forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 27/04/2009 : 05:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka
Nego, nadam se da će Dado spomenuti današnju mostarsku piromaniju, bila bi šteta da se ne oglasi jer je ovo malčice ozbiljniji slučaj od paljenja zastave.

pa to je bila kompenzacija

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/04/2009 : 09:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Nego, nadam se da će Dado spomenuti današnju mostarsku piromaniju, bila bi šteta da se ne oglasi jer je ovo malčice ozbiljniji slučaj od paljenja zastave.

Jasno kao dan... nisu slucajno to bili navijaci Zrinjskog...
Meni je paljenje zastave ozbiljnije od napada na mene ili grupicu ljudi.
Pod prvim jasno je sto se misli na cijelu jednu naciju,
a ovo drugo moze biti upereno na samo jednog covjeka, ili skupinu, a tucnjave je uvijek
bilo, tuku se i Torcida s bbbom pa makar su ispod jedne nacionalne zastave.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/04/2009 : 09:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

DADO!

Jesi snimio preokret Manchestera u 20-et minuta i pazi sada NITKO u Engleskoj ne smatra to sumnjivim!!

Vidi se da oni u Engleskoj nisu imali posla s dinamovim lobijima, ne znaju oni kako se to radi.
Mada odkako Mamic posluje s njima ni to nije iskljuceno...
Da je u Engleskoj bilo kradja u korist ManUa kao sto je kod nas u korist dinama, nekome bi mozda bilo i sumnjivo.
Ali kako ManU ipak nema takav lobi koji im moze osigurati naslov i prije pocetka prvenstva onda se ipak moraju i sami potruditi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/04/2009 : 09:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, interesantno da "čestiti i istinoljubivi" Hajduk nije za strane suce. Šta je problem? Bojite se da Kalinić neće više dobiti penal po utakmici?

Hajduk je protiv stranih sudaca s pravom, i iz inata. Ne da se oni plase tih sudaca, naprotiv, vec kad je Hajduk to isto trazio
TO se onda NIJE ni uzelo u razmatranje a kamoli o tome odlucivali i toliko pisalo. Tada je Vrbanovic drasticno bio protiv,
kleo se u nase sudce, pa kleli su se i u Bebeka prije derbija, i onda odjednom ne valja.
Ne traze se strani sudci bezrazlozno, dinamo to trazi kako bi vrsio pritisak na domacu sudacku organizaciju, jer im ne pase
to sto su konacno poceli suditi normalno i ne sude vise onoliko cesto za njih koliko je to potrebno.

Mamicu nisu ni strani sudci valjali, pa sjetite se austrijskog "krvnika" i potoka suza...

Predlazem da uzmemo sudce iz BiH, oni su poznati po svojim kriterijima pravicnosti () a ujedno su i strani sudci.

Ako to ne pase dinamu, onda bi bilo najbolje da glavni sudac bude Vrbanovic, pomocnici da mu budu braca Mamic
a kao delegata i cetvrtog sudca uvijek mogu uzeti Markovica i Srebrica...

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 27/04/2009 : 12:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
quote:

quote:

Jasno kao dan... nisu slucajno to bili navijaci Zrinjskog...
Meni je paljenje zastave ozbiljnije od napada na mene ili grupicu ljudi.
Pod prvim jasno je sto se misli na cijelu jednu naciju,
a ovo drugo moze biti upereno na samo jednog covjeka, ili skupinu, a tucnjave je uvijek
bilo, tuku se i Torcida s bbbom pa makar su ispod jedne nacionalne zastave.

Uf, jest ti logika: puno je teže sašiti zastavu nego uskrsnuti mrtvaca. Možemo spomenuti i sitnicu da krivični zakon težu kaznu predviđa za učestvovanje u krivičnom djelu nego za vrijeđanje simbola (bilo koje) države.
No dobro, ovo jest Balkan, sistem vrijednosti nam jest takav da su nam simboli bitniji od života (pogotovo ako su tuđi) i zato nam je historija bila maćeha.

Potpis.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/04/2009 : 16:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Gle sad ides u krajnost, poredis komad tkanine s ljudskim zivotom, a paljenje zastave i tucnjava navijaca ne pase u to poredjenje.
Kad sam rekao "ozbiljnije" nisam mislio na neku materijalnu stetu, vec na ono sto stoji iza toga.
Ti dobro znas sto sam ja htio reci, i dobro znas sto ja mislim i o jednom i o drugom cinu, samo nemas prave arumente
za oprati onu sramotu pa se onda probas vaditi vidi kako su drugi isto jednom, bla, bla...

Ne pali to kod mene, ti si skuzio sto sam ja htio reci, i stoga vise se ne javljaj o Torcidi, Hajduku, Sirokom,
imas ti puno vecih briga u vlastitom dvoristu, pa pometi malo, nemoj samo vjezbati kuglanje...

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 27/04/2009 : 21:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
torcida NIKAD nije gajila prijateljstvo s grupama iz bivše juge osim s tornadom iz zadra,a i to je odnedavno.s manijacima ili pripadnicima ostalih grupa je bilo pojedinačnih prijateljstava što nikad nije stav cijele grupe.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 27/04/2009 : 21:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

torcida NIKAD nije gajila prijateljstvo s grupama iz bivše juge osim s tornadom iz zadra,a i to je odnedavno.s manijacima ili pripadnicima ostalih grupa je bilo pojedinačnih prijateljstava što nikad nije stav cijele grupe.

A to što su se grlili i ljubili na centru Maksimira početkom 90-ih sa Boysovcima??
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/04/2009 : 00:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A to što su se grlili i ljubili na centru Maksimira početkom 90-ih sa Boysovcima??

stvarala se država pa je to bilo reda radi...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/04/2009 : 02:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Možeš ti pričat šta god hoćeš ali bio sam na toj tekmi kao klinac i osjećao sam se je+eno dobro kad su se dečki našli na centru. Cjeli je Maksimir bio na nogama i navijao. To su bila vremena!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/04/2009 : 04:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Možeš ti pričat šta god hoćeš ali bio sam na toj tekmi kao klinac i osjećao sam se je+eno dobro kad su se dečki našli na centru. Cjeli je Maksimir bio na nogama i navijao. To su bila vremena!!

bio sam i ja na utakmici,bilo je ljeto devedesete kad su boysi u splitu oprtčali cijelu zapadnu tribinu i došli sa svoje južne na hajdukov sjever...da,to su bila vremena,ali takva i baš za tu prigodu...jebi ga,danas je to nezamislivo...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 28/04/2009 : 14:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bio sam i ja na utakmici,bilo je ljeto devedesete kad su boysi u splitu oprtčali cijelu zapadnu tribinu i došli sa svoje južne na hajdukov sjever...da,to su bila vremena,ali takva i baš za tu prigodu...jebi ga,danas je to nezamislivo...

Da nažalost
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 28/04/2009 : 20:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Hajduk je protiv stranih sudaca s pravom, i iz inata. Ne da se oni plase tih sudaca, naprotiv

ha cuj sad baš... ne znam kako bi onda ona cepamnogeigra prolazila
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/04/2009 : 21:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja se slazem s globinjom i hajdukom
sad iz inata ne bih prihvatio inozemne sudce
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/04/2009 : 23:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

quote:
Hajduk je protiv stranih sudaca s pravom, i iz inata. Ne da se oni plase tih sudaca, naprotiv

ha cuj sad baš... ne znam kako bi onda ona cepamnogeigra prolazila

Gle, Sorry, ali dinamo je zadnji koji bi trebao zvati strane sudce... iz puno razloga.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 29/04/2009 : 10:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
pa ako ce derbiji i dalje bit samo rezacina i ako ce se opet prekidat po par puta i kasnit...
ne znam bas...

ili ti volis gledati tekmu koja traje 25min duze jer ima par prekida, lopta se ne vidi od papira po travi, travnjak se ne vidi od dima, u prvih 15min ima 10 pogibeljnih startova...
Ako ti se to gleda onda ok...ali meni se ne gleda
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/04/2009 : 14:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa ako ce derbiji i dalje bit samo rezacina i ako ce se opet prekidat po par puta i kasnit...
ne znam bas...

ili ti volis gledati tekmu koja traje 25min duze jer ima par prekida, lopta se ne vidi od papira po travi, travnjak se ne vidi od dima, u prvih 15min ima 10 pogibeljnih startova...

a ti nemoj gledat,prebaci na htv 1...ako treba,neka svi hajdukovci izađu krvave glave s terena,samo da se dobije utakmica...to je nogomet,nije to balet...eno ti chelsea jučer-ono je totalni antinogomet,za qurac barci šta je bila bolja...a sudac njemac...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/04/2009 : 16:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sad ti uspoređuješ polufinale LP-a kakva god je ona jučer utakmica bila bila je još uvijek gledljivija i normalnija od ove...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/04/2009 : 16:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Sad ti uspoređuješ polufinale LP-a kakva god je ona jučer utakmica bila bila je još uvijek gledljivija i normalnija od ove...

ono gledljivo...prije-gadljivo...a dinakmo se ionako uvijek busa u prsa da ima ekipu za ligu prvaka

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/04/2009 : 17:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

ono gledljivo...prije-gadljivo...a dinakmo se ionako uvijek busa u prsa da ima ekipu za ligu prvaka

Baš sam sad namjerno samo radi tebe gledao highlightse Haj-Din i ove jučerašnje utakmice te se pitam tko je ovdje lud?

A što se tiče ovoga da imamo za ligu prvaka, pa i imamo je

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/04/2009 : 21:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne znam bas...

Cekaj... znaci ako sudi strani sudac onda svega toga nema??

Samo par pitanja, nisu li se Mamic i ekipa zalila na sudce skoro na svakoj europskoj utakmici koju dinamo nije dobio?
Sjecam se i suza i "austrijskog krvnika". I tko onda moze Mamicu garantirati da ce mu opet sudjenje biti po volji?

Nisu li prije par godina kad je Hajduk trazio strane sudce iz dinama to odbili, nije se uopce digla ovolika hajka kao sada,
niti je to uopce bila tema rasprave u HNSu, toliko o lobiranju i tome koliko glavni dvojac HNSa drzi stranu dinamu.
Sad ti isti ljudi besramno i licemjerno traze sudce, mislim smijesno...

A sto se tice ostalog, koreografija Torcide je bila sjajna, skupa s pjevanjem ono se ne vidja na puno stadiona u svijetu.
Kome smeta i tko je ljubomoran to me bas briga. A sto se tice kasnjenja, desilo se, nitko nije mogao predvidjeti jak vjetar.
Kasnjenje je vise stetilo Hajduku nego dinamu, ako je uopce stetilo bilo kome.

Sto se tice baklji ja sam uvijek protiv bacanja u teren, no jedan bbb misalim da Torcidi nema sto reci za baklje...

U vezi 10 pogibeljnih startova u prvih 15 minuta tek to mi je smijesno. Izuzev onog Buljatovog koji je bio ostriji i opasan,
sve ostalo je smijurija. No nijedan sudac za onakav start nebi dao crveni karton u prvoj minuti utakmice, nikad i nigdje.
Uzmi samo primjerice start Andrica na Kovacu, prikazli su u nogometnoj emisiji start koji je bio na slican nacin ali malo grublji
u ligi prvaka izmedju Intera i ManUa ki sto je bilo? Samo faul, bez zutog kartona...

Toliko o kriterijima i stranim sudcima...

No mislim da su u dinamu postigli ono sto su htjeli. Znali su od pocetka da nece proci strani sudci, ali su time
htjeli izvrsiti pritisak u startu na onoga tko to bude sudio i dali su mu do znanja sto ga ceka ako bude sudio fer,
ako to fer bude iz Mamicevog kuta protiv dinama... Samo se nadam da ce sudac ipak biti psiholoski dovoljno jak, tko god bio.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 29/04/2009 : 23:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
tome se i ja nadam
pa da ako treba u prvoj minuti, vadi karton...a ne kao zadnji put
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 30/04/2009 : 01:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
ajme koja hrpa gluposti i besmislica.. nažalost opet.. metar očito ne treba svima bit jednak.. i tu završava svaka daljnja rasprava..
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/04/2009 : 23:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Vi ste dinamovci oduvjek imali mati u HNSu, ostali macehu, za vas su neka druga pravila vrijedila,
vi ste najhrvatskiji, najkatolickiji, naj, naj... i kad konacno sudjenje postane normalnije
onda je svaki iole normalan post "hrpa gluposti i besmislica"... Mislim stvarno...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 30/04/2009 : 23:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
ako je normalno u prvih 5 minuta napravit 3 starta za barem žuti a ne dobiti ništa, ako je normalno da tekma kasni, da uvijek bude barem jedan duži prekid, ako je to sve normalno...
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.96 seconds. Snitz Forums 2000