Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bihac-una
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Zlatan Midzic.jpg)
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 09/05/2009 : 13:13:09
|
quote: Originally posted by Man_of_Steel
quote: Originally posted by srdjandj
Sad vec 450 evra. Cena mu raste vrtoglavo, neverovatno!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Neki ljudi stvarno imaju love viška...![](icon_smile_sleepy.gif)
Na amazonu za 450 evra ima stripova za tri transportne kutije za tolike pare!![](icon_smile_shock.gif)
Gdje je to"na Amazonu",bili mi neko mogao kazati???? |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
meto
Starting Member
![](AvatarUpload/tex%20willer.jpg)
63 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 09/05/2009 : 13:28:49
|
Onda je ovaj BO-ov LMS 4 jeftinije kupiti iz Srbije- "samo" 450 EURIĆA - po Hrvatskom tečaju je već 600 Eura. 1 Euro = 7,35 kn - ne bi ga dobili za 450 jer je to oko 3300 kn.
|
kugo i kolero |
|
docA
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/docA (by Bane Kerac).jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 09/05/2009 : 14:06:25
|
quote: Originally posted by meto
Onda je ovaj BO-ov LMS 4 jeftinije kupiti iz Srbije- "samo" 450 EURIĆA - po Hrvatskom tečaju je već 600 Eura. 1 Euro = 7,35 kn - ne bi ga dobili za 450 jer je to oko 3300 kn.
Ne, lepo si ti rekao..sad je vec oko 600 eura (4505kn)..to se diskutovalo o prethodnom stanju... http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1452600
ima jos 10 dana do kraja aukcije... |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 09/05/2009 : 14:28:19
|
ja ne virujen bogami! nisan zna da se za ovoliko novaca može prodat jedan jedini komad... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 09/05/2009 : 14:41:32
|
quote: Originally posted by Paka01
ja ne virujen bogami! nisan zna da se za ovoliko novaca može prodat jedan jedini komad...
LMS 4 se prodavao vec nekoliko puta za oko 500 eura..videcemo koliko ce ovaj dostici.. Mislim da je ovo za sada rekord!! |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 09/05/2009 : 21:53:44
|
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1442410 Ovakav strip sam ja poklonio iz svoje vlastite kolekcije jednom kolekcionaru i nije mi zao, znao sam da je jako redak, ali covek je stvarno jedan od najvecih kolekcionara i neka mu stoji sa srecom u kolekciji. Naravno, nije to ovaj sto prodaje dveribad, da neko ne shvati pogresno. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40627 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 09/05/2009 : 23:41:02
|
quote: Originally posted by bihac-una
Zanima me gdje je to"na Amazonu"za 450 Euro kutije stripova?????
Daj smiri se, oterace te zena iz kuce.. ![](icon_smile_big.gif) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
dveribad
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lola2yc7.jpg)
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 09/05/2009 : 23:42:30
|
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1442410 Ovakav strip sam ja poklonio iz svoje vlastite kolekcije jednom kolekcionaru i nije mi zao, znao sam da je jako redak, ali covek je stvarno jedan od najvecih kolekcionara i neka mu stoji sa srecom u kolekciji. Naravno, nije to ovaj sto prodaje dveribad, da neko ne shvati pogresno.
...nevjerojatno,pa tih stripova ima na tone.Stvarno sam zapanjen cijenom(to ti je tako kad se zoveš "Duško" )....uz to i LMS 4 ....PA DIONICE SU MALA BEBA ZA OVO!...ovaj primjerak na aukcijama će za 10-tak godina vrijedit kao u Italiji...barem 4000 eura! |
|
dveribad
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/lola2yc7.jpg)
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 09/05/2009 : 23:50:36
|
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1442410 Ovakav strip sam ja poklonio iz svoje vlastite kolekcije jednom kolekcionaru i nije mi zao, znao sam da je jako redak, ali covek je stvarno jedan od najvecih kolekcionara i neka mu stoji sa srecom u kolekciji. Naravno, nije to ovaj sto prodaje dveribad, da neko ne shvati pogresno.
-Bogami si mu poklonio super poklon!To je sigurno, trenutno na 370 stranica aukcija, daleko najrijeđi strip! |
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/05/2009 : 16:05:59
|
quote: Originally posted by sawitch
Jeste, ali ja ne bih dao 600 eura za strip sve i da imam milione eura... To je preterano..
nešto ti baš i ne virujen ![](icon_smile_big.gif) |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40627 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Ferri
Senior Member
![](AvatarUpload/drunky.gif)
Montenegro
1857 Posts
Member since 10/01/2004 |
|
giant
Average Member
![](avatars/detroit.gif)
Slovenia
899 Posts
Member since 22/10/2006 |
|
masni
Senior Member
![](AvatarUpload/indijanac-zgembo.gif)
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 17/05/2009 : 13:11:17
|
ko ima nije mu puno , a ja nemam ni da odem do beograda na sajam , za jkartu bi se zicao od devojke :) |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Posted - 17/05/2009 : 13:18:29
|
quote: Originally posted by Ferri
E ovo je stvarno previse, ne mogu vjerovati Zagor ZS 620 prodat za 180 kuna (pocetna 35, ocuvan za 5).
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?
Pre godinu dana sam isti strip ocuvanosti 5/glancer platio 35kuna!
Ovih 180kuna je samo ono "da se prica o meni"![](icon_smile_dead.gif) Zasto bih dao 180 kuna za taj strip,nazovem Kerbera i covjek posalje glancera za 3 Euro![](icon_smile_big.gif) |
|
Ultras
Advanced Member
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47428 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
![](AvatarUpload/carli.jpg)
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
![](AvatarUpload/n1002581949_30133907_5570.jpg)
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|