Author |
Topic |
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 20/04/2009 : 23:05:37
|
quote: Originally posted by mike
Umjesto Mafesta - Bonellifest .
Nisi mi jasan... Kakve veze ima MaFest s tim sto Libellus i Fibra objavljuju? |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
mike
Senior Member
Slovenia
2848 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 21/04/2009 : 18:04:30
|
Dado, znaš dobro da nisam mislio ništa loše. Jedino meni če biti stvarno šteta, ako ne bude Fibrinih albuma..
Isto važi i za onaj topic o najavama izdanja za Mafest. Koliko god se meni Bonelli ko industrija stripa ne svidja, jedva čakam najave novih izdanja Volta Nascota, Gli occhi e il buio itd itd. Jer, kako opet znaš, ne mogo odoljeti da ne kupim i čitam sve, ma kako god se to kome činilo narazumljivo.
Inače, žao mi je što sam se u oba primjera krivo izrazio te ti se zbog toga izvinjavam. |
Jack the Black. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/04/2009 : 21:36:40
|
quote: Originally posted by Markos
Kako sad stvari stoje, Anita treba roditi dva dana prije Mafesta, tako da 99,9% necu moci doci, pa mi je onda lakše ako izdanja ne budu gotova (jer neću morati svakom koga bi vidio na Mafestu objašnjavati da nisu gotovi i zašto:) ).
To ti misliš.
Platićemo Dušmanu da te zove u tri sata noću i urla što nema novih izdanja. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 22/04/2009 : 22:04:23
|
Jucer sam slucajno otkrio da je Mafest tjedan dana kasnije nego sam mislio, što značajno povećava šanse da dođem, ali i, što je još važnije, da albumi izađu na vrijeme. Drugim riječima, SVE ĆU NAPRAVITI, SAMO MI DUŠMANA NE ŠALJITE:) |
Trouble will find me |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 22/04/2009 : 22:10:41
|
Jucer sam slucajno otkrio da je Mafest tjedan dana kasnije nego sam mislio, što značajno povećava šanse da dođem, ali i, što je još važnije, da albumi izađu na vrijeme. Drugim riječima, SVE ĆU NAPRAVITI, SAMO MI DUŠMANA NE ŠALJITE:)
kao da tjedan dana kasnije igra ulogu - nek anita obavi što treba i nema tebe na ovom mafestu tjedan prije tjedan kasnije - čestitke unaprijed |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/04/2009 : 22:19:41
|
Jucer sam slucajno otkrio da je Mafest tjedan dana kasnije nego sam mislio, što značajno povećava šanse da dođem, ali i, što je još važnije, da albumi izađu na vrijeme. Drugim riječima, SVE ĆU NAPRAVITI, SAMO MI DUŠMANA NE ŠALJITE:)
Ha! Pretnje Dušmanom uvek pale. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29379 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/04/2009 : 12:08:00
|
quote: Originally posted by Djole
Ha! Pretnje Dušmanom uvek pale. ;)
|
|
|
Topic |
|