forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Tex - Tex fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 376

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/04/2009 : 20:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Znam, tu je i Tex Willer :))))))))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 22/04/2009 : 20:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Zanima me oće li Ludens izdati tex 600 jubilarac kad izađe 2010...
Ima još do onda, al vrijedi probati izdati ga.

Boselli - Ticci ga rade

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 22/04/2009 : 20:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Zanima me oće li Ludens izdati tex 600 jubilarac kad izađe 2010...
Ima još do onda, al vrijedi probati izdati ga.

Boselli - Ticci ga rade

Ne znam zašto bi objavili 600 preko reda, ako nisu ni 200, 300 i 500.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 19:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
Ako moze neki stručnjak, samo da mi reče kako se čita prezime Ticci?

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/04/2009 : 19:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Sleva nadesno
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/04/2009 : 20:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Tići
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/04/2009 : 20:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Sleva nadesno

Da nije žalosno, bilo bi smiješno.
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 24/04/2009 : 22:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Tići

Zahvaljujem.

Edited by - Keltoslav on 24/04/2009 22:19:00
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/04/2009 : 13:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
sad če skoro 200 broj original izdati Libellus, a ostale bi mogo Bernard kad izpuca Maxije na
način Mister No Maxija ovog ljeta.Tri kolor broja u Maxiju-ja sam za.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
527 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 25/04/2009 : 13:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

sad če skoro 200 broj original izdati Libellus, a ostale bi mogo Bernard kad izpuca Maxije na
način Mister No Maxija ovog ljeta.Tri kolor broja u Maxiju-ja sam za.

U potpunosti se slazem s tvojim prijedlogom

Good night white pride!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/04/2009 : 19:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ne mogu da vjerujem da na ovom topicu niko niti riječ nije napisao o zadnja tri broja teksa u izdanju VČ-a, znači tu mislim na "južno od rio grandea/rendžer je izdajnik" i "francuski trgovac"... sve nešto iz šupljeg u prazno, niko ne komentariše epizode koje izlaze trenutno kod nas, a bezveze se na tri strane diskutira o nekoj vilinoj naslovnici...

zanima me kvalitet ta tri broja koja sam naveo...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 27/04/2009 : 19:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

Nista nije slucajno, tri nebitna broja...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38018 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 27/04/2009 : 21:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Ali zato su zadnja tri Ludensova must have! Mozda cak i bolje od Pokolja u Red Hillu, kazem mozda.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 21:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne mogu da vjerujem da na ovom topicu niko niti riječ nije napisao o zadnja tri broja teksa u izdanju VČ-a, znači tu mislim na "južno od rio grandea/rendžer je izdajnik" i "francuski trgovac"... sve nešto iz šupljeg u prazno, niko ne komentariše epizode koje izlaze trenutno kod nas, a bezveze se na tri strane diskutira o nekoj vilinoj naslovnici...

E ovako da ti odgovorim....
Kod priče 'Južno od Rio Grandea' najgora karika je užasan crtež, koji je ispod svakog prosjeka. Lica likova su na momente neprepoznatljiva, pejzaži su jadni i bezoblični, sve u svemu grozno. Priča ko priča nije ništa posebno, uglavnom već viđeno. Ova priča ne treba da ti bude na listi prioriteta.

Priča 'Francuski trgovac' ima dosta dobar crtež (crta Frusco), meni se jako dopao, ali stvarno loše crta lica crvenokožaca. Priča je pomalo klasična, četvorka protiv velike monopolne organizacije, ali ima potencijal da bude jako zabavna. Zasada ima puno akcije, dosta frakcija, pa se nadam da će se dobro razvijati. Naravno, ima nelogičnosti tipa 'promašivanje sa par metara', 'superhrabri Teks' i slično, ali na to se moraš navići ako čitaš Teksa.
Nadam se da sam pomogao
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2009 : 00:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ček, jel "južno od rio grandea/rendžer je izdajnik" ti ne valja samo zbog letterija ili...? :))

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 10:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
I priča je prosječna, već sto puta viđena. Od 10-te stranice drugog broja znaš ko je izdajnik. Lik Huana Raze je meni antipačan, uopšte nisam stekao utisak da je neki opasni tip. Znači priča je za jednu 5-ticu.
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 11:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
Čitao sam samo "Južno od Rio Grandea". Ostala dva nisam jer u BiH stravično kasne sa distribucijom. A sto se tice "Južno od RG", kao sto Mhejl reče, cretež je katastrofa.
A prica bi i mogla proći, ako nista ima dosta akcije i pucačine :) I prejaka scena kad Carson iz vode, utopljenički doziva Texa u pomoć, bas kao i na naslovnici.

Edited by - Keltoslav on 28/04/2009 14:48:07
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/04/2009 : 13:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni je u ovom VC Tex 8-ici crtez katastrofalan... Texovu glavu kao da su ubacili u presu.. Ali prica mi je OK.. Volim te njihove price kad odu na sever.. Crene Noge i ostalo... Jos kad bi sneg pao.. :))))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 14:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
Šta i "Francuski trgovac" na sjeveru - odlično.

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 15:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Meni je u ovom VC Tex 8-ici crtez katastrofalan... Texovu glavu kao da su ubacili u presu.. Ali prica mi je OK.. Volim te njihove price kad odu na sever.. Crene Noge i ostalo... Jos kad bi sneg pao.. :))))

Ne znam meni je ctež baš super, osim mane sa Indijancima koju sam naveo. Istina je da lica likova na momente izgledaju 'karikaturno' ali baš mi se sviđa taj način crtanja Teksa, izgleda kao sam Sotona! Ne, stvarno igleda kao baš opasan tip, koji onim svojim uskim okicama samo osmatra unaokolo i drži prst na koltu! Pozadina je dobra, a i Teksovi pratioci su dobro nacrtani. Znam da je sve do ukusa, ali meni se ovo sviđa
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2009 : 15:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
ja nisam čitao niti jednog fuscovog teksa, a da priča nije bila makar vrlo dobra, bez obzira ko je pisao... znači slično mogu očekivati i sa ovim novim... i još se proteže na tri nastavka...

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/04/2009 : 15:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

I priča je prosječna, već sto puta viđena. Od 10-te stranice drugog broja znaš ko je izdajnik. Lik Huana Raze je meni antipačan, uopšte nisam stekao utisak da je neki opasni tip. Znači priča je za jednu 5-ticu.

bilo mi je malo čudno, boselli u pitanju, a priča na "samo" dvije epizode...

što se letterija tiče, ako je crtež kao u ludensovom "moriscov povratak", onda je to okej...

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 28/04/2009 : 15:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
...što se letterija tiče...

Prokleti Letteri!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 28/04/2009 : 15:56:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja nisam čitao niti jednog fuscovog teksa, a da priča nije bila makar vrlo dobra, bez obzira ko je pisao... znači slično mogu očekivati i sa ovim novim... i još se proteže na tri nastavka...

Spaljeno pismo?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/04/2009 : 15:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Leteri je kuga za ochi. Bio bi losh i demode i 1932. Posebno u kombinaciji sa smarachem Boselijem, taj Moriscov povratak sam prochitao na jedvite jade, imao sam utisak da chitam neki amaterski sklepan strip. Ovaj nastavak iz VC je malo bolji (i mnogo kraci), ali ako mene pitate, da Boseli nikada vishe ne napishe nijednog Teksa, opet bi ih bilo previshe. Nici u odnosu na Boselija deluje kao Alan Mur.
Go to Top of Page
Page: of 376 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000