zabavna epizoda... na momente chak i dobra i chitljiva(za razliku od prethodne dve:)). chak je i crtez odlichan. malo pred kraj zbrzano i zmuljano al nije katastrofa... nije se imalo vishe strana pa odluchili da pozure ljudi... kakogodokrenesh - triput bolje od najboljih, izvikanih(recimo, iz ove trenutne ture) martIJA:))Ppp
uh, jos ce mnogi i odustati od kupovine kad se tebi svidio... ljudi, zabunio se!!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
da, tako sam i shvatio... bitno je da iziđu 2 broja, za sada je strip sasvim dobar
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja juce procitao PIBD 1 i 2 i odusevio se... Moram sad i to da skupljam.. :) Samo sto nemam prvu knjigu, dobio sam na citanje samo... Ako neko ima da proda, neka se javi...
Super što si javio. Ja ću hitno do Libellusa... moram tako i tako u SNK po Fordove HC pa ću napraviti krug
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Jel neko možda već stigao da pročita ovo? Meni je dvojka bila fantastična, može li malo utiske nastavka? Jel se rešava sve oko "sablasti"? Jel crtež sličan onom u dvojci ili se razlikuje?
Ovo sam jedino i ja pročitao. Nakon dva odlična broja,trojka je slabašna i pretekstualna. Umorilo me....ili je posrijedi još umor od MaFesta pa nemam volje za čitanje?
Danas sam pročitao jedan dio priče, i ne mogu vjerovati koliko tu ima referenci na sve i svašta, a posebno na Twin Peaks. Lokacije, imena, događaji, simboli, ma sve. Twin Peaks par stoljeća prije... Koji je to rip-off, odnosno fan fiction, kako da to već nazovemo. Malo me i ljuti, nije valjda bilo tako teško sve to izmisliti. NEgo kopirati...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
opaaa... pibd4 rastura, samo nemojte kukati a da niste malo obnovili podrazumijevajucu opcu kulturu vezanu za amaricku povijest (gradjanski rat) i narocito opus marka twaina... kako duhovito recagno (kojeg mrzim u mm) ispreplece mastu i zbilju, ali ne unutar toga nekoga blesava deecayevskog mm univerzuma, nego unutar svjetske povijesti i knjizevnosti... pa invazija invanzemljaca, da malo ubaci i wellsa (pri cemu ne otkriva toplu vodu vec javno obznanjuje isto)... ultrazabavno! a jos nisam ni vidio Spadin crtez, znaci bit ce mestralno... samo nemojte spominjati ubc... e da... tu je i coca cola i... zagor!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Danas sam pročitao jedan dio priče, i ne mogu vjerovati koliko tu ima referenci na sve i svašta, a posebno na Twin Peaks. Lokacije, imena, događaji, simboli, ma sve. Twin Peaks par stoljeća prije... Koji je to rip-off, odnosno fan fiction, kako da to već nazovemo. Malo me i ljuti, nije valjda bilo tako teško sve to izmisliti. NEgo kopirati...
Pa napisao si za prva dva broja, nećeš propustiti da napišeš i za treći.