forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/05/2009 : 20:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by manhunter
Štaviše, imam dosta tvojih izdanja ali na drugim jezicima, pa se nisam javljao, pošto nisam bio kupac (isti slučaj i sa izdanjima BP), ali ovde ima par stvari koje bih voleo da imam i u tvojoj verziji.
To je to.

a jadni mi kad imamo izbor da kupujemo stripove na 4 jezika (u mom a i u tvom slucaju ako se ne varam)
Evo sto se tice Fibre imaju dva izdanja bolja od svih ostalih meni poznatih,Evropa zbog rijecnika i El Nino

Naravno, ali ja tu ništa ne mogu što su mi neka izdanja dostupnija..
Takođe verujem da su neka Markova izdanja bolja od ostalih, zato sam i boldovao ono što me zanima.
Što se (ne)komentarisanja tiče, meni je bezveze da se samo javim sa "vauuuuu, super, kad tačno izlazi, koliko košta? svaka čast!!!", a onda to isto izdanje ne kupim.
Ali vidiš da me ljudi svejedno ne uzimaju za ozbiljno, Markos mi još ne reče gde mogu da rezervišem stripove, anto me optužuje da sam okoreli bonelijevac, a sa Dadom i Mladjom ću već ja da popričam...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/05/2009 : 20:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
pa valjda ce ti sef rezervisati za mafest...nemoj zaboraviti svog druga kojem trebas donijeti Evropu,Metabarone1+2 i El Nino
a sto se tih tice sto ti se podrugivaju,samo zovni, tvoj zemljek sa black beltom ti dolazi u pomoc

i da za sve ostale koji sumnjaju:
upoznao sam manhuntera licno,razgovarao sa njim o stripovima i on vidi puno dalje od Bonellija...puno dalje

Edited by - King Warrior on 06/05/2009 20:26:43
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 06/05/2009 : 20:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
a sa Dadom i Mladjom ću već ja da popričam...

Nadam se vrlo brzo, inace cemo reci Disu da ne dolazi...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/05/2009 : 22:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ali vidiš da me ljudi svejedno ne uzimaju za ozbiljno, Markos mi još ne reče gde mogu da rezervišem stripove

Javi se Fibrinoj podrsci za korisnike:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/05/2009 : 22:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Stigle najave i za Alvara Majora.

I, kakve su vam nove naslovnice?
Još samo 5 najava i to je to za ovo polugodiste:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 06/05/2009 : 22:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Naslovnice su predobre, jedva cekam da vidim albume u zivo. Ne izlaze do Mafesta, jelda?

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/05/2009 : 23:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jok, pa pise na najavi sve.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 07/05/2009 : 00:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po meni Alvar je najbolje dizajnirani strip na ovim prostorima ikada. Jedva cekam da uzmem te knjige. Ove dve su i poslednje, jel?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/05/2009 : 01:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da su price u nove dvije knjige odlicne i pune mistike kao sto su u drugoj Alvarovoj knjizi!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/05/2009 : 09:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ove dvije su zadnje, da. I da, i meni taj dizajn zakon. Inace, treca je i dalje jako dobra, cetvrta je malo losija. Ali, u globalu, sve skupa jako dobro.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/05/2009 : 15:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ali stari kolor!

Da li su ovo primjerci starog i novog kolora?

Systemovo izdanje:

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 10/05/2009 16:04:37
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/05/2009 : 15:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ako je to za incala,onda je novi bolji 100 puta.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/05/2009 : 15:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Novi je bolji mozhda po nekim objektivnim parametrima, ali je stari mnogostruko vishe Mebijusovski.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2009 : 15:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Gornja slika je stari kolor i meni je on milijun puta bolji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/05/2009 : 15:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Novi je bolji mozhda po nekim objektivnim parametrima, ali je stari mnogostruko vishe Mebijusovski.

Ukusi su očigledno različiti, blago nama pa možemo birati. Slažem se da crtač dolazi više do izražaja kod starog kolora.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/05/2009 : 15:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Kolika razlika, ne bi nikad rekao da se radi o istom stripu. Ima neko jos c/b verziju?

Na ovoj novijoj verziji se pola linija na crtezu ne vidi.

Edited by - Mord on 10/05/2009 15:46:33
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 10/05/2009 : 15:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Ukusi su očigledno različiti, blago nama pa možemo birati.

ne mozemo - meni se ne svidja ni jedan te zato otju c/b :)))pPP

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2009 : 15:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni, a i vecini ljudi koje znam, se novi kolor nimalo ne svidja. Previse je hladan i ubija crtez. Stari je puno topliji, puno vise prikladniji prici i crtezu. Ali, kao sto si sam rekao, ukusi su razliciti i super je da postoji izbor.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 10/05/2009 : 15:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

quote:
Originally posted by Obi-wan
Ukusi su očigledno različiti, blago nama pa možemo birati.

ne mozemo - meni se ne svidja ni jedan te zato otju c/b :)))pPP

Ua!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/05/2009 : 15:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Na ovoj novijoj verziji se pola linija na crtezu ne vidi.

Koji ti to linije nedostaju,osim sto su izbaceni cvijetici sa pantalona?

Bice da je stvar ukusa,meni je novi kolor neuporedivo bolji,prilagodjeniji ovom vremenu,tehnicke stvari izgledaju futuroznije kako bi i trebalo da bude.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/05/2009 : 18:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni, a i vecini ljudi koje znam, se novi kolor nimalo ne svidja. Previse je hladan i ubija crtez. Stari je puno topliji, puno vise prikladniji prici i crtezu. Ali, kao sto si sam rekao, ukusi su razliciti i super je da postoji izbor.

pretpostavljam da su novi kolor upotrebljavali kod americkog izdanja u 2 knjige. ako jesu, mogu samo da kazem -
nije mi ni sam crtez nesto narocito lezao, ali znam da su mi boje bbas upale u oci....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 10/05/2009 : 19:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

potpisujem!!!!

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 10/05/2009 : 21:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
Ni meni se ne svidja kako su kolorisali ovo novo izdanje Inkala,ali ni onaj stari,koji imam u albumima B.Gavrica,nije nesto revolucionarno,naprotiv...moze to mnogo bolje i lepse...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/05/2009 : 21:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Jap, stari kolor je fenomenalan . Al opet ni tu sreca nije potpuna, brojevi koje je dohvatio nash Janjetov su mi bezveze kolorisani
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/05/2009 : 21:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
noviji kolor meni liči na kakav kompjuterski posao u kojem se označi površina i izlije boja...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.32 seconds. Snitz Forums 2000