Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/05/2009 : 21:36:36
|
Novu knjigu Prica iz baze Drugdje moci cete uskoro procitati pod nazivom SJENA KOJA JE IZAZVALA SHERLOCKA HOLMESA
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 90 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Curuniru, Dekari, Melini, Mirni, Vedranu, Tomislavu i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
Ocekujemo ga u prodaji za 2 tjedna...
![](http://libellus.hr/libellus_najava/PIBDrugdje_Knjiga_3_Naslovnica.jpg)
![](http://libellus.hr/libellus_najava/PIBDrugdje_Knjiga_3_korica.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
goksi
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
provodina
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Drktooth[1].jpg)
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 22:33:06
|
Au zakon ... a kad se sitim da nas tek pravi kraj čeka dogodine uh ![](icon_smile_disapprove.gif) U svakom slučaju ovo genijalno izdanje ide naprid krupnim korakom. Samo naprid ![](icon_smile.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/05/2009 : 22:34:51
|
quote: Originally posted by goksi
Uh, konačno da vidimo sve tajne iz drugog dela![](icon_smile.gif)
i odskrinemo dosta novih![](icon_smile_wink.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Zagor-te-nay
Senior Member
![](AvatarUpload/tenay.gif)
Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 03/05/2009 : 23:37:31
|
rekli su ove godine izdati 2 broja |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 04/05/2009 : 00:01:48
|
Uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuh...a ovo me najvishe raduje od svega! Jebote, monetarna katatrofa mi preti od ove ture. Aj odlozhite za mesec-dva, da utopim stan. ![](icon_smile_big.gif) |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Lone Wolf05_088.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/05/2009 : 09:24:01
|
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu. |
|
goksi
Senior Member
Serbia
1957 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/05/2009 : 10:33:00
|
quote: Originally posted by delboj
Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Kako znaš ako nisi čitao prvi deo? Gotovo da je podjednako kvalitetan kao priča sa Šerlokom. Bar meni, a vidim i recenzentnu i komentarima . |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/05/2009 : 10:46:24
|
Nadam se da jeste. Prvi nisam nabavio, drugi je bio odličan, a nadam se da će biti i ovaj treći. Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Već te prva knjiga demantira... ups, sorry nisi je čitao![](icon_smile_wink.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
hrvoje23
Senior Member
![](AvatarUpload/mno.jpg)
Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/05/2009 : 11:19:09
|
quote: Originally posted by goksi
Generalno Priče iz baze Drugdje valjaju samo ako je tema o Šerloku Holmsu.
Kako znaš ako nisi čitao prvi deo? Gotovo da je podjednako kvalitetan kao priča sa Šerlokom. Bar meni, a vidim i recenzentnu i komentarima .
Dobro, vjerujem. Mislio sam na ove kasnije, ocjene onih koji su čitali su loše, tek posljednje dvije opet valjaju. |
|
Panon
Senior Member
![](AvatarUpload/dylcf01.jpg)
2656 Posts
Member since 16/08/2007 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
PAJDO
Senior Member
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
|
Škrky
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Profilna-2017-2--avatar.jpg)
Croatia
410 Posts
Member since 11/11/2008 |
|
Hajo
Senior Member
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1897 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/05/2009 : 15:46:15
|
quote: Originally posted by PAJDO
Super!!! PIBD mi je najdraži spinoff Martya...
Martyja... ili jos bolje, Martyjev![](icon_smile_wink.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 04/05/2009 : 15:48:16
|
inace, imam jednu zamjerku oveme izvanrednom serijalu... svi naslovi su na isti kalup zasad (pa makar ih mi malo dotjeramo, narocito u dvici)... kad prvi put tako upotrijebis, djeluje mocno, drugi put je vec malo istroseno, ali treci brate - slici na parodiju![](icon_smile_big.gif) ipak, posve nebitno, unutra je dragulj... |
|
PAJDO
Senior Member
![](AvatarUpload/zgduje_3e718.jpg)
Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 04/05/2009 : 16:18:32
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by PAJDO
Super!!! PIBD mi je najdraži spinoff Martya...
Martyja... ili jos bolje, Martyjev![](icon_smile_wink.gif)
Baš mi je drago da si me lektorirao jer nisam bio siguran ide li slovo j nakon y![](icon_smile_blush.gif) Primljeno na znanje za sljedeći put![](icon_smile_approve.gif) |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 04/05/2009 : 16:33:11
|
zabavna epizoda... na momente chak i dobra i chitljiva(za razliku od prethodne dve:)). chak je i crtez odlichan. malo pred kraj zbrzano i zmuljano al nije katastrofa... nije se imalo vishe strana pa odluchili da pozure ljudi... kakogodokrenesh - triput bolje od najboljih, izvikanih(recimo, iz ove trenutne ture) martIJA:))Ppp |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
BlekenDekara
Advanced Member
![](AvatarUpload/mm.gif)
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 04/05/2009 : 16:34:06
|
i da, lichno mi oku najugodnije Libellus izdanje - bravo za teta Meli. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|