forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 564

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 03/05/2009 : 15:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Spirit -
me je jako razočarao a očekivao sam
dosta od ovog filma. Baš loše.

Uninvited -
Konfuzan horor đe obrt na kraju načini
cio film besmislenim. Jako loše.

Unborn -
Gledajući trejlere mislio sam da će
ovo biti jako dobro. Nije jako dobro već
je ništa više no gledljivo. Plus je par dobrih
scena-trzavica i ništa više.

...
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 03/05/2009 : 16:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

sta li vi vidite u ovakvim filmovima....
I gde bas na moj rodjendan

sve najbolje i sa srecom

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/05/2009 : 17:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

quote:
Originally posted by Lord Vader89

sta li vi vidite u ovakvim filmovima....
I gde bas na moj rodjendan

sve najbolje i sa srecom

ne, ne, premijera doticnog filma mi je na rodjendan
hvala svejedno

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/05/2009 : 18:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Spirit -
me je jako razočarao a očekivao sam
dosta od ovog filma. Baš loše.

Unborn -
Gledajući trejlere mislio sam da će
ovo biti jako dobro. Nije jako dobro već
je ništa više no gledljivo. Plus je par dobrih
scena-trzavica i ništa više.

Evo ga,moj brat po ukusu,dijelimo misljenje 1:1.
Znaci Uninvited ispod prosjeka? Mislio sam barem da se moze normalno pogledati,iako tema vec 1000 puta vidjena u zadnjih deset godina.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 04/05/2009 : 10:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Fora trailer, ali svejedno ce biti loš film.

http://-0-0-1.hdtrailer.net/trailer.php?t=17

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/05/2009 : 12:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Waaarrriooooorsssss....Come out to playiaaayyyy!!
Treći put.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/05/2009 : 14:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Znaci Uninvited ispod prosjeka? Mislio sam barem da se moze normalno pogledati,iako tema vec 1000 puta vidjena u zadnjih deset godina.

Ma totalno je loš. Tri četvrtine filma je već viđena tematika ali podnošljiva i onda dođe tvist iliti obrt koji bi trebao da nas obori s nogu zbog toga što niko nebi ni pretpostavio da bi upravo to moglo da se desi ali koji ima potpuno suprotan efekat koji obesmišljava sve što se prethodno desilo u filmu. Besmisleno. Loše. Ne gledati.

...
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 04/05/2009 : 18:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Ja sam gledao original verziju ovog Uninvited, korejski film A Tale Of Two Sisters, i bio mi je Ok. Sad, koliko i sta su Ameri promijenili ne znam...

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/05/2009 : 14:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Jučer sam prvi put gledao seriju Dosje kuhinja, na HTV2 u 23.45, stvarno je dobra i smiješna serija.
http://www.imdb.com/title/tt0460654/
Ova ista faca Bradley Cooper igrala je i u filmu The midnight meat train, kojeg sam napokon dobio.Evo insert kojeg predstavlja Winnie Jones
http://www.youtube.com/watch?v=4RrBMjO1-h0&feature=related

Evo i jedne ok stranice za ljubitelje britanskog filma.
http://www.britmovie.co.uk/index.php

---

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 05/05/2009 17:55:46
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/05/2009 : 16:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Rorschach je novi Freddy Krueger:
http://www.imdb.com/title/tt1179056/
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 07/05/2009 : 16:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:

Rorschach je novi Freddy Krueger:
http://www.imdb.com/title/tt1179056/

Pa ovo opet neki remake ili šta već.

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 07/05/2009 : 16:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Gledao pre neko veče "Beogradskog Fantoma" opet... Fenomenalan film!

Za one koji ne znaju o čemu se radi, ukratko: 1979., dok je harizmatični maršal bio na Samitu Nesvrstanih na Kubi i družio se s Fidelom, u gradu se pojavio lik koji je vozeći ukradenog belog Porschea nekih desetak noći izluđivao muriju, a zabavljao šire narodne mase...

Film je urađen u igrano-dokumentarnoj formi, relativno je kratak - nešto malo duže od sat vremena traje, ali odlično prikazuje tu sjajnu beogradsku priču! Igrani delovi ispresecani su intervjuima sa likovima koji su zaista te '79. prisustvovali toj ludoj vožnji...

Ako izuzmemo neke nedoslednosti, mada to ne kvari opšti utisak (npr. tramvaji u filmu su oni koje je grad Beograd dobio na poklon od Švajcaraca, dok je recimo autobus autentičan iz onog vremena...), onda 9/10 i konačno jedan odličan srpski film! Nešto više o tome sam piskarao na blogu...
http://www.starlightblog.co.cc/2009/05/beogradski-fantom.html
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/05/2009 : 19:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
dobicemo jos jednog mutanta na velikim ekranima, zao mi je sto nije Gambit....

http://movies.yahoo.com/news/movies.eonline.com/wolverines-ryan-reynolds-dives-deadpool-spinoff-20090506

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25523 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/05/2009 : 00:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Znate onaj vicu o snimanju filmova u Holivudu???
Na set snimanja filma o Isusovom životu, dolazi glavni producent i prati snimanje. Posle određenog vremena, odlazi do režisera i pita ga: "Izvini, kakvu ulogu imaju ovih dvanaest koji su stalno pored Isusa??" Režiser mu objasni da su to Isusovi učenici, koji su stalno išli sa njim. Na to će producent: "Vi ste pravi amater, zar ne znate da je ovo Holivud?? Kako samo dvanaest, mi snimamo spektakl, ima bar četrdeset da ih bude!!!"
E upravo ovo mi je palo na pamet dok sam večeras u bioskopu gledao X men origins: Wolverine. Posle tri, recimo zadovoljavajuća dela, pompezno najavljivani film posvećen samo jednom od X ljudi, Wolverinu, me je razočarao u svakom pogledu.
Poslednji put sam se ovako glupo osećao po islasku iz bioskopa kada sam gledao 13 ghosts, pa evo danas opet.
-Hugh Jackman je glumac skromnih mogućnosti, to sam i ranije znao, ali mu je to bilo oprošteno zbog sličnosti sa likom iz stripa. Svejedno, čovek koji ume da složi samo dve face u četiri filma, vremenom postane neuverljiv.
- Nikako mi nije jasno kako je reditelj uspeo da dobije Oskara onomad, dok sam gledao ovaj film sam bio ubeđen da je režiju vodio neko od studenata sa Nacionalne filmske Akademije Venecuele.
- Priča je mogla da bude sasvim dobra, materijala je bilo više nego dovoljno, ali je konačni proizvod najobičnija ljiga, prepuna rupa i nelogičnosti. Kad tome dodamo preterane, u većem delu i nepotrebne, pri tome i loše urađene kompjuterske efekte, dobijamo film koji će tek donekle zadovoljiti hormonski uništenog petnaestogodišnjaka.
Ništa mi nije pomoglo što sam veći deo filma sebi ponavljao "ovo je film po stripu, ovo je film po stripu"...

Neki od momenata koji su nagovešteni u prethodnim delovima Xmen serijala, a koji su ovde stvarno trebali da dođu do izražaja, ovde su upropašteni. Tako na primer, ubrizgavanje adamantijuma u Loganovo telo je mnogo bolje predstavljeno u onim flešbekovima u prethodnim delovima, nego ovde, gde je to trebalo da bude(po meni) jedan od najupečatljivijih momenata.

Dijalozi su više nego debilni, i po gluposti se neverovatno približavaju dotignućima poput "Batman i Robin", "Legally blonde" ili pak "Police academy".

Muzika je iritantna, na momente me je podsetila na neke od ljubavno-melodramatničnih-sa-happyendom-limunadica, a ako je neko mislio da je idilični zalazak sunca u trećem delu Matrixa bezveze i nepotreban: neka se pripremi.

Glumci u filmu su inače uverljivi poput Etiopljana koji tvrde da su siti.

Da ne bih išao da tražim svoj novac od ulaznice natrag, uspeo sam da nađem i dve dobre stvari u filmu: prvih pet minuta, koji po stilu nemaju nikakve veze sa ostakom filma, a koji su kod mene probudili nadu i spontanu pominsao "Vidiš kako ljudi mogu da nauče od jednog filma kao Batman:Begins/Dark knight".
Druga stvar: lik Sabretootha, odlično odglumljen od strane Liev Schreibera(jedini koji od svih učesnika filma sebe može da zove glumcem). Da su i ostali likovi na tom nivou, film bi bio sasvim dobar, ovako, u bezgraničnoj milosti, ocena 3/10.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 11/05/2009 00:48:20
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 11/05/2009 : 01:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ih, bre hantere, malo ga pretera. Malo vishe. :)
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25523 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/05/2009 : 09:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Ih, bre hantere, malo ga pretera. Malo vishe. :)

Pa dobro, kad malo bolje razmislim, Sabretooth je stvarno cool lik, može i 4/10 u to ime!

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/05/2009 : 09:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

- Nikako mi nije jasno kako je reditelj uspeo da dobije Oskara onomad, dok sam gledao ovaj film sam bio ubeđen da je režiju vodio neko od studenata sa Nacionalne filmske Akademije Venecuele.

Ni nije dobio Oscara

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25523 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/05/2009 : 09:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Ni nije dobio Oscara

Ok, moja greška. Ja sam bio ubeđen da je režiser Wolverina režirao i Tsotsi, a taj film je sakupio par nagrada: http://www.imdb.com/title/tt0468565/awards .
Nisam ni mislio da je režiser dobio nagradu, već film koji je on režirao.

Edited by - manhunter on 11/05/2009 09:53:22
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 11/05/2009 : 10:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

Ni nije dobio Oscara

Ok, moja greška. Ja sam bio ubeđen da je režiser Wolverina režirao i Tsotsi, a taj film je sakupio par nagrada: http://www.imdb.com/title/tt0468565/awards .
Nisam ni mislio da je režiser dobio nagradu, već film koji je on režirao.

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 11/05/2009 : 10:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Gledao i ja Wolverina i kako nisam očekivao puno, tako se nisam ni razočarao previše. Tek nešto više od gledljivog. Imam i ja nekih zamjerki, a najviše na odnos između Logana i Creeda, koji je po mom mišljenju trebalo podrobnije razraditi. Sve pohvale za Ryana Reynoldsa u ulozi Wade-a, šteta što je to bilo samo nekih desetak minuta. Danny Houston mi je bio neuvjerljiv.
Negdje sam pročitao da je i Zack Snyder bio zainteresiran da režira, ali R verziju. Mislim da bi to bila prava poslastica, ali to su pusti snovi.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22331 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/05/2009 : 18:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Film mi je ok,poput Sinistera nisam puno ocekivao pa se nisam ni razocarao.Puno je stvari razjasnjeno,osim naravno stvari sa Sabretoothom,lik koji sa onim iz X-Men fimova nema nikakve veze.
Takodje mi je drago da je moj najdrazi lik iz X univerzuma,Gambit imao cool ulogu.Glupo mi je ispalo nerazmisljanje rezisera gdje su braca na pocetku rodjena 18oo i neke godine.Za vrijeme gradjanskog rata imali su vec 40 godina,pa 150 godina kasnije ostali su isti...ili bi trebalo polako da stare ili u trenutku preobrazaja ostaju isti,kao vampiri,a ovako nema logike
Hugh je faca i najdrazi mi je mutant iz X filmova,dok u stripovima mi je Wolverine uvijek bio najodvratniji karakter.

Tek nedavno sam gledao Vicky Cristina Barcelona,napokon poslije dugog vremena jedan dobar Woodijev film.

Edited by - King Warrior on 11/05/2009 18:59:56
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 12/05/2009 : 09:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:

Film mi je ok,poput Sinistera nisam puno ocekivao pa se nisam ni razocarao.Puno je stvari razjasnjeno,osim naravno stvari sa Sabretoothom,lik koji sa onim iz X-Men fimova nema nikakve veze.
Takodje mi je drago da je moj najdrazi lik iz X univerzuma,Gambit imao cool ulogu.Glupo mi je ispalo nerazmisljanje rezisera gdje su braca na pocetku rodjena 18oo i neke godine.Za vrijeme gradjanskog rata imali su vec 40 godina,pa 150 godina kasnije ostali su isti...ili bi trebalo polako da stare ili u trenutku preobrazaja ostaju isti,kao vampiri,a ovako nema logike
Hugh je faca i najdrazi mi je mutant iz X filmova,dok u stripovima mi je Wolverine uvijek bio najodvratniji karakter.

To je to, manje-više... Superherojština mi rijetko može biti skroz loša (izuzev Elektre i trećeg spajdija).

...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 13/05/2009 : 11:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Synopsis jednog filma na kojeg sam slučajno naletio:
A former Nazi doctor-turned-pedophile, paralyzed from the neck down after a suicide attempt, is forced to accept a boy as his nurse under threat of blackmail...

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/05/2009 : 12:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Uskoro novi Terminator. Ako nista drugo, bar ima fensi efekte :D (kao i novi Tranformersi :P )

evo dobrog klipa od 4 minuta:
http://www.apple.com/trailers/wb/terminatorsalvation/exclusive/index.html

treba vam quick time player.
igra i onaj lik shto je igrao cekova u novim Stazama.
Tako....

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 13/05/2009 : 15:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ako želite biti statisti u Max Schmeling-u Uwe Bolla imate još 10 minuta da se prijavite u Jadran filmu

Treba 5 tisuća statista da glume nacije (međuostalom)

Go to Top of Page
Page: of 564 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.23 seconds. Snitz Forums 2000