Author |
Topic |
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 22/04/2009 : 14:13:16
|
Ne iskomentarisah poslednju turu:
ZZCP: Opa! Politikal komentari! Opa! Splesh pejdz! Opa!
Bash me zanima kuda ide ova pricha sa Sergejima, dopada mi se kao ideja, malo myth-buildinga. Zorka standardno spektakularna.
Jedino, ajte vi to nekako na mesechni nivo, brzo ode, dugo se ishchekuje. :) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 22/04/2009 : 15:32:21
|
ovo je i meni bio ponajbolji Sergej u duze vremena...
josh ne shmeknuh novu epizodu(stize do kraja meseca, though) pa tje da vidimo dal tje Machak odrzati uzlaznu putanju(no preshr hir:). fudbalski mech iz #01 mi je bio odlichan ali ovde sam od starta pogadjao(pogreshno) u kom pravcu tje se razvijati pricha shto znachi da me povuklo vishe negoli uobichajeno i zbog sporadi toga - visoka ocena. mesechni ritam je moj skorashnji fetish pa tje da vidimo kolko je izvodiv... kljucam sa time o glavu svima ali me zastupljeni autori kuliraju, ignorishu i/li pichkaraju pa se ne bih previshe zanosio tom idejom:) istina je da, ustvari, ako sve nastavi dosadashnjom ritmikom - trebam biti pre/zadovoljan:)
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 22/04/2009 : 15:45:51
|
quote: Originally posted by Le Samourai
ZZCP: Opa! Politikal komentari! Opa! Splesh pejdz! Opa!
Pisano je pre nekih 14 meseci, tako da je malo atmosfere moralo da se prelije i u scenario. Ali više je komentar "take no prisoners" attitudea u svađama, bilo da su one bračne, prijateljske, ili na malko višem nivou. Biće očiglednije u drugom delu.
A Vlada je rasturio, i sa splash pageom i sa ostalim. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 22/04/2009 : 17:20:47
|
pitaj ga kad je napisao #10 i recimo paralele radi - #07:)pPP |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/04/2009 : 17:58:06
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Stvarno? Toliko prodje od scenarija? Vau.
Što reče Dekara, zavisi. Desetka je napisana pre nekih godinu ipo dana, mislim. A sedmica, drugi deo Kadalika, pisan je, prepravljan, pa opet pisan, pa opet prepravljan i onda crtan pa prepravljan u septembru prošle godine - a izašao je u decembru.
Prvi delovi priča uobičajeno budu napisani značajno pre nastavaka. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 22/04/2009 : 18:01:20
|
quote: Originally posted by Djole
Prvi delovi priča uobičajeno budu napisani značajno pre nastavaka. ;)
Problem treceg china is a bitch, I know. :) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 22/04/2009 : 21:30:50
|
Eh da, a kad se setim kad sam pre petneastak godina čitao kako je Miller imao originalno drugačiji plan za DKR, ali da taj kraj "ne bi funkcionisao" - da mi nije bilo jasno kako kraj može da ne funkcinioniše, završiš priču i gotovo. Bejah mlad i zelen. ;) |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 23/04/2009 : 00:10:37
|
Eh da, a kad se setim kad sam pre petneastak godina čitao kako je Miller imao originalno drugačiji plan za DKR, ali da taj kraj "ne bi funkcionisao" - da mi nije bilo jasno kako kraj može da ne funkcinioniše, završiš priču i gotovo. Bejah mlad i zelen. ;)
Heroj i negativac se tuku, i heroj pobedi. Kraj. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/04/2009 : 09:38:29
|
Ili, ako hoćeš da budeš kul i drugačiji - negativac pobedi! ;) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 23/04/2009 : 16:39:07
|
zadnja tura lavirintarija preshla preko Alpa, Albukerkija i Anda te se manifestovala i u Libellusu. napokon. |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/04/2009 : 17:19:53
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
zadnja tura lavirintarija preshla preko Alpa, Albukerkija i Anda te se manifestovala i u Libellusu. napokon.
Pih! Nema do mog transporta |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 23/04/2009 : 17:47:23
|
quote: Originally posted by Renky
Pih! Nema mog transporta
To znamo |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/04/2009 : 19:06:31
|
Pitanje je dal' Renky brže crta il' brže transportuje. ;) |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
Posted - 24/04/2009 : 11:07:57
|
Pitanje je dal' Renky brže crta il' brže transportuje. ;)
A odgovor je 'Hell, no!' :D |
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat." |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Topic |
|