texa! Mada,kad bolje razmislim, nemojte. Ima da se navuče kod mene, neću mogu da ga isteram.
Modulatori,izbacite ovu matoru kamilu. Proganja me po forumu. Pa on i ne cita Nathana,uso je samo mene da provocira. I ja ga ne volim,al' ga bar citam i kupujem i uredno slazem na police
A i nervira me ovaj matori jarac. Menjam polovnog brata(ocuvan za 2-) za Novog Texa od prvog broja
Ni sanjao nisam da me toliko cenis! Kao Texa od 1. broja. Ja bi tebe trampio i za Texa od 301. broja. Znam, znam da niko nece da se zajebe,ali da probam.
Stigli Natani juče, već je pala "Indija" i "Feniks", odlične priče, a danas popodne nastavak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kako je malo potrebno čovjeku da bude srećan...
Stigli Natani juče, već je pala "Indija" i "Feniks", odlične priče, a danas popodne nastavak iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kako je malo potrebno čovjeku da bude srećan...
Blago tebi, ja tek danas kupio 2. 3. i 4. knjigu, i jos sto su poskupele ove nove Ko zna kada ce mi pasti saka....
Do tada, maximalno uzivam u ove 3, i slazem se sa tobom - malo je potrebno da bih bio srecan (bar na neko vreme)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Jučer pročitah NN Knjigu 7 i u epizodi Smrtonosni koncert sam uočio grešku koja očito nije tiskarska - na 47. stranici (vinjeta koja prekriva cijelu stranicu), u drugom pravokutniku piše da je svemir nastao, citiram: ''prije otprilike petnaest MILIJUNA godina...'', a zapravo se radi o tome da je nastao prije 15 MILIJARDI godina. Eto, ako slučajno bude išao reprint, pa da znate ispraviti grešku
Jučer pročitah NN Knjigu 7 i u epizodi Smrtonosni koncert sam uočio grešku koja očito nije tiskarska - na 47. stranici (vinjeta koja prekriva cijelu stranicu), u drugom pravokutniku piše da je svemir nastao, citiram: ''prije otprilike petnaest MILIJUNA godina...'', a zapravo se radi o tome da je nastao prije 15 MILIJARDI godina. Eto, ako slučajno bude išao reprint, pa da znate ispraviti grešku
Uh...
Prevoditeljica krivo prevela, a meni promaklo prilikom redakture. Ljudi, sorry...
Naravno, hvala na informaciji i opazanju! Dado R. ima jedan fajl u koji pise sve nase dosadasnje propuste, a sve s ciljem da ih znamo korigirati ako i kad dodje do eventualnog reprinta.
Kao kompenzaciju, premda to nece ispraviti ucinjenu gresku, predlazem pice na MaFestu!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Uh...
Prevoditeljica krivo prevela, a meni promaklo prilikom redakture. Ljudi, sorry...
Naravno, hvala na informaciji i opazanju! Dado R. ima jedan fajl u koji pise sve nase dosadasnje propuste, a sve s ciljem da ih znamo korigirati ako i kad dodje do eventualnog reprinta.
Kao kompenzaciju, premda to nece ispraviti ucinjenu gresku, predlazem pice na MaFestu!
desava se?iako ne kupujem nevera,iskrenost libellusa je neprevazidjena,sto je veoma bitno u ovom shit vremenu.
To je isto kao da ja tebe pitam, a zasto ti citas sazetak prethodne epizode, ako si procitao tu prethodnu epizodu...
Ostavljamo to samo u smislu kad su epizode povezane pa iako su u jednoj knjizi. Mozda netko ne cita po redu, tko to zna, a ovako stete nema nikakve samo moze biti koristi. Umjesto neke izmisljene ilustracije ostavljamo to kako je i izvorno i smatram da je to dobro.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Kad u izvorniku ima neki tekst, mi ga i objavimo, no uglavnom su to kod Nathana biografije crtaca... A sve sto mi imamo reci u vezi NNa moze se naci u tekstualnim prilozima u almanah izdanju.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne