forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Tex - Tex fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 376

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/04/2009 : 16:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai
Nici u odnosu na Boselija deluje kao Alan Mur.

Vau, kakav kompliment. Za Mura, naravno.

Inače, Fuente, Fusco, Ortiz, Font i Ticci u kombinaciji sa Nizzijem su vrh Bonellija.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/04/2009 : 16:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Colte, jel ima razlike izmedju nasih novopecenih Texomanijaka i onih preko u Italiji?
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 28/04/2009 : 16:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Ali zato su zadnja tri Ludensova must have! Mozda cak i bolje od Pokolja u Red Hillu, kazem mozda.

Misliš na epizodu LU 89-91?Sinoć sam je počeo čitati sad kad je kompletirana.Puno sam očekivao s obzirom tko piše i tko crta,došao sam do sredine drugog dijela ali zasad me nije impresionirala.Štoviše,čini mi se malo razvučenom,mada je naravno bolje od Nizzija.Ortiz je ionako pojam za sebe,kako samo čovjek crta,to je nevjerojatno,iako je daleko od najboljih dana - puno manje je "crn" nego npr. u prvim Maxijima ili Texoneu..

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 20:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
Ha,o ukusima ne valja raspravljati.Osobno sam nekak emotivno vezan za Letteria.Kad sam bio klinac Tex i Ken Parker
služili su samo za razmjenu,Dnevnik je ispucavao samo Galepove epizode,koje je bolje čitati kad se već upoznate sa Texom
i tada se polovicom osamdesetih pojavio taj "novi"crtač.Proteus ,Vendi,i Tajna mumije i Zlokobno koplje ako se ne varam.
To me ponukalo da probam nabaviti ili barem pročitati stare epizode Texa,za nas klince to su bile one od 4 i 6 dinara.
Tu sam opet naletio na Letteria,Meskalerosi,Tragovi mokasina,Roj Bean,Meteor.Tad sam postao ovisnik,te sam se koncentrirao
na texa,na Kena malo kasnije.Možda to ima veze sa odrastanjem i sazrijevanjem,ali Letteri je taj koji mi je odškrinuo vrata.
Naravno uz svu ovu silu novih iznimnih crtača,Letteri djeluje malo ukočeno ali emocije su emocije.Zadnji uradak mu je bio jedan maxi,mislim čak i uz nečiju pomoč.Ako ikad bude objavljen na našem tržištu,u mojoj bu kolekciji imal počasno mjesto.
Go to Top of Page

J.C.Debs
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/04/2009 : 20:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send J.C.Debs a Yahoo! Message  Send J.C.Debs a Private Message  Reply with Quote
E da , zamalo zaboravih.Dajte Texa od prvog broja !!!!!!!!!! :)
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 28/04/2009 : 20:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Meni je u ovom VC Tex 8-ici crtez katastrofalan... Texovu glavu kao da su ubacili u presu.. Ali prica mi je OK.. Volim te njihove price kad odu na sever.. Crene Noge i ostalo... Jos kad bi sneg pao.. :))))

Teško, jer prva rečenica u "Francuskom trgovcu" je:

"Jednog letnjeg dana, brod koji plovi rekom Jelouston priprema se da pristane na dok u Bilingsu u Montani..."

Neće valjda Texu i ekipi trebati mjeseci da riješe ovaj slučaj.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40269 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/04/2009 : 21:27:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Znam, zato sam i stavio smajli.. Sta mislis da skacu u onu vodu u kasnu jesen.. Morali bi i konjima da obuju carape da ne ozebu.. :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dino1984
Average Member

Austria
527 Posts

Member since 31/05/2007

Posted - 28/04/2009 : 22:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dino1984 a Private Message  Reply with Quote
Misliš na epizodu LU 89-91?Sinoć sam je počeo čitati sad kad je kompletirana.Puno sam očekivao s obzirom tko piše i tko crta,došao sam do sredine drugog dijela ali zasad me nije impresionirala.Štoviše,čini mi se malo razvučenom,mada je naravno bolje od Nizzija.Ortiz je ionako pojam za sebe,kako samo čovjek crta,to je nevjerojatno,iako je daleko od najboljih dana - puno manje je "crn" nego npr. u prvim Maxijima ili Texoneu..

To su epizode 90,91 i 92[;-)]

Good night white pride!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38018 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/04/2009 : 11:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

quote:

Ali zato su zadnja tri Ludensova must have! Mozda cak i bolje od Pokolja u Red Hillu, kazem mozda.

Da, mislim na 90-92 (Na putu za utvrdu Apache/Mescalerosi!/Do zadnje kapi krvi). Pa da, tako je s ocekivanjima. Ne mislim da je to prica za Top 10 ali meni je vise nego solidna. Western kakav i treba biti. Ima jurnjave tamo-amo, pucnjave, zasjede, glupe porucnike , mucenja... pa i love story hi hi. I uvijek se radujem tim indios-izvidnickim forama i nadmudrivanjima, slijedi u pijesku... a isto tako i tome, da kad vec Tex napravi neki plan, pa se sticajem okolnosti sve promjeni i treba prilagodzavanje plana, reagirati brzo na promjene... Imamo tu i mucenje Tiger Jacka. Uf, cak sam i pogresno zakljucio u prvom broju ko bi mogao biti krijumcar oruzjem (znaci prica nije toliko prozirna kao kod Nizzija). Meni se ova prica jako svidjela ali vidjet cu sta ce biti za koju godinu ili 2, kakav ce dojam do tad ostaviti.
I da, crtez... Ortiz je majstor. Ne znam kako bi ispalo, da je tu pricu crtao recimo Repetto. Iako majstor zanata ali crtez mu je previse "lijep", onako "hirurski". Za tu pricu ili ovu dolje mnogo su bolji Ortiz, Font, Ticci... onako "prljaviji" crtezi.

Koliko god volim Nolittine price ali u Pokolju u Red Hillu, bas u tom prvom broju gdje se dogodi taj pokolj kojeg Tex prezivi, podbodlo me u oci to sto pucaju na Texa prakticki iz blizine i svi promase, pih, naprave mu samo rupu na rukavu. Kad bi barem pucali sa nekog rastojanja, pa ajde recimo da su bili pijani (iako su pogodili sve indijance), ali nacrtani su tamo sa par metara od Texa i nikako da ga pogode, i onaj indijanac ga samo uspava sjekirom u glavu... mislim alooo, a napravili pokolj!? Malo ga pretjerao Sergio.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/04/2009 : 17:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

quote:
Originally posted by I like girlz

ja nisam čitao niti jednog fuscovog teksa, a da priča nije bila makar vrlo dobra, bez obzira ko je pisao... znači slično mogu očekivati i sa ovim novim... i još se proteže na tri nastavka...

Spaljeno pismo?

kada bih vidio naslovnicu, znao bih da li sam čitao ili ne...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 30/04/2009 : 00:26:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Colt

quote:

ja nisam čitao niti jednog fuscovog teksa, a da priča nije bila makar vrlo dobra, bez obzira ko je pisao... znači slično mogu očekivati i sa ovim novim... i još se proteže na tri nastavka...

Spaljeno pismo?

kada bih vidio naslovnicu, znao bih da li sam čitao ili ne...

Žuto nebo, Tex na konju ( s leđa ), ide prema nekom gradiću, pored je putokaz, epizoda od nekih 40ak stranica, broj prije " Glasa u oluji"...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/04/2009 : 15:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
čitao sam, ali se samo kroz maglu sjećam radnje, uglavnom loše radnje... što je sasvim razumljivo kada je riječ o 40 str...

Go to Top of Page

Andrey
New Member

British Indian Ocean Territories
281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 30/04/2009 : 22:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Meni je Boselli puno bolji scenarist od svih ostalih u tex staffu(ne brojim Seguiru i Berardija).
Uspio je izvuči maksimum iz Zagora i iz Texa.Carsonova prošlost,Čitači tragova,Nepobijedivi,Oluja na stjenovitim brdima,sve su to izvrsne epizode/remek-djela.
Boselli je zabavan,izvrstan stil pisanja,ideje,likovi,ritam scenarija,realističnost,priča ne završava uvijek happy-endom.Nolitta i G.L.Bonelli previše razvlače scenarij ali nisu loši.Nizzi je napisao puno solidnih priča,nekoliko izvrsnih,ali njegovi kasniji scenariji,tj.ovo što sada čitamu u ludensu je jako,jako loše.

A sa ovom novom Bosellijevom pričom Mascalerosi nisam baš oduševljen,ali moram je ponovno odjednom sve pročitati,ali nikako ne stignem.

puno postam, uprati https://twitter.com/vjekoplovac

sclavi>originalni radovi junjija ita
Go to Top of Page

Andrey
New Member

281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 30/04/2009 : 23:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
I ima i novi tex giornale gdje je najavljen gigant Patagonija.To Frisenda crta?
Tko piše?
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb1?ID_giornale=50&pers=TEX

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/04/2009 : 23:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrey

Meni je Boselli puno bolji scenarist od svih ostalih u tex staffu(ne brojim Seguiru i Berardija).
Uspio je izvuči maksimum iz Zagora i iz Texa.Carsonova prošlost,Čitači tragova,Nepobijedivi,Oluja na stjenovitim brdima,sve su to izvrsne epizode/remek-djela.
Boselli je zabavan,izvrstan stil pisanja,ideje,likovi,ritam scenarija,realističnost,priča ne završava uvijek happy-endom.Nolitta i G.L.Bonelli previše razvlače scenarij ali nisu loši.Nizzi je napisao puno solidnih priča,nekoliko izvrsnih,ali njegovi kasniji scenariji,tj.ovo što sada čitamu u ludensu je jako,jako loše.

A sa ovom novom Bosellijevom pričom Mascalerosi nisam baš oduševljen,ali moram je ponovno odjednom sve pročitati,ali nikako ne stignem.

nećemo o ukusima, ali "nepobjedivi" su svjetlosnim godinama daleko od remek djela, za razliku od nekih drugih priča koje si naveo...

nego malo me razočaralo što većina epizoda koje u narednom periodu treba da izađu u izdanju VČ-a su katastrofalno ocjenjene, za razliku od epizoda koje će izlaziti u izdanju "ludensa", gdje većina njih ima jako visoku ocjenu...

Go to Top of Page

Andrey
New Member

281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 30/04/2009 : 23:20:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Da,izgleda da bi se zaista mogle zaredati odlične priče.
Prvo ipak dolazi Nizzijeva dvodijelna priča.A onda:
463-465 suradnja Boselli i Marcello,trodijelna priča
466-469 Boselli,Nolitta i Ticci
469-470 opet Boselli i Marcello

Jedva čekam.

UBC ocijene su 70,72 i 61 posto(Nizzi 47)
Ali to me ne zabrinjava.možda i bolje to nego da imam prevelika očekivanja,Boselli i Marcello su mi za sada garancija kvalitetnog stripa

Edited by - Andrey on 30/04/2009 23:27:10
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/05/2009 : 05:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ima i novi tex giornale gdje je najavljen gigant Patagonija.To Frisenda crta?
Tko piše?
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb1?ID_giornale=50&pers=TEX

Boselli (+ cini mi se Nollita). Ehm, jel moze neko da dosapne Berniju za ovaj i predhodni gigant

Edited by - kasper on 01/05/2009 05:54:56
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26819 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 01/05/2009 : 06:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a taman san mislija odustati od tex giganata
Izgleda da je i tex pošeja putovati svijetom..
crtež je +5.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/05/2009 : 12:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, mislim na 90-92 (Na putu za utvrdu Apache/Mescalerosi!/Do zadnje kapi krvi). Pa da, tako je s ocekivanjima. Ne mislim da je to prica za Top 10 ali meni je vise nego solidna. Western kakav i treba biti. Ima jurnjave tamo-amo, pucnjave, zasjede, glupe porucnike , mucenja... pa i love story hi hi.

Meni se ova prica jako svidjela ali vidjet cu sta ce biti za koju godinu ili 2, kakav ce dojam do tad ostaviti.

Evo pročitao sam je sinoć i ostajem pri svoj mišljenju da nije baš vrhunska.Malo me ubila činjenica da ima jako puno teksta gdje se objašnjava tko će koga slijediti i kako,pa onda javljati ovim drugima itd.Da me ne bi krivo shvatio,volim ja takve priče,ali je izvedba malo lošnjikava ali svakako jedan od boljih redovnih Texova u zadnje vrijeme.Ako voliš Ortiza,pročitaj oba Maxija koja je crtao i redovnu epizodu Ljudi koji su ubili Lincolna(piše NIzzi ali nije tako loša)-u tim epizodama je puno bolji.

Od ostalih pročitanih u zadnje vrijeme,jako mi se svidila Libellusova knjiga #18 - El Muerto te dvodjelna Sastanak sa smrć/Klopka u rudniku (Lib 15,16).Baš dobre epizode,sigurno u top20 Texova koje sam čitao.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 01/05/2009 : 13:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

quote:

Da, mislim na 90-92 (Na putu za utvrdu Apache/Mescalerosi!/Do zadnje kapi krvi). Pa da, tako je s ocekivanjima. Ne mislim da je to prica za Top 10 ali meni je vise nego solidna. Western kakav i treba biti. Ima jurnjave tamo-amo, pucnjave, zasjede, glupe porucnike , mucenja... pa i love story hi hi.

Meni se ova prica jako svidjela ali vidjet cu sta ce biti za koju godinu ili 2, kakav ce dojam do tad ostaviti.

Evo pročitao sam je sinoć i ostajem pri svoj mišljenju da nije baš vrhunska.Malo me ubila činjenica da ima jako puno teksta gdje se objašnjava tko će koga slijediti i kako,pa onda javljati ovim drugima itd.Da me ne bi krivo shvatio,volim ja takve priče,ali je izvedba malo lošnjikava ali svakako jedan od boljih redovnih Texova u zadnje vrijeme.Ako voliš Ortiza,pročitaj oba Maxija koja je crtao i redovnu epizodu Ljudi koji su ubili Lincolna(piše NIzzi ali nije tako loša)-u tim epizodama je puno bolji.

Od ostalih pročitanih u zadnje vrijeme,jako mi se svidila Libellusova knjiga #18 - El Muerto te dvodjelna Sastanak sa smrć/Klopka u rudniku (Lib 15,16).Baš dobre epizode,sigurno u top20 Texova koje sam čitao.

Potpisujem, Boselli me razočarao, a mislim da je smislio dosta jadan način da se riješi Chunza. Vjerovatno nije imao ideju. Također se slažem za El Muerta i SsM i KuR; sjajne, sjajne epizode.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/05/2009 : 14:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Je, i taj završni obračun sa Chunzom je traljav.Mislim,Apachi ih opkole,gotovo pobiju sve,i onda ih odluče pustiti da odu jer Coyoterosi nežele više u rat sa njima.I onda taj završni obračun 1 mjesec kasnije,potpuno nepotreban..Baš je ubio radnju.A inače borba sa Apačima je odlično nacrtana,veliki kadrovi sa nekoliko desetaka boraca na svakom.Tu čovjek može dosta vremena promatrat,tko gdje stoji itd. Kapa dolje Ortizu.

Primjećujem da Boselli više puta nezna kako bi završio priču,evo npr. pada mi napamet Nepobjedivi,i kod njih je kraj na istu foru.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Andrey
New Member

281 Posts

Member since 06/01/2009

Posted - 01/05/2009 : 14:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrey a Private Message  Reply with Quote
Drugi dio zadnjeg broja je najslabiji dio te priče.Bezveze je obrana onog grada Mavericka,na 10 stranica,čemu to služi.Prva dva broja su bila bolja da je rasplet bolji ovo bi bila još jedna izvrsna Bosellijeva priča,šteta.
Zanimljiv lik Lareda,dijalozi,crtež je fantastičan,Ortiz je majstor.najbolji Tex crtač po meni.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6186 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 01/05/2009 : 16:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ortiz je majstor.najbolji Tex crtač po meni.

Potpisujem uz dodatak "uz/nakon Ticcija" ;-))

Da,taj dio obrane Mavericka je također nepotreban,služi samo da bi se popunile stranice.Meni je bio dosadan posebno drugi dio,npr. dialozi između Loba i Tiger Jacka su stvarno pretjerani.Kao da su se našli Descartes in Voltaire;-)).Mislim da Tiger Jack toliko nije pričao u svim prethodnim epizodama zajedno.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/05/2009 : 19:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Slažem se. Ni mene nije skroz oduševila izvedba posljednjeg Texa. Naravno, i dalje je to solidna priča za 8/10.

Naime, ima hrpa scena koje nisu od važnosti za glavni tok radnje. Kao na primjer, šverceri alkohola, Tigerovo mučenje, Tigerov fajt na onom krovu, otimanje ženske, Maverick i sl... Isto tako su čudna neka riješenja. Kraj je debilan i nepravedan. A nije ni napet nešto. Tex prisili Chunza da se bori i onda taj obračun postaje predvidljiv jer Tex mora dobit zato što je jači. I još se opredjelio za bijelce, a svi znamo da su Indijanci uvijek jedan put više u pravu. Ipak su njima odnijeli zemlju. Zašto Tex zabranjuje Indijancima da ukrase s vremena na vrijeme svoje šatore s desetak skalpova? To mi nije jasno. Dalje... Puno sam više očekiva od likova kao što su Laredo, Parkman i ženka mu. Sve crno bijelo, kao da se na neki način Boselli dodvoravao G. I. Bonelliju. Otimanje žene skoro ničemu nije poslužilo, Laredo nije ispao neka faca, a za Parkmana mi ništa nije jasno. Drugi svezak nema logike. Samo šetaju i isprepliću tragove i ništa više. Šverceri također. Mislim 40 stranica na švercere, ej! Onaj obračun u šumi... do posljednjeg daha... Tu su Texovi dobili samo na puku sreću ili su jednostavno bili jači, a ja više volim kad preokret odredi neki iznenadni štos (recimo, Laredo... ali on se zavuka u špilju...). Na kraju smo samo dobili 100 mrtvih koji su umrli uzalud (pirove pobjede), ali će ostati u našim sjećanjima, hm.

Kako vidimo, epizoda pušta vodu na sve strane, ali je ipak lipo uživati u stripu koji opisuje apašku pobunu. Pravi vestern.
Samo, čemu 98% na ubc-u? XP

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 02/05/2009 : 12:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

a taman san mislija odustati od tex giganata
Izgleda da je i tex pošeja putovati svijetom..
crtež je +5.

Ako sam dobro preveo u onom uvodu Bonelli je rekao da ga je taj crtež giganta ostavio otvorenih usta..
Ali ipak, te dvije stranice su daleko od onog što Frisenda zna i može

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page
Page: of 376 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000