Ovdje ima malo više opisa očitog ali mislim da nije za usporedbu. Ima genijalnih priča i otkrivanja novog. Nekako mi je čak ikonografija i draža jer je taj period ritko obrađivan u stripovima za raziku od westerna kojih ima svih oblika. Preporučljivo štivo, slijede vrhunske epizode i po meni nema loših. Prelazak na Jijea koji će uslijedit ne ostavlja traga.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Ovdje ima malo više opisa očitog ali mislim da nije za usporedbu. Ima genijalnih priča i otkrivanja novog. Nekako mi je čak ikonografija i draža jer je taj period ritko obrađivan u stripovima za raziku od westerna kojih ima svih oblika. Preporučljivo štivo, slijede vrhunske epizode i po meni nema loših. Prelazak na Jijea koji će uslijedit ne ostavlja traga.
nije ni moga ostaviti traga kad je bio prekratak...šteta mada meni osobno jije mi je bio bolji o uderza u tangiju ali nije bio ravan hubinonu - srećom charlier to sjajno pokriva nekim od ponajboljih priča - mantova i astečki serijal
Da, prekratak... Aludira san na Lorga koji je u paru sa Jijeom, jel ono dva albuma, moga popkupit taj stil i tako nastaviti. Al nestade čoek Hubinon je jak ko nebo, nedostižan a i meni je Bolji Jijeov Tangi. Uderzov mi je lip, čist, precizan ali iskarikiran sa tanananim pričama u odnosu na one koje su dočekale Jijea.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
ali kakav autogol....sam sam sebi izbacio potpis...morat ću pisat kraće tekstove
Rommel je bio poznat takticar...
zašto mi se čini da je ovdje naglasak dan na bio?
Rommel je bio, a rommel je jos uvijek... Samo taktika ti je kriva, trebas pisati losije tekstove pa cemo imati sto izbaciti pa ce bit mjesta i za potpis...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Kupio zajedno sa sedmicom. Inace, "Spanjolsku klopku" sam vec dugo cekao, od svih epizoda koje su kod nas do sad izasle u raznim izdanjima, ovu epizodu nikad nisam uspio kompletirati. Objavljena je u 4 broja Stripoteke, od kojih sam uspio nabaviti 3. Samo naprijed s daljim objavljivanjem Ridjobradog!
Originally posted by rommel zašto mi se čini da je ovdje naglasak dan na bio?
Dobro je, izdrzao si pritisak, romellovski podnio gubitak (potpisa) pa sad mogu priznati... samo smo se salili. Cisto zbog toga da drugi put tekst bude malcice kraci, no potpis je tu na izdanju, to mogu vidjeti oni koji su ga kupili. Drago mi je da je sala uspjela... samo, nemoj nam ti uzvratiti to kroz prijevode...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Originally posted by rommel zašto mi se čini da je ovdje naglasak dan na bio?
Dobro je, izdrzao si pritisak, romellovski podnio gubitak (potpisa) pa sad mogu priznati... samo smo se salili. Cisto zbog toga da drugi put tekst bude malcice kraci, no potpis je tu na izdanju, to mogu vidjeti oni koji su ga kupili. Drago mi je da je sala uspjela... samo, nemoj nam ti uzvratiti to kroz prijevode...
ja sam se šalio još i više mislio sam da je to bilo očito zaboravljaš da sam dobio na uvid verziju naslovnice xvremena prije...u svakom slučaju ako moram birati između potpisa i teksta uvijek sam za tekst - potpis je isti a tekst (nadam se) uvijek različit....na kojem od zadnjih albuma dobit će te karticu teksta tipa nicholsona u shiningu - "all work and no play makes rommel a dull boy"
Sergej, tekstovi su fantastični!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Izdanje koje vrišti "kupi me"!!!!!!!!!!!!!
Sergej, tekstovi su fantastični!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Izdanje koje vrišti "kupi me"!!!!!!!!!!!!!
kako to misliš tekstovi? ono unutra pisao je charlier