forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 Darkwood
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 40

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

Slobo da li ste dobili Zagor maxi 6 i 7 u HC,takođe i ono kolekcionarsko izdanje?

Bernard je danas javio da ih ima spremne za izvoz. Ako je sve ok, stizu u cetvrtak, ili petak
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Samo se DD extra rasprodao

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Slobo hoće li u ovu turu stripova što si sinoć najavio da ide za 6 dana ući i ovaj novi Zagorov Maxi i Marti Misterija - Cepelin?

I to bi trebalo da stigne sada
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ako vas Sloba ne otera u k... onda stvarno ima konjske zivce... :))

Pa moram i ja da dobijem titulu ljubaznog i prijatnog coveka iz Darkwooda
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:

Imas zestoku konkurenciju u Goksiju,on ljudima isprica i sadrzinu stripa

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

Za lovu sve!
:-))))))))

Ako je sala, nije lose. Ako nije, skroz gresis, jer bih ja u suprotnom imao vec 10000 postova na ovom forumu. A i jos bih radio za pare u jednoj firmi koja dobro placa, da su one bitne, a ne ono sto ja volim, a tamo to nisam mogao da isteram. Ima tu jos mnooogo primera
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:

Znam i ja po nesto da ispricam, tako bar neki kazu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slobo, znam za probleme oko otvaranja on-line shopa, ali mislim da bi ti super potez bio da na sajtu napravis bazu o stanju na lageru... tj. sta sve imas u radnji da ljudi mogu da vide.. I da samo povremeno azuriras kad stigne nova tura.. Jednom u 2 nedelje na primer...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 24/04/2009 : 23:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Za lovu sve!

Ako je sala, nije lose. Ako nije, skroz gresis, jer bih ja u suprotnom imao vec 10000 postova na ovom forumu. A i jos bih radio za pare u jednoj firmi koja dobro placa, da su one bitne, a ne ono sto ja volim, a tamo to nisam mogao da isteram. Ima tu jos mnooogo primera

Ma naravno da se salim! Vidis ovaj smajli gore!
Dovoljno sam ovde na forumu da ukapiram da se niko, ko se bavi stripom(mislim prodaje, izdaje i sl.), ne bavi time iz neke vece materijalne koristi vec pretezno iz nekog svog licnog zadovoljstva!

Every man dies,
not every man really lives.

Edited by - William_Wallace on 24/04/2009 23:58:02
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/04/2009 : 23:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

quote:

Znam i ja po nesto da ispricam, tako bar neki kazu

Ja sam bio jedno 20tak puta i uvek Goksi,tvoje price nisam josh uvek cuo.
Obicno saljem curu koja tegli torbu punu stripova do Nisha ili Vranja

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slobo, znam za probleme oko otvaranja on-line shopa, ali mislim da bi ti super potez bio da na sajtu napravis bazu o stanju na lageru... tj. sta sve imas u radnji da ljudi mogu da vide.. I da samo povremeno azuriras kad stigne nova tura.. Jednom u 2 nedelje na primer...

Radimo to drugar, samo nije mali posao, pa traje. Bice gotovo u neko naredno vreme, ne znam kada, ali bice.
Ne radim nov sajt jer me je neko prosvetlio, a da ja sam nisam mogao da shvatim da je to korisno za radnju i za kupce, nego iz drugih razloga. Inace da je do mojih nacela, ja bih i postojeci ugasio . Ali ko ce sada o tome da kucka ovde, kada se vidimo ispricacu ti zasto tako mislim
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote

[/quote]
[/quote]

Kakav si ti dzentlmen, svaka ti cast
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Za lovu sve!

Ma naravno da se salim! Vidis ovaj smajli gore!
Dovoljno sam ovde na forumu da ukapiram da se niko, ko se bavi stripom(mislim prodaje, izdaje i sl.), ne bavi time iz neke vece materijalne koristi vec pretezno iz nekog svog licnog zadovoljstva!

Dobro zboris, uglavnom je tako
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/04/2009 : 00:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Radimo to drugar, samo nije mali posao, pa traje. Bice gotovo u neko naredno vreme, ne znam kada, ali bice.
Ne radim nov sajt jer me je neko prosvetlio, a da ja sam nisam mogao da shvatim da je to korisno za radnju i za kupce, nego iz drugih razloga. Inace da je do mojih nacela, ja bih i postojeci ugasio . Ali ko ce sada o tome da kucka ovde, kada se vidimo ispricacu ti zasto tako mislim

U pravu je Sawitch,i bilo bi dovoljno da se otkuca stiglo to i to od tog i tog izdavaca. Nema potrebe da se stavljaju slike,samo taksativno,kad neko dolazi sa strane da zna da se preracuna.
Mada,mozda si i ti u pravu,pozove se Darkwood i pitas sta te interesuje.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

VRH!!! Mislim da ce Goksi najvise da se obraduje tome... On je kao moj drugar u kladionici...
Zamisli mu smorenu facu, i svakih 5 sekundi zvoni telefon i on samo ovo:
"Halo.. 3-0" i spusti.. Posle 5 sekundi "Halo.. 2-2" i spusti.. I tako ceo dan...

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 25/04/2009 : 00:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

Kakav si ti dzentlmen, svaka ti cast
[/quote]Da vidish kakav sam dzentlmen kad u jednu ruku drzim torbe iz Teranove punu krpica,a u drugu namirnice za nedelju dana

A sto se sajta i veb trgovine i ja sam za.Ili da bar imate spisak toga sta imate a sta ne(da je bilo toga imao bih prve DD extra)
Naravno da se azurira na vreme

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
Ma treba valjan sajt, tu nema zbora, samo ja kada ne mogu da imam nesto kako bih zeleo, meni se ne mili onda to nikako. U HR je to milina, onaj ko ti radi sajt, automatski ti namesti i opciju online kupovine, jer je vec povezan sa bankama, ti sve dobijes kako zelis i super. Ovde samo jedan banka pruza tu uslugu i pri tome te uslovljava sa prometom od pola miliona evra na godisnjem nivou da bi ti dala tu opciju. Ja ne mogu da verujem.
I sta sada. Sve lepo namestimo, ponuda, sta ima, sta nema i ljudi onda size sto opet moraju da zovu, jer ne postoji jednostavna, automatska opcija da kupe. Ma uzas jedan.

Kako bilo, nesto cemo smisliti, neko solomonsko resenje
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/04/2009 : 00:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma treba valjan sajt, tu nema zbora, samo ja kada ne mogu da imam nesto kako bih zeleo, meni se ne mili onda to nikako. U HR je to milina, onaj ko ti radi sajt, automatski ti namesti i opciju online kupovine, jer je vec povezan sa bankama, ti sve dobijes kako zelis i super. Ovde samo jedan banka pruza tu uslugu i pri tome te uslovljava sa prometom od pola miliona evra na godisnjem nivou da bi ti dala tu opciju. Ja ne mogu da verujem.
I sta sada. Sve lepo namestimo, ponuda, sta ima, sta nema i ljudi onda size sto opet moraju da zovu, jer ne postoji jednostavna, automatska opcija da kupe. Ma uzas jedan.

Otvaranje korisničkog računa kod vas/na vašoj stranici? Nešto poput online knjižara/izdavačkih kuća. Kupac izabere stripove, potvrdi, vi mu spakujete i pošaljete pouzećem. Najbezbolnija varijanta, kako mi se čini, a sad ćeš mi ti reći "da, ali...".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Otvaranje korisničkog računa kod vas/na vašoj stranici? Nešto poput online knjižara/izdavačkih kuća. Kupac izabere stripove, potvrdi, vi mu spakujete i pošaljete pouzećem. Najbezbolnija varijanta, kako mi se čini, a sad ćeš mi ti reći "da, ali...".

Da, ali, stvarno ali. Nije tako jednostavno. Ako cemo strogo po pravilima, firma moze samo od pravnog lica da dobija uplate na racun, od fizickog, kucani racun, cek, kartica, osim ako je banka omogucila transfer na drugaciji nacin. Imam alternativu, ali cum pokusati jos sa nekim opcijama preko banke...pretnjama, prebijanjem, ucenama. Ako nista od toga ne uplai, onda ide alternativa
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25298 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/04/2009 : 00:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali, stvarno ali. Nije tako jednostavno. Ako cemo strogo po pravilima, firma moze samo od pravnog lica da dobija uplate na racun, od fizickog, kucani racun, cek, kartica, osim ako je banka omogucila transfer na drugaciji nacin. Imam alternativu, ali cum pokusati jos sa nekim opcijama preko banke...pretnjama, prebijanjem, ucenama. Ako nista od toga ne uplai, onda ide alternativa

Da li i kod slanja/plaćanja pouzećem novac ide na račun, ili se dobija ček od pošte? Najjednostavnije ti je onda da ne šaljete stripove u ime firme, već nekog od vas. Onda bi se, laički gledano, zaobišla ta zakonska odredba.
Ma u stvari, znaš ti to bolje od mene, pravim se malo pametan pred spavanje.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 00:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
Nesto slicno tome. Krajnja varijanta je da kada se novac posalje na nacin kako si opisao, otkuca se racun i posalju stripovi. Samo to treba uklopiti da funkcionise bez opterecivanja za ljude.
Ipak najbolja varijanta i za one iz inostranstva je klasicna web kupovina, a to moze samo preko banke i da ljudi normalno placaju karticama. Ima i opcija da sve ide preko HR, jer tamo banke, sto je normalno, ne traze da pravis milione kako bi ti omogucile da ti uzmu proviziju od svake transakcije od poslovanja koje je svuda u svetu praksa, a kod nas luksuz. Ma ludo, nemam snage vise sa tim glupostima koje samo ovde postoje
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/04/2009 : 01:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma ludo, nemam snage vise sa tim glupostima koje samo ovde postoje

slobo,lipo se preseli u nas

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 25/04/2009 : 01:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

A kaj bi mi bez njega?

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/04/2009 : 01:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

A kaj bi mi bez njega?

ostane vam goran

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40286 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/04/2009 : 01:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Slobi na ledjima Goksijeva slika i pise "Nastavak u sledecem broju" a vi imate samo prvi deo... :)))

Go to Top of Page
Page: of 40 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000