forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/05/2009 : 23:03:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Jap, stari kolor je fenomenalan . Al opet ni tu sreca nije potpuna, brojevi koje je dohvatio nash Janjetov su mi bezveze kolorisani

Misliš na 6 albuma Mladost J.D ?
Tu ne postoji dvije vrste kolora ?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2009 : 23:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, Janjetov je kolorirao par epizoda Moebijusovog Incala (zadnje dvije). Paradoksalno, svog Inkala i Tehnoočeve nije bojao on. (i, treba li napominjati, ne sviđa mu se kako su obojani - što savršeno razumijem)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 10/05/2009 : 23:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Ja sam mislio da je Janjetov kolorisao celog Mebijusovog Inkala. Ko je onda bojio prethodne? U Vistinom izdanju ne pise.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 11/05/2009 : 00:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Ja sam mislio da je Janjetov kolorisao celog Mebijusovog Inkala. Ko je onda bojio prethodne? U Vistinom izdanju ne pise.

Prva dva Yves Chaland.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

JAH WOBBLE
Average Member

635 Posts

Member since 20/01/2009

Posted - 14/05/2009 : 23:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send JAH WOBBLE a Private Message  Reply with Quote
Chaland je radio samo prvi.

2 Isabelle Beaumenay-Joannet
3 Frazick
4 Isabelle Beaumenay-Joannet

Imam Incal u starom koloru u izdanju Gavrića, Les Humanoides Associes i Titan Books. Fibrin integral obavezno kupujem a novi kolor me ne zanima jer tu ne prepoznajem Moebiusa.

Da li će Incal Janjetova biti u starom ili novom koloru?.
U kom će formatu biti Incal (Moebius), Incal (Janjetov) i Technoperes? Bilo bi lepo da se slože sa Metabarunima po visini!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/05/2009 : 23:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Trebao bi biti isti format.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rarmyn
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/05/2009 : 17:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send rarmyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by axle munshine

@Markos
A odakle ti tvrdnja da Lo Sconosciuta niko nije objavio u Italiji?

Sconosciuto je objavljen u milijun izdanja, formata, edicija i sigurno je najreprintiraniji Magnusov strip u Italiji nakon AF, ali nikad nije objavljen u cijelosti u jednoj ediciji i u jednom formatu.

Mislim da i pogrijesio za ovo, ili sam te ja pogresno razumio jer imam talijanski integral na kolosalnih 670-ak stranica, objavljen 1998 (nazalost, jos ga nisam procitao, moj talijanski nije bas tako dobar).
Inace, slazem se da izgleda apsolutno fenomenalno, veliki majstor u najboljoj formi.

Over & out.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 16/05/2009 : 18:11:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Mislim da i pogrijesio za ovo, ili sam te ja pogresno razumio jer >imam talijanski integral na kolosalnih 670-ak stranica, objavljen

Je l' unutra onih 6 dzzepnih epizoda plus ona siva iz Izraela plus kolor iz Dendere plu Čovjek koji je ubio Ernesta Che Guevaru? Ako nije, nije integral. :)

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

rarmyn
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/05/2009 : 18:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send rarmyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Mislim da i pogrijesio za ovo, ili sam te ja pogresno razumio jer >imam talijanski integral na kolosalnih 670-ak stranica, objavljen

Je l' unutra onih 6 dzzepnih epizoda plus ona siva iz Izraela plus kolor iz Dendere plu Čovjek koji je ubio Ernesta Che Guevaru? Ako nije, nije integral. :)

mcn

Izvinte, oprostite, do mene. :))) Mozda nije integral, u smislu da je sve u jednoj knjizi, ne znam cak ni koje su "dzepne" a koje "regularne" epizode. U ovom su: Poche ore all' alba, Largo delle tre api, Morte a Roma..., sve skupa 6 epizoda.

Over & out.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2009 : 18:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Taj integral sadrzi samo prvu seriju, prvih 6 epizoda AF formata, nema cijelu drugu seriju, tj. drugih 6 epizoda.

Trouble will find me
Go to Top of Page

rarmyn
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
17 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/05/2009 : 18:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send rarmyn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taj integral sadrzi samo prvu seriju, prvih 6 epizoda AF formata, nema cijelu drugu seriju, tj. drugih 6 epizoda.

OK, hvala na infu. U svakom slucaju kupujem kompletnog Neznanca u tvom izdanju, kao uostalom i vecinu drugih tvojih izdanja :)

Over & out.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2009 : 18:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Oprošteno ti je, sinko! Idi u miru, Bog te blagoslovio:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
526 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 17/05/2009 : 22:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
Na Fibri nove najave.
Go to Top of Page

alterdm
New Member

Serbia
108 Posts

Member since 09/10/2005

Posted - 17/05/2009 : 23:47:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alterdm a Private Message  Reply with Quote
Cosey - Putovanje u Italiju, strana 12. ima jedno "ovaj" viška u rečenici - "Otvorit ću bombonjeru da mi ispere ovaj ovaj gorak okus u ustima." Nije neki problem kupujem ga i ako ima "ovaj" tri puta, ako bude četiri puta, razmisliću Pa, ako još uvek ima vremena da se ispravi...
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 18/05/2009 : 11:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
...ostali su jos Sharaz-De, Monsieur Jean 1, Odgoda i (Muchacho)...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2009 : 11:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alterdm

Cosey - Putovanje u Italiju, strana 12. ima jedno "ovaj" viška u rečenici - "Otvorit ću bombonjeru da mi ispere ovaj ovaj gorak okus u ustima." Nije neki problem kupujem ga i ako ima "ovaj" tri puta, ako bude četiri puta, razmisliću Pa, ako još uvek ima vremena da se ispravi...

Nevjerojatno, cak i nakon 34 citanja uvijek nesto promakne. OK, ispravit cemo. Hvala ti puno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2009 : 11:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JefCostello

...ostali su jos Sharaz-De, Monsieur Jean 1, Odgoda i (Muchacho)...

bit ce sve ovaj tjedan...

Trouble will find me
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 18/05/2009 : 11:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alterdm

Nevjerojatno, cak i nakon 34 citanja uvijek nesto promakne. OK, ispravit cemo. Hvala ti puno.

...evo jednog zločestog predloga: u buduće ne bi bilo loše staviti ceo strip na privew pa da čitaoci lepo pronađu greške i tako doprinesu da izdanja budu još savršenija...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2009 : 11:57:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
You have a cunning plan again, Baldrick?:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 18/05/2009 : 20:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
mrzi me da trazim gde i ko je trazio ali eve ovde mebijusa u c/b u Inkalu...
jel ovo uopshte inkal?
c/b jeste, to sam siguran:)

ergo, kolori su za fensere, bili oni(kolori, jelte) staromodni ili novomodni:)pPP

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/05/2009 : 20:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
vidi se da netko posjećuje pirate bay

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/05/2009 : 20:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

mrzi me da trazim gde i ko je trazio ali eve ovde mebijusa u c/b u Inkalu...
jel ovo uopshte inkal?
c/b jeste, to sam siguran:)
ergo, kolori su za fensere, bili oni(kolori, jelte) staromodni ili novomodni:)pPP

Inkal je...
Fenser

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 18/05/2009 20:32:04
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 18/05/2009 : 20:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

vidi se da netko posjećuje pirate bay

jok ja... lichno i personalno skenirao
satju josh jednu... ako uspem parametre valjano da podesim...

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 18/05/2009 : 21:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote

vishe nemam, jbga...a i ova je oshtetjena... VODA JE DOHVATILA:))

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/05/2009 : 23:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Marko, ima li kakvih vijesti za Kena?
Oće li izać iz tiskare na vrime za MAFEST?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.05 seconds. Snitz Forums 2000