forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1084

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/05/2009 : 00:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Koma:
http://www.bedetheque.com/serie-7657-BD-Koma.html
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/05/2009 : 00:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote

samuraj brze kuca, jbga...:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 02/05/2009 00:50:42
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/05/2009 : 00:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
Kako će se zvati Koma u Fribrinom prevodu? Tačka, tj. točka?
To je, za mene, najveće iznenađenje sa Markosovog spiska.
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

646 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 02/05/2009 : 00:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Hvala Samuraju i Dekari!!!
Dopunio sam spisak gore.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/05/2009 : 02:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Jonathan je Coseyev serijal, njega sam nedavno otkrio i zaljubio se.

U Coseya? Hmm... Sto je rekla Anita na to?

Ma gdje moze biti Svicarac a da ne valja...
Ne znam jesi kad citao njegov album "Auf der Suche nach Peter Pan" (U potrazi za Petrom Panom),
ako nisi vrijedi procitati zasigurno...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/05/2009 : 08:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
gdje bas njemacki naziv stavi...
juce bas postao:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=19815&whichpage=86
p.s. da ne bude zabune ,nema to nikakve veze za Peter Panom
i da,vrijedi procitati
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 09:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Ne znam jesi kad citao njegov album "Auf der Suche nach Peter Pan" (U potrazi za Petrom Panom),

Ma taj je valjda crna ovca:)

Očito nisi pogledao moj plan za ovu godinu koji je davno objavljen, taj album je na tom popisu. Izvrstan je.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 09:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

Kako će se zvati Koma u Fribrinom prevodu? Tačka, tj. točka?
To je, za mene, najveće iznenađenje sa Markosovog spiska.

Zašto? Peeters mi je fantastican. Plave pilule cu objaviti na jesen... A za prijevod je jos rano govoriti, ali vjerojatno ce ostati Koma. Ne znam zasto bi bila točka, to je ipak ime glavne junakinje, a u radnji ne vidim vezu da bi ona bila točka. Hm, mozda malo, da. Ne znam, vidjet cemo, to je predaleko da sad o tome razmisljam.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 09:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JAH WOBBLE

Svaka čast za izbor stripova!

Hvala! I meni se sviđa:)

quote:
Originally posted by JAH WOBBLE
Kako će ići "Les Cités Obscures"?

Pojedinačni albumi. Mislio sam reći nažalost, ali mozda to nije tako lose. Ja cu sigurno objaviti 4 odjednom, a oni su svi po 100-tinjak stranica, pa bi to kao integral bilo predebelo/preskupo. A uostalom, nisu mi dali integrale, tako da nema smisla razbijati glavu sto bi bilo kad bi bilo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/05/2009 : 11:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto? Peeters mi je fantastican. Plave pilule cu objaviti na jesen... A za prijevod je jos rano govoriti, ali vjerojatno ce ostati Koma. Ne znam zasto bi bila točka, to je ipak ime glavne junakinje, a u radnji ne vidim vezu da bi ona bila točka. Hm, mozda malo, da. Ne znam, vidjet cemo, to je predaleko da sad o tome razmisljam.

Najveće iznenađenje, zato što sam to najmanje očekivao. :) To je u nekim varijacijama i kombinacijama bio i moj pik.
A ovaj Edmund (ili beše Edvard?) je baš smarač čovek. Bombarduje me mejlovima stalno.
Tačka do tačke, tačkica...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21721 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 02/05/2009 : 11:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Lo Sconosciuto imam skenirano i izgleda fascinantno, mislim na crtež.
Ako je i priča korektna, strip će biti pravi bum
A i ovo ostalo, kada sam pogledao spisak preznojio sam se - toliko toga bih voleo da imam u kolekciji, trebaće tu dosta para!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/05/2009 : 13:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma taj je valjda crna ovca:)

Očito nisi pogledao moj plan za ovu godinu koji je davno objavljen, taj album je na tom popisu. Izvrstan je.

Ma kakvi crna ovca i Derib je Svicarac... a ima ih jos, nisu bas rijetki... no nisu kao nasi, to bez daljnjeg.
Nisam gledao plan, drago mi je da ti se toliko svidio da ces ga objaviti...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 14:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Najveće iznenađenje, zato što sam to najmanje očekivao. :) To je u nekim varijacijama i kombinacijama bio i moj pik.

Kako si do toga dosao? Nisi imao gdje procitati, objavljeno je samo na talijanskom i francuskom.

quote:
A ovaj Edmund (ili beše Edvard?) je baš smarač čovek. Bombarduje me mejlovima stalno.

Ah. Navikni se. Nije lako biti urednik:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 14:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Lo Sconosciuto imam skenirano i izgleda fascinantno, mislim na crtež.
Ako je i priča korektna, strip će biti pravi bum
A i ovo ostalo, kada sam pogledao spisak preznojio sam se - toliko toga bih voleo da imam u kolekciji, trebaće tu dosta para!

Priča je izvrsna, stvarno. Meni osobno izvanredan crtez bez dobre price malo znaci.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 14:42:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma kakvi crna ovca i Derib je Svicarac... a ima ih jos, nisu bas rijetki... no nisu kao nasi, to bez daljnjeg.
Nisam gledao plan, drago mi je da ti se toliko svidio da ces ga objaviti...

Da, i Peeters je svicarac isto... Je, Petar Pan je bas lijep album, bas mi se jako svidio.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 02/05/2009 : 15:21:03  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kako si do toga dosao?

da, i mene to zivo interesuje

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 02/05/2009 : 15:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako si do toga dosao? Nisi imao gdje procitati, objavljeno je samo na talijanskom i francuskom.

Proučavanjem francuske strip scene iz tekuće decenije. :)
Imam ljude koji čitaju za mene. Pih, pa neću se valjda ja zamarati čitanjem? :P
A kako si ti do toga došao?

Edited by - DusMan on 02/05/2009 15:25:19
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/05/2009 : 23:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svidio mi se Peeters sa plavim pilulama, pa potrazio njegove ostale radove i pročitao Komu na talijanskom.

Trouble will find me
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2561 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 03/05/2009 : 00:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Pfuuu.. nema me par dana i prvo naletim na ovu listu.
Več sam u zaostatku sa trenutnom produkcijom, žena če me ubit (namjerno nema smajlija)

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 04/05/2009 : 20:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Fibra postavila najave!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 04/05/2009 : 21:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Nema za Morta, a umesto Tiki je pdf za Evropu.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 04/05/2009 : 21:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ispravice to Markos brzo. Kako je dobar triljo sa Risom! Super kombinacija. Citali smo ih i u Cikanosima.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/05/2009 : 21:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Nema za Morta, a umesto Tiki je pdf za Evropu.

Popravio, sorry.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 04/05/2009 : 21:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message  Reply with Quote
Kenove naslovnice su prelijepe,
a najljepša mi je 72 knjiga.

nadam se da ce biti gotove do MaFesta :)
btw.nevidim najave za Alvara

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 04/05/2009 : 21:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Malicius

Kenove naslovnice su prelijepe,
a najljepša mi je 72 knjiga.

nadam se da ce biti gotove do MaFesta :)
btw.nevidim najave za Alvara

Zna li neko o čemu se tačno radi u knjizi 71 (malo detaljniji sadržaj)? Markose, ima li planova da se stavi još Ken privjua?
Go to Top of Page
Page: of 1084 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000