forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Libellus: Mister No 23 & 24
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dino1984
Average Member

Austria
528 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 20/04/2009 : 17:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

MV, Demian, jos poneka MNO i Tex knjiga...

Ma do jaja majstore!!!!!!

Good night white pride!!
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 20/04/2009 : 20:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

MV, Demian, jos poneka MNO i Tex knjiga...

dajte onda najave za te poneke MNO i Tex knjige
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/04/2009 : 20:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
I ne samo to. Stavite vec jednom najave za Mafest majke vam..

Jack the Black.
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 20/04/2009 : 20:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
a jeli vruće na ražnju

:P

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/04/2009 : 23:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Mama mi je u bolnici u Zagrebu i zato najave kasne. Tu sam s njom na pretragama i takva situacija se vuce zadnjih 20-ak dana. Je li to dovoljno dobar razlog?

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 20/04/2009 : 23:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

a šta će ti najave,sam si rekao da je to bonelli fest...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38066 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/04/2009 : 07:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Hm, a sto je s Nik Rajdercicem, je li i to neki od surprajza ili se pandur uvukao u neku rupetinu i nece da izace?
Oko NR, ocete li nastaviti sa almanahima?
(nesto se stisalo sve oko NR pa radije pitam... ali to mora da je samo "a calm before the storm" )

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/04/2009 : 09:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
mani najave,roditelji su važniji čak i od stripova,dobro zdravlje mami-to je na prvom mjestu,a kad se sve sredi dođu najave jel da Gastone?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/04/2009 : 09:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Hm, a sto je s Nik Rajdercicem, je li i to neki od surprajza ili se pandur uvukao u neku rupetinu i nece da izace?
(nesto se stisalo sve oko NR pa radije pitam... ali to mora da je samo "a calm before the storm" )

Naslovnice za Nika 3u1 su odlične. Bravo drajveru!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 21/04/2009 : 10:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
grrrrrr...a di si jih vidia?
ajde prosvetli nas neuke.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 21/04/2009 : 11:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Čim Gaston uhvati vremena stavit će ih ovdi.
Nema frke,i sam si rekao da su roditelji važniji od stripova.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38066 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/04/2009 : 12:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ok, nema frke onda, kako izgleda bice citanja do nesvijesti (pitanje oko NR sam iskoristio jer se vec mjesecima nista ne prica javno na forumu ili sam mozda ja slijep).
A mami puno zdravlja i brz oporavak!! (i meni je dio porodice trenutno u bolnici, a ja sam "alergican" na bolnice)

Edited by - Poli on 21/04/2009 12:46:05
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/04/2009 : 15:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

grrrrrr...a di si jih vidia?
ajde prosvetli nas neuke.

U Gradcu!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 21/04/2009 : 17:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

Mama mi je u bolnici u Zagrebu i zato najave kasne. Tu sam s njom na pretragama i takva situacija se vuce zadnjih 20-ak dana. Je li to dovoljno dobar razlog?

Samo neka je zdravlja. Brz oporovak joj želim, ostalo sve je manje važno. Biće stripova.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 21/04/2009 : 18:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Naravno da hocemo, NR almanah ide dalje, a i knjige...
Ako bude sve u redu i po planu probat cu ja postaviti veceras neke od najava, ako mi obaveze dopuste.
Mislio sam ih staviti vec prije par dana, no uvijek se nesto prijece naslo na putu.
Jednostavno trenutacno imamo jako puuuno obaveza na svim poljima od privatnih do poslovnih...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 21/04/2009 : 19:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
trebate jednu sekretaricu, recimo Kico ;)
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 21/04/2009 : 20:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
s obzirom na recesiju, radije im nabavi jednu Slovenku da je mogu platit' u naturi

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/04/2009 : 23:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by Gaston

Samo neka je zdravlja. Brz oporovak joj želim, ostalo sve je manje važno. Biće stripova.

Ja se takodje pridruzujem ovoj zelji.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/04/2009 : 10:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

trebate jednu sekretaricu, recimo Kico ;)

A,ne ne.
Pa da me Malicius naguzi!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38066 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/06/2009 : 10:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ovaj vikend sam se bacio na ove 2 knjige.
- 23 mi je bas sjela, Missaglia ima citljivih prica, a ovu sam dosta dugo izbjegavao zbog naslovnice, nekako mi nije obecavala. Greska! Bas dobra i lagana pricica, kakvih nam fali posle 200. broja. Jedino mi nije jasno, kako nisu uzeli neku od pusaka krijumcara kad je Jerry vec imao prazan revolver. Mislim, tamo ima ne znam koliko bad guysa, ni ne znaju za sve, a branit ce se golim rukama pored svih onih sanduka oruzja?
- 24 isto dobra. Ajde, Castelli ga malo pretjera ali nije prvi put. :)

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000