forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 00:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
U 5 minuta 3 starta barem za zuti su Mamicevi kriteriji, ako je tebi Bog dao oci i pamet, a je, nemoj onda ponavljati
za njim vec probaj jednom pogledati utakmicu kao da ne znas tko uopce igra. Kao da nisi gledao XY utakmica...
I onda sad izmisljate kojekakve besmislice...

Ako je normalno da je utakmica u Ligi prvaka mogla kasniti zbog toga jer netko u Realu nije dobro pricvrstio vratnice,
zasto se onda nebi smjelo desiti da kod nas u HNLu kasni zbog vjetra koji je navijacku koreografiju odpuhao na teren?
Kad se takva koreografija vidi u Brazilu, Argentini i slicno, onda je to WOW, SJAJNO! Ali kad to napravi Torcida,
onda je to sranje, opasno po igrace, moglo im je trepavice ostetiti, kasnilo se pa je dinamo izgubio koncentraciju.
Ma trebalo je sve zapalit, Torcidu protjerati, ukinut, zabraniti, u ilegalu... nece oni nama tamo neke papirice bacat.
A o bakljama (cije bacanje u teren ne podrzavam) pricajte mi kad vasi navijaci ne budu to radili...

Ako je normalno da se cijela drzava uvlaci u anus precjedniku jer on navija za jedan klub i svi moraju navijati za njega...
Ako je normalno da se na racun tog precjednika dobivaju prvenstva jer se sudilo po potrebi...
Ako je normalno da se duboko ukorjene foteljasi u HNSu vezani samo za jedan klub...
Ako je normalno da jedan klub dva puta u godini slavi rodjendan, s razlicitom starosti...
Ako je normalno da jedan klub preuzme povijest drugoga iako jedan s drugim nemaju veze izuzev nekoliko igraca...
Ako je normalno da jedan klub slavi svog najboljeg strijelca a istovremeno mu osporava da je uopce igrao za taj klub...
Ako je normalno da jedan klub moze preuzeti samo trofeje i rezultate od nasljednog kluba bez da preuzme i obaveze...
Ako je normalno da se po zelji jednog kluba raspravlja o nekoj temi u HNSu, dok za druge klubove to ne vazi...
Ako je normalno da prezni obaveznici jednog grada (u koje i sam spadam) placaju milijune jednom klubu, a da zauzvrat
nemaju pojma gdje ce ti novci zavrsiti i sto je sa zaradjenim novcem...
Ako je jedan klub udruga gradjana, neka ga financiraju onda gradjani koji se uclane u udrugu a ne po difoltu svi gradjani.
Ako je normalno da se nekim rukovodecim ljudima tolerira sva bezobrazluk, lazi i uvrede bez sankcija...
Ako je normalno... ma koliko bi mi stranica trebalo da napisem sve sto nije normalno...

I sve to nije samo ove sezone, ali eto cudno tek ove sezone se toliko o tome raspravlja, da mi je znati zasto!??

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 00:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Postivam prave navijace dinama, vjerujem da svoj klub vole skoro kao Torcida Hajduk, no oni kojima je netko zakacio
znacku za rever i tako mu odredio kojoj skupini pripada bez da on uopce zna gdje je, ti me ne zanimaju.
Pravi navijac je gledao dinama i u ligi za bedake i u ligi za prvake... ostali su samo prolazni.

Postivam hrvatski nogometni klub dinamo, kao klub, kao instituciju, no ne postivam ono sto se od njega stvaralo
od 90. na ovamo, ne postivam status koji su mu namjenili oni kojima je samo do njihovih osobnih interesa,
ne postivam nejednakosti kojima su bili izlozeni svi oni koji nisu bili za dinamo, ne postivam ljude koji vode
dinamo. dinamo je iznad njih, dinamo ce prezivjeti, i dozivjeti jos dobrih i losih dana, no oni ce jednom nestati...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ocigledno je dogovorena poslovna suradnja oko igraca pa jedni drugima ne smetaju u ambicijama...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:18:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ako je normalno da se cijela drzava uvlaci u anus precjedniku jer on navija za jedan klub i svi moraju navijati za njega...
Ako je normalno da se na racun tog precjednika dobivaju prvenstva jer se sudilo po potrebi...

naravno da je nenormalno, ali...
ako je normalno da tog istog vi održavate na vlasti...

quote:
U 5 minuta 3 starta barem za zuti su Mamicevi kriteriji, ako je tebi Bog dao oci i pamet, a je, nemoj onda ponavljati
za njim vec probaj jednom pogledati utakmicu kao da ne znas tko uopce igra. Kao da nisi gledao XY utakmica...
I onda sad izmisljate kojekakve besmislice...

vidim, po tebi je start u desetoj sekundi tekme čist...
Ma zapravo, nije niti faul trebao svirati, kreten se bacio na pod
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Ocigledno je dogovorena poslovna suradnja oko igraca pa jedni drugima ne smetaju u ambicijama...

rijeka se pošteno isprošetavalaa protiv hajduka će ići 120 posto

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader
naravno da je nenormalno, ali...
ako je normalno da tog istog vi održavate na vlasti...

koji to mi...daj budi ozbiljan...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/05/2009 : 18:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
pogledajte izborne rezultate, gdje su ti i takvi pobjeđivali... i gdje i danas pobjeđuju
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 21:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
vidim, po tebi je start u desetoj sekundi tekme čist...
Ma zapravo, nije niti faul trebao svirati, kreten se bacio na pod

Mislim da si poprilicno pretjerao... svako malo izokreces moje rijeci, odnosno sam pises ono sto ti zelis da sam ja napisao.
To je politicki, to je podlo i nisko i na toj razini ja vise ne zelim komunicirati pa ti izvoli pisati sto god hoces.
Mozete vi ljubiti Mamicu straznjicu sto se mene tice, i sve mu vjerovati i drzati se njega kao pijan plota,
no svojim nekorektnim ponasanjem pretjerali ste i od onih koji nemaju nista protiv vas stvarate "neprijatelje".
Samo tako, naprijed, no nicija nije do zore sjala...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 21:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

U to ne sumnjaj...
Ovo tijesno prvenstvo je u biti pokazalo mnoga lica "postenja" i jasno stavio do znanja puno toga...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Mislim da si poprilicno pretjerao... svako malo izokreces moje rijeci, odnosno sam pises ono sto ti zelis da sam ja napisao.
To je politicki, to je podlo i nisko i na toj razini ja vise ne zelim komunicirati pa ti izvoli pisati sto god hoces.
Mozete vi ljubiti Mamicu straznjicu sto se mene tice, i sve mu vjerovati i drzati se njega kao pijan plota,
no svojim nekorektnim ponasanjem pretjerali ste i od onih koji nemaju nista protiv vas stvarate "neprijatelje".
Samo tako, naprijed, no nicija nije do zore sjala...

odgovaram tonom kojim ti uvijek odgovaraš
Ako želiš, mogu vaditi tvoje takve odgovore...

a za faul, vidim, nemaš komentara...
nije bio za karton ?
nije bio uopće ?
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Kao potvrda mojih rijeci pokazala se i vecerasnja utakmica, Varteks kojemu bodovi nista ne znace i koji je
s poprilicnom ravnodusnoscu popio 6 komada proslo kolo, veceras slavi na Poljudu kao da su osvojili prvenstvo.
Pristup utakmici i borbenost njihovih igraca u odnosu na proslo kolo, samo sljepcu ne bi upala u oko.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

opet teorije zavjere...
daj odrasti već jednom...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
odgovaram tonom kojim ti uvijek odgovaraš
Ako želiš, mogu vaditi tvoje takve odgovore...

a za faul, vidim, nemaš komentara...
nije bio za karton ?
nije bio uopće ?

Tipicno dart-vader, prozirna demagogija... Uvijek svoje lose strane prebacivas drugima, oni su takvi pa si i ti takav...
A za faul sam imao komentar samo ti po obicaju ni ne citas jer te tudje misljenje ne zanima, da ti nije Mamic rod?

Evo procitaj jos jednom citiram iz prethodnog posta:
"U vezi 10 pogibeljnih startova u prvih 15 minuta tek to mi je smijesno. Izuzev onog Buljatovog koji je bio ostriji i opasan,
sve ostalo je smijurija."

S obzirom da ti se sve treba crtati, da uopce ne citas sto ti se pise, cemu onda uopce komentirati tvoje postove.
Mislim stvarno... ako si uzivo izgledao kao decko koji ima svoje misljenje pa makar i ne bilo slicno mom, ovdje
mi prije slicic na djecacica koji bi se vjecito s nekim prepirao, tjerao svoju pravdu, pa makar i izokretao recenice...
I na kraju ti onda nesto prigovaras globinju? Ma daj, uozbilji se...
Pisi sto god hoces, sretno...

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 03/05/2009 : 22:37:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Bia sam na utakmici, Hajduk je igra očajno šta drugo reć, nisu mogli spojit 4 poštena dodavanja, neznam koliko se vidilo na TV ali Miše je postavia formaciju 4-2-4 (do ulaska Jerteca i Oremuša oko 60), od njih Gabrić se boria i tuka ali je bia na krivom mistu, Tičinović je bia totalan promašaj, a Kalinić-Ibričić su bili bez lopti i bez mozga.

Gosti destruktivni, Hajduk impotentan i nema se šta ko puno ljutit.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 22:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Bia sam na utakmici, Hajduk je igra očajno šta drugo reć, nisu mogli spojit 4 poštena dodavanja, neznam koliko se vidilo na TV ali Miše je postavia formaciju 4-2-4 (do ulaska Jerteca i Oremuša oko 60), od njih Gabrić se boria i tuka ali je bia na krivom mistu, Tičinović je bia totalan promašaj, a Kalinić-Ibričić su bili bez lopti i bez mozga.

To uopce nije upitno.
Na stranu to sto neke momcadi ne igraju s istom motivacijom protiv Hajduka kao protiv nekih klubova,
no Hajduk je bio jalov, a za biti prvak Hajduk se eto ne moze setati, mora pobjedjivati sve redom.
Lobi nam je nikakav pa nemamo ni "prijatelja" koji nam nece smetati ambicijama, ali to mi je i draze,
jebes prvenstvo ako je ne zasluzeno i poklonjeno.
Kadrovska politika nas je ostavila na jednom napadacu, kojeg vec dugo nece, odigra jednu utakmicu dobro
i onda tri nikakve i tako u krug, a tako se ne moze biti prvak.
U zimskom prelaznom roku umjesto da su doveli kvalitetnog napadaca mi smo dobili bolesnog igraca u vezi
na poziciji gdje smo ionako bili dobri, a to nam je darovao najveci dionicar.
Hajdukove sanse za naslovom prvaka spale su na minimum, u tri iduce utakmice ja ne vidim tko to moze
dinamu otkinuti bod sve da Hajduk sve redom pobjedjivao. Jer Zagreb je losnjikav, Belupo ne moze u gostima
uzeti boda ni kad ode u Sesvete, a Sibenik, ha, Sibenik je prica za sebe...

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9958 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/05/2009 : 23:07:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
bolje da hajduk i ne bude prvak kada njegovi navijaci cendraju sto im protivnici ne pustaju.
nadam se da ce ih rijeka dobiti na kantridi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/05/2009 : 23:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

bolje da hajduk i ne bude prvak kada njegovi navijaci cendraju sto im protivnici ne pustaju.

Ne dvojim ja da ce Rijeka igrati protiv Hajduka makimalno, za razliku od danas...
Ne treba nama nitko pustiti, sacuvaj Boze, ali neka je njima na sramotu kad pustaju drugima.
No sve ce doci jednom na naplatu, kad tad!

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 03/05/2009 : 23:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne dvojim ja da ce Rijeka igrati protiv Hajduka makimalno, za razliku od danas...
Ne treba nama nitko pustiti, sacuvaj Boze, ali neka je njima na sramotu kad pustaju drugima.
No sve ce doci jednom na naplatu, kad tad!

-Ma kakvo puštanje!?-Dinamo jednostavno ima kvalitetniji kadar igrača,jednostavno su čvršći i kompaktniji od Hajduka.Realno,Hajdukova igra je loša,nikakva,bezidejno nabijanje lopte u zrak....nema tri igrača da naprave išta konkretno,a ako ne mogu pobjedit Varteks u Splitu,nisu ni zaslužili da budu prvaci.Ako je Kalinić prvi napadač u ekipi,a nema tko izborit penal,kako će on sa dvije ljeve noge zabit gol.Hajduk je jednostavno prosječna ekipa i super je ovo što su skoro do kraja prvenstva bili Dinamu za vratom.

-Uglavnom,Dinamo ima više para,stara priča,pa može kupit koliko-toliko bolje igrače,a i bolje da završi ovako jer bi ispalo u zadnjem kolu da sudbina države ovisi o toj utakmici.....iskreno,žao mi je,ali bi bio zadovoljan ukoliko Hajduk osvoji barem kup.

-Suštinski gledano,kako pratit ovakve utakmice nakon Barcelone i Reala?
-Strani suci u domaćim prvenstvima su apsolutno preseravanje Mamića i ostale ekipe!

-----JEDNOM HAJDUK-UVIJEK HAJDUK!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 04/05/2009 : 00:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tipicno dart-vader, prozirna demagogija... Uvijek svoje lose strane prebacivas drugima, oni su takvi pa si i ti takav...
A za faul sam imao komentar samo ti po obicaju ni ne citas jer te tudje misljenje ne zanima, da ti nije Mamic rod?

Evo procitaj jos jednom citiram iz prethodnog posta:
"U vezi 10 pogibeljnih startova u prvih 15 minuta tek to mi je smijesno. Izuzev onog Buljatovog koji je bio ostriji i opasan,
sve ostalo je smijurija."

S obzirom da ti se sve treba crtati, da uopce ne citas sto ti se pise, cemu onda uopce komentirati tvoje postove.
Mislim stvarno... ako si uzivo izgledao kao decko koji ima svoje misljenje pa makar i ne bilo slicno mom, ovdje
mi prije slicic na djecacica koji bi se vjecito s nekim prepirao, tjerao svoju pravdu, pa makar i izokretao recenice...
I na kraju ti onda nesto prigovaras globinju? Ma daj, uozbilji se...
Pisi sto god hoces, sretno...

moram priznati da si me iskreno rasplakao...
idem se sakrit u kutak svoje sobe i pokriti dekom da me veliki decki ne istuku...

postani ozbiljan...usporedjivati globinja i mene...covjeka koji je 10 godina stariji i jednog djecacica.
Iskreno, ovo je globinju najveca uvreda koju je u zivotu dozivio...

a to kaj smo danas nervozni jer, eto, Varteks nije odigrao loše kao protiv Dinama nego se nešto posebno nabrijao na Hajduk (), to nije moj problem....

Sva sreća pa Dinamu svi puštaju, od Varteksa, Cibalije, Rijeke, do Ajaxa i Sparte...
jebiga, kad Hajduk nema lobi koji bi i njemu omogućio puštanje tekmi

i onda sam ja neozbiljan.
Vidjet ćemo zadnje kolo tko je neozbiljan
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2009 : 01:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

bolje cendrat,nego prodat utakmicu...kao rijeka...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2009 : 01:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

ova utakmica može ići u rang sezona 2006 i 2007...očaj živi...miše je parazit,to spominjem mjesecima...i ove godine bez titule,nema veze,čekali smo je jednom 16 godina,pa smo je dočekali...čestitam mamiću,šutiš i kupuješ,ako ikad budem imao sina,dobit će ime po tebi...šta reći za varaždince?dno dna...letjeli su kao kamikaze,i onda je njima varaždin u srcu...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2009 : 01:30:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad
-----JEDNOM HAJDUK-UVIJEK HAJDUK!!!!!!!!!!!

tako je lički vuče,svaka ti dala

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/05/2009 : 01:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
postani ozbiljan...usporedjivati globinja i mene...covjeka koji je 10 godina stariji i jednog djecacica.
Iskreno, ovo je globinju najveca uvreda koju je u zivotu dozivio...

ima li smisla ovo komentirat..ne spominji me u nikakvom kontekstu kad se kolješ sa ostalima...izbacit ću te-zauvijek,bit ćeš devedeset i peti...najveća uvreda?nije,ima jedna veća...ta šta je dado bio s tobom na kavi,to mu neću nikad oprostiti,zbog toga je izbačen iz moje oporuke...uvridija me smrtno,jedva sam mu oprostio...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 04/05/2009 : 09:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Da, mislim da je nakon ovoga jučer sigurno da je sve namješteno. (yeah, right ;D)

Jučer izjednačeno, Varteks realizirao svoju (Smrekar), Hajduk nije (po običaju Kalinić)... O pristupu igrača Varteksa ne treba govoriti, svatko tko malo prati HNL vidio bi da je to momčad koja najviše oscilira, stoga me ovakav rezultat ne čudi, makar nije Varteks odigrao nešto extra ako ćemo baš, Hajduk je ovoga puta zakazao...

A što se Rijeke tiče, stavom koji su došli (makar preko novina se činilo drugačije) drugačije nisu mogli ni proći...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 04/05/2009 : 10:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
gledao sam na teveju, glupani mislili da ce se braca sarbini pocipat za njih protiv brace mamic jemeljanenko, hihihi.
a koji su vam to argumenti da se vartex borio "previse", ma dajte svi se pokrijte usima.
mumlek protiv dinama (i to u gostima)nije tri koraka napravia s balunom, a u splitu je parija ronaldinho iz dviiljadeitrece, jebote. naravno zahvaljujuci hajdukovoj prekrasnoj igri... pa, covik je u penziji vec 3 godine.
hajduk je klub sa igracima koji mogu dobit dinama, naravno na silu, pritisak atmosfere, zelju, i publiku, ali u kontinuitetu tribamo jos manistre pojist. Aloooo varteks je zadnjih sest utakmica 4 izgubia i 2 odigra nerjeseno...
Iduce kolo donosi definitivan rasplet, interesantno ti kojima se najvise sere (jos jedna idiotska podjela, kenjamo o nekoj tramvaj ligi), sibencani jelte, su nam najveca sansa, i jedina, mada virujen da ce hajduk u rijeci vrlo, vrlo tesko dobiti.
nadacemo se, ali sami raspored vec sam davno rekao ide dinamu na mlin...

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000