Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pozdrav svima, konačno sam se uspio i ja upisat na ovaj forum, kojeg inače dosta često pratim. A pošto je toliko zanimljivih tema jedva uspijem, da pročitam one najzanimljive za mene. Neki me več znate, pošto je moj vrlo dobri prijatelj Nobody stavljao moje crteže ovdje. Nek izkoristim ovu priliku da mu se zahvalim što tako marljivo radi na mojoj propagandi i što me podupire u mom stvaralaštvu. A pošto dolazimo na Mafest, imat ču puno prilika, da ga pošastim pivima u lokalima Makarske rive.
Također zahvaljujem svima, koji ste komentirali moje crteže. Svaki komentar, bio dobar ili kritičan, meni puno znači i pomože mi, da crtam sve više i nadam se i sve bolje. Puno vam hvala.
Dobrodošao! Meni se tvoj stil baš sviđa, bolji si od većine Zagorovih crtača ;-), pa jedno pitanje, ako nije tajna: imaš li namere da kontaktiraš neku izdavačku kući i ponudiš joj svoj talenat?
Dobrodošao! Meni se tvoj stil baš sviđa, bolji si od većine Zagorovih crtača ;-), pa jedno pitanje, ako nije tajna: imaš li namere da kontaktiraš neku izdavačku kući i ponudiš joj svoj talenat?
Nisam puno aktivan na tome. Znam, da imam puno toga još da naučim pa više radim na usavršavanju crteža. Puno mi znače razgovori sa različitim gostima na festivalima kao što je Mafest ( još nisam nijednog propustio ), jer od njih se dobiju prave informacije, šta to znači biti strip crtač. A imam veliku želju, da to budem nekog dana. A pratim natječaje, to mi je idealno, da počnem sa kratkim stripovima pa onda dalje.