Author |
Topic |
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 03/05/2009 : 15:01:45
|
Spirit - me je jako razočarao a očekivao sam dosta od ovog filma. Baš loše.
Uninvited - Konfuzan horor đe obrt na kraju načini cio film besmislenim. Jako loše.
Unborn - Gledajući trejlere mislio sam da će ovo biti jako dobro. Nije jako dobro već je ništa više no gledljivo. Plus je par dobrih scena-trzavica i ništa više. |
... |
|
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 03/05/2009 : 16:33:25
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
sta li vi vidite u ovakvim filmovima.... I gde bas na moj rodjendan
sve najbolje i sa srecom |
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 17:38:26
|
quote: Originally posted by Billy_the_Kid
quote: Originally posted by Lord Vader89
sta li vi vidite u ovakvim filmovima.... I gde bas na moj rodjendan
sve najbolje i sa srecom
ne, ne, premijera doticnog filma mi je na rodjendan hvala svejedno |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 18:23:28
|
quote: Originally posted by vope
Spirit - me je jako razočarao a očekivao sam dosta od ovog filma. Baš loše.
Unborn - Gledajući trejlere mislio sam da će ovo biti jako dobro. Nije jako dobro već je ništa više no gledljivo. Plus je par dobrih scena-trzavica i ništa više.
Evo ga,moj brat po ukusu,dijelimo misljenje 1:1. Znaci Uninvited ispod prosjeka? Mislio sam barem da se moze normalno pogledati,iako tema vec 1000 puta vidjena u zadnjih deset godina. |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 04/05/2009 : 10:00:30
|
Fora trailer, ali svejedno ce biti loš film.
http://-0-0-1.hdtrailer.net/trailer.php?t=17 |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/05/2009 : 12:29:02
|
Waaarrriooooorsssss....Come out to playiaaayyyy!! Treći put. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Posted - 04/05/2009 : 14:29:28
|
quote: Originally posted by King Warrior
Znaci Uninvited ispod prosjeka? Mislio sam barem da se moze normalno pogledati,iako tema vec 1000 puta vidjena u zadnjih deset godina.
Ma totalno je loš. Tri četvrtine filma je već viđena tematika ali podnošljiva i onda dođe tvist iliti obrt koji bi trebao da nas obori s nogu zbog toga što niko nebi ni pretpostavio da bi upravo to moglo da se desi ali koji ima potpuno suprotan efekat koji obesmišljava sve što se prethodno desilo u filmu. Besmisleno. Loše. Ne gledati. |
... |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 04/05/2009 : 18:30:18
|
Ja sam gledao original verziju ovog Uninvited, korejski film A Tale Of Two Sisters, i bio mi je Ok. Sad, koliko i sta su Ameri promijenili ne znam... |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 07/05/2009 : 16:40:12
|
Gledao pre neko veče "Beogradskog Fantoma" opet... Fenomenalan film!
Za one koji ne znaju o čemu se radi, ukratko: 1979., dok je harizmatični maršal bio na Samitu Nesvrstanih na Kubi i družio se s Fidelom, u gradu se pojavio lik koji je vozeći ukradenog belog Porschea nekih desetak noći izluđivao muriju, a zabavljao šire narodne mase...
Film je urađen u igrano-dokumentarnoj formi, relativno je kratak - nešto malo duže od sat vremena traje, ali odlično prikazuje tu sjajnu beogradsku priču! Igrani delovi ispresecani su intervjuima sa likovima koji su zaista te '79. prisustvovali toj ludoj vožnji...
Ako izuzmemo neke nedoslednosti, mada to ne kvari opšti utisak (npr. tramvaji u filmu su oni koje je grad Beograd dobio na poklon od Švajcaraca, dok je recimo autobus autentičan iz onog vremena...), onda 9/10 i konačno jedan odličan srpski film! Nešto više o tome sam piskarao na blogu... http://www.starlightblog.co.cc/2009/05/beogradski-fantom.html |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/05/2009 : 00:45:25
|
Znate onaj vicu o snimanju filmova u Holivudu??? Na set snimanja filma o Isusovom životu, dolazi glavni producent i prati snimanje. Posle određenog vremena, odlazi do režisera i pita ga: "Izvini, kakvu ulogu imaju ovih dvanaest koji su stalno pored Isusa??" Režiser mu objasni da su to Isusovi učenici, koji su stalno išli sa njim. Na to će producent: "Vi ste pravi amater, zar ne znate da je ovo Holivud?? Kako samo dvanaest, mi snimamo spektakl, ima bar četrdeset da ih bude!!!" E upravo ovo mi je palo na pamet dok sam večeras u bioskopu gledao X men origins: Wolverine. Posle tri, recimo zadovoljavajuća dela, pompezno najavljivani film posvećen samo jednom od X ljudi, Wolverinu, me je razočarao u svakom pogledu. Poslednji put sam se ovako glupo osećao po islasku iz bioskopa kada sam gledao 13 ghosts, pa evo danas opet. -Hugh Jackman je glumac skromnih mogućnosti, to sam i ranije znao, ali mu je to bilo oprošteno zbog sličnosti sa likom iz stripa. Svejedno, čovek koji ume da složi samo dve face u četiri filma, vremenom postane neuverljiv. - Nikako mi nije jasno kako je reditelj uspeo da dobije Oskara onomad, dok sam gledao ovaj film sam bio ubeđen da je režiju vodio neko od studenata sa Nacionalne filmske Akademije Venecuele. - Priča je mogla da bude sasvim dobra, materijala je bilo više nego dovoljno, ali je konačni proizvod najobičnija ljiga, prepuna rupa i nelogičnosti. Kad tome dodamo preterane, u većem delu i nepotrebne, pri tome i loše urađene kompjuterske efekte, dobijamo film koji će tek donekle zadovoljiti hormonski uništenog petnaestogodišnjaka. Ništa mi nije pomoglo što sam veći deo filma sebi ponavljao "ovo je film po stripu, ovo je film po stripu"...
Neki od momenata koji su nagovešteni u prethodnim delovima Xmen serijala, a koji su ovde stvarno trebali da dođu do izražaja, ovde su upropašteni. Tako na primer, ubrizgavanje adamantijuma u Loganovo telo je mnogo bolje predstavljeno u onim flešbekovima u prethodnim delovima, nego ovde, gde je to trebalo da bude(po meni) jedan od najupečatljivijih momenata.
Dijalozi su više nego debilni, i po gluposti se neverovatno približavaju dotignućima poput "Batman i Robin", "Legally blonde" ili pak "Police academy".
Muzika je iritantna, na momente me je podsetila na neke od ljubavno-melodramatničnih-sa-happyendom-limunadica, a ako je neko mislio da je idilični zalazak sunca u trećem delu Matrixa bezveze i nepotreban: neka se pripremi.
Glumci u filmu su inače uverljivi poput Etiopljana koji tvrde da su siti.
Da ne bih išao da tražim svoj novac od ulaznice natrag, uspeo sam da nađem i dve dobre stvari u filmu: prvih pet minuta, koji po stilu nemaju nikakve veze sa ostakom filma, a koji su kod mene probudili nadu i spontanu pominsao "Vidiš kako ljudi mogu da nauče od jednog filma kao Batman:Begins/Dark knight". Druga stvar: lik Sabretootha, odlično odglumljen od strane Liev Schreibera(jedini koji od svih učesnika filma sebe može da zove glumcem). Da su i ostali likovi na tom nivou, film bi bio sasvim dobar, ovako, u bezgraničnoj milosti, ocena 3/10. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 11/05/2009 00:48:20 |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Posted - 11/05/2009 : 09:39:12
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ih, bre hantere, malo ga pretera. Malo vishe. :)
Pa dobro, kad malo bolje razmislim, Sabretooth je stvarno cool lik, može i 4/10 u to ime! |
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 11/05/2009 : 09:43:17
|
quote: Originally posted by manhunter
- Nikako mi nije jasno kako je reditelj uspeo da dobije Oskara onomad, dok sam gledao ovaj film sam bio ubeđen da je režiju vodio neko od studenata sa Nacionalne filmske Akademije Venecuele.
Ni nije dobio Oscara |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Posted - 11/05/2009 : 09:51:34
|
quote: Originally posted by dr strangelove
- Nikako mi nije jasno kako je reditelj uspeo da dobije Oskara onomad, dok sam gledao ovaj film sam bio ubeđen da je režiju vodio neko od studenata sa Nacionalne filmske Akademije Venecuele.
Ni nije dobio Oscara
Ok, moja greška. Ja sam bio ubeđen da je režiser Wolverina režirao i Tsotsi, a taj film je sakupio par nagrada: http://www.imdb.com/title/tt0468565/awards . Nisam ni mislio da je režiser dobio nagradu, već film koji je on režirao. |
|
Edited by - manhunter on 11/05/2009 09:53:22 |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 11/05/2009 : 10:04:52
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Ni nije dobio Oscara
Ok, moja greška. Ja sam bio ubeđen da je režiser Wolverina režirao i Tsotsi, a taj film je sakupio par nagrada: http://www.imdb.com/title/tt0468565/awards . Nisam ni mislio da je režiser dobio nagradu, već film koji je on režirao.
|
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Posted - 11/05/2009 : 10:34:40
|
Gledao i ja Wolverina i kako nisam očekivao puno, tako se nisam ni razočarao previše. Tek nešto više od gledljivog. Imam i ja nekih zamjerki, a najviše na odnos između Logana i Creeda, koji je po mom mišljenju trebalo podrobnije razraditi. Sve pohvale za Ryana Reynoldsa u ulozi Wade-a, šteta što je to bilo samo nekih desetak minuta. Danny Houston mi je bio neuvjerljiv. Negdje sam pročitao da je i Zack Snyder bio zainteresiran da režira, ali R verziju. Mislim da bi to bila prava poslastica, ali to su pusti snovi. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Posted - 11/05/2009 : 18:54:45
|
Film mi je ok,poput Sinistera nisam puno ocekivao pa se nisam ni razocarao.Puno je stvari razjasnjeno,osim naravno stvari sa Sabretoothom,lik koji sa onim iz X-Men fimova nema nikakve veze. Takodje mi je drago da je moj najdrazi lik iz X univerzuma,Gambit imao cool ulogu.Glupo mi je ispalo nerazmisljanje rezisera gdje su braca na pocetku rodjena 18oo i neke godine.Za vrijeme gradjanskog rata imali su vec 40 godina,pa 150 godina kasnije ostali su isti...ili bi trebalo polako da stare ili u trenutku preobrazaja ostaju isti,kao vampiri,a ovako nema logike Hugh je faca i najdrazi mi je mutant iz X filmova,dok u stripovima mi je Wolverine uvijek bio najodvratniji karakter.
Tek nedavno sam gledao Vicky Cristina Barcelona,napokon poslije dugog vremena jedan dobar Woodijev film. |
Edited by - King Warrior on 11/05/2009 18:59:56 |
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2968 Posts
Posted - 12/05/2009 : 09:43:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
Film mi je ok,poput Sinistera nisam puno ocekivao pa se nisam ni razocarao.Puno je stvari razjasnjeno,osim naravno stvari sa Sabretoothom,lik koji sa onim iz X-Men fimova nema nikakve veze. Takodje mi je drago da je moj najdrazi lik iz X univerzuma,Gambit imao cool ulogu.Glupo mi je ispalo nerazmisljanje rezisera gdje su braca na pocetku rodjena 18oo i neke godine.Za vrijeme gradjanskog rata imali su vec 40 godina,pa 150 godina kasnije ostali su isti...ili bi trebalo polako da stare ili u trenutku preobrazaja ostaju isti,kao vampiri,a ovako nema logike Hugh je faca i najdrazi mi je mutant iz X filmova,dok u stripovima mi je Wolverine uvijek bio najodvratniji karakter.
To je to, manje-više... Superherojština mi rijetko može biti skroz loša (izuzev Elektre i trećeg spajdija). |
... |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 13/05/2009 : 11:25:25
|
Synopsis jednog filma na kojeg sam slučajno naletio: A former Nazi doctor-turned-pedophile, paralyzed from the neck down after a suicide attempt, is forced to accept a boy as his nurse under threat of blackmail...
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 13/05/2009 : 15:48:56
|
Ako želite biti statisti u Max Schmeling-u Uwe Bolla imate još 10 minuta da se prijavite u Jadran filmu
Treba 5 tisuća statista da glume nacije (međuostalom) |
|
|
Topic |
|