Mnogo Mnogo dobro.Ovaj Mark je u rangu sa najboljim bonellijevim crtachima!!!!! Svaka cast i dobrodosao :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Milazzo, stvarno dobri crteži. Muskulature kod mojih su naglašene pošto učim iz Marvelovih knjiga o crtanju. A onda mi svi izgledaju ko superjunaci. Ali u ovoj fazi mi to ne smeta. Tako učim gdje koji mišič staviti.
A idemo mi istim tempom dalje. Evo ponovno jednog Zagora
I Zagor i čudovište su extra, jedino sjekira malo čudno izgleda. Vjerojatno je to pogled s prednje strane, a ne iz profila. Ovdje Zagor nije previše mišićav, izgleda točno onako kako treba.
Jel ste culi za vic - Popne se Spajdermen na Beogradjanku, i kaze: "Gde dalje?" E, tako sam ja razradio jednu tablu na tu temu, a vi mi recite sta mislite.
Voila!
prvo jedna manja da moze da se vidi pregled:
a onda ako neko hoce da pogleda blize :)
Ovo je, naravno, samo olovka, jos ga cekaju mastilo i najverovatnije boja, ali mislim da bi trebao da lepo ispadne. Ako neko nije bio u Beogradu, fora je u tome sto je Beogradjanka usamljeni soliter, pa je Spajdi tu u neku ruku bespomocan
Inace, naslov stripa je "Neprilagodjen"
Sta mislite
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.