forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2009 : 23:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, nazalost. i mojom krivicom i krivicom tiskare. Trenutno saljem u tisak 21 strip, sve skupa 3000 stranica, od cega sam pola preveo sam, SVE sam pripremio za tisak, SVE procitao po 4-5 puta, to je uzasno puno posla. A za ne falit', ni to mi nije bilo dosta pa sam isao pravit fontove od rukopisa crtaca, tako da upis teksta u pojedine stripove bude gotovo identican originalu, tamo gdje je taj rukopis bas karakteristican (Putovanje u Italiju , Odgoda , Mali blues ... ) sto je dodatno usporilo stvari. Ostalo mi je napisati jos jedan uvodnik za Kena, stojim pred praznim word ekranom cili dan, a cinjenica sto drzim bebu staru 6 dana na rukama pola vremena nikako ne potice inspiraciju:) i tako cemo ove godine malo zakasnit s kenovima, mada, paradoksalno, nikad nisam zavrsio prijevode tako rano...

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/05/2009 : 23:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kad vec svi nesto pitaju i predlazu: kako bi se u Fibrinu biblioteku uklopila izdanja poput The other side, Pride of Baghdad ili Scalped? Ili ti se ne da ganjanje sa Amerima?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/05/2009 : 23:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pregovaram za nesto od toga, vidjet cemo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/05/2009 : 00:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
[br cinjenica sto drzim bebu staru 6 dana na rukama pola vremena nikako ne potice inspiraciju:)

Guštaj, za Kena ima vrimena koliko oćeš

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 19/05/2009 : 00:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Čestitke na prinovi :-)!

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 19/05/2009 : 01:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pregovaram za nesto od toga, vidjet cemo.

A, pa onda znamo da je u pitanju Pride. :)
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2009 : 08:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Samo polako s Kenovima, sigurno cemo svi pricekati, a ionako ih nema vise puno.

Nego, imao bi i ja jedno pitanjce. Jednom si rekao, da imas zelju ili namjeru objaviti sve Lavriceve stripove. Da li to vazi bas za sve ili...? Znaci, mozemo li se nadati i Ratmanu, Lommu, Crvenom alarmu, Slijepom suncu,...?
Jedino nikako ne zamisljam "Sokol i golubica" u hrvatskom izdanju. Previse je vezan na slovenske politicare i poznavanje ovih, ali odlicno izdanje snazno prezeto satirom, humorom, akcijom te seksom. Ali moglo bi izaci sa onim dodatnim slicicama sto ih nema u nasem izdanju http://www.mladina.si/vibrator/04-10-2008-barbara__eva__dimitrij_in_celo_meta_/ ili bi Tomaz mogao nacrtati i neke nove, specijalne.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 08:33:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
jesam li zaista rekao bas sve? uhm:) Dobro, skoro sve. Rdeči Alarm i Slijepo sunce sigurno, od ostalog sigurno jos nesto. Tempi nuovi, Lomm, Ratman mozda... Sokol i golubica je skakljiv, da, mada, s obzirom na popularnost slovenskih politicara u hrvatskoj, vjerojatno bi bio hit:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 19/05/2009 : 10:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
Hoce li na mafestu biti moguce kupiti fulu i mort cinder (cijena s popust bi bila 135 kn?)? Bio bih ti zahvalan zbog liste za kupovinu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/05/2009 : 10:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zkne

Hoce li na mafestu biti moguce kupiti fulu i mort cinder (cijena s popust bi bila 135 kn?)? Bio bih ti zahvalan zbog liste za kupovinu

Neće.
Uostalom piše ti na najavi da izlazi 15.6.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 10:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ponekad stvarno razumijem Bernarda, covjek ima pravo. Radi po svome, nikome nista ne govori, ne objasnjava i ne najavljuje i miran je. Ja se tu polomim da bi svakome odgovorio na pitanje, napravim sajt na kojem su lijepo napisani svi relevantni podatci o izdanju i sto na kraju dobijem? Ljudima je tesko otici pogledati na sajt, nego je lakse pitati mene. Tako jucer na topicu o Kenu pita covjek hoce li nestati kenova 7-12 i ja kazem da nece jos bar 5-6 godina, a nakon toga netko treci upada i pita "jesu li kenovi 1-12 rasprodani"? Mislim, stvarno. Dakle, dragi zkne, ovdje ( http://fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=3&TitleID=80 ) lijepo piše da će Mort izaći 15.6.2009 - što, dakle, znači da ih NEĆE biti na Mafestu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 19/05/2009 : 11:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
ispricavam se, no kao sto kazes i sam si za neke stvari kriv. Ako je tesko napisati jedan post kupcu koji kupuje vecinu tvojih izdanja onda stvarno...ja uopce nisam isao zatim da ovo ide tek tada a skoro svaki dan sam na site-u fibra.hr da vidim ima li novih najava.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 11:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sorry, danas sam malo nervozan, Nika cijelu noc plakala, posla preko glave i tako. Nije problem napisati jedan post, ali 150 jest. Ma nije ni 150 ako su opravdani, ako se radi o informacijama koje se drugačije ne mogu naći. Kad se naspavam bit ću bolje volje:)

Evo, još jedna najava: http://fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=3&TitleID=95

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 11:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U biti, sad kad smo završili SharazDe, vec sam bolje volje. Ovo je tako lijepo ispalo, presretan sam.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 19/05/2009 : 11:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message  Reply with Quote
Oprosti ti meni, stvarno nije bilo namjerno! Ovo je predivno izdanje koje uzimam odmah cim izadje!
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 19/05/2009 : 11:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sorry, danas sam malo nervozan, Nika cijelu noc plakala, posla preko glave i tako. Nije problem napisati jedan post, ali 150 jest. Ma nije ni 150 ako su opravdani, ako se radi o informacijama koje se drugačije ne mogu naći. Kad se naspavam bit ću bolje volje:)

Evo, još jedna najava: http://fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=3&TitleID=95

Dobro nam došao. Meni je tako već 8 godina. Prvo s jednim, a pa s drugim. Mi zato imamo stripove...

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2009 : 11:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

jesam li zaista rekao bas sve? uhm:) Dobro, skoro sve. Rdeči Alarm i Slijepo sunce sigurno, od ostalog sigurno jos nesto. Tempi nuovi, Lomm, Ratman mozda... Sokol i golubica je skakljiv, da, mada, s obzirom na popularnost slovenskih politicara u hrvatskoj, vjerojatno bi bio hit:)

Zapravo, moja isprika, trebao sam napisati, da "si napisao" a ne rekao jer mislim, da si to napisao u Basnama, no, trenutno sam na poslu i ne mogu prevjeriti. Ali ako si napisao, to je skoro pa ugovor! I ne, nema veze, sto je to napisano pre par godina, jedino sto te moze rjesiti je to, da sam krivo precitao.
Basni su zapravo pretposljednje Fibrino izdanje koje sam kupio na samom izmaku (imam ovo slov. ali posto tamo nema Mazge, koju sam precitao samo u Mladini-tjedniku, trebalo je i to kupiti), jos samo LiR1 i imam sav back-catalogue.
Uff, lipanj ce bit mjesec Fibre, kao sto je svibanj mjesec Libellusa. Dobro sto smo dobili regres.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 11:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ako nista drugo, zasluzujes da ti poklonim LJR 1. Ako ides u Makarsku, javi se pa da ti ponesem! Ako ne, onda u Ljubljani, kad budemo promovirali Evropu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2009 : 11:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Opa, Sharaz-De je mrak! Pogotovo kad odjednom krenu boje, istinit citat "Oduvijek sam mislio da su crteži Sergia Toppija kiparstvo i slikarstvo u jednom, da njegova crna i njegova bijela stvaraju slike što žive na stranici, poput brakoreza, ispunjene željom da se oslobode i vrate živjeti u onu dimenziju mašte koju vrijeme ne poznaje."
Je li sve u boji do kraja tamo od 77. stranice ili ide malo-malo po poglavljima?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 11:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, samo su dvije priče u boji, 32 stranice.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2009 : 12:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako nista drugo, zasluzujes da ti poklonim LJR 1. Ako ides u Makarsku, javi se pa da ti ponesem! Ako ne, onda u Ljubljani, kad budemo promovirali Evropu.

A ne, to nikako! Dok si to mogu priustiti, kupujem sve sto pozelim. Svejedno ti ides u veci minus ne znajuci kada ce se sve to pokriti, a kupovanje je jedina podrska s moje strane, strane kupca. Za sada si svakim stripom opravdao moto Fibre "samo najbolji stripovi", pa zato kupujem i na slijepo.
A u Makarsku na zalost ne idem, imam jedan seminar taj vikend koji mi mnogo, mnogo znaci, i pomazem oko pripreme etc.

Uff, sjetio sam se prosle godisnjeg Interlibera, uzeo sam neke 3 vrece stripova i pitao si me, sta ona misli o stripovima (bolja polovina koja je stajala pored) i oko trosenja toliko novca na stripove. Tada jos nije bilo panike, posto sam vise manje kupovao u manjim kolicinama i samo sam se malo zamislio nad pitanjem. A sad ti se pitanje ostvarilo, vec smo imali par "fightova" oko kupovanja na veliko, i da trosim samo na stripove, puno manje na nju i za dijete koje nam dolazi i sad sam prinuđen "skrivati" nakupe.
I uistinu, postao sam pacijent i treba mi lijecenje.

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 19/05/2009 : 12:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Sharaz de je nesto rijetko lijepo. Kad sam gledao neke Toppijeve pojedinacne ilustracije, nisam ih gledao kao nesto nevjerojatno, ali ne znam kako sam mogao biti tako slijep. Btw Marko, hoce li biti dovoljno EL Nina na festivalu? Nisam ga jos kupio, a planiram, ali ne bih ga htio nositi sa sobom u Makarsku, da sto manje teglim. Pa ne bih volio da se sve kopije prodaju.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 12:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala na podrsci!

Zna to njima doci tu i tamo, bitno je imati aduta u rukavu, zapamtiti koliko je cipela/torbica/parfema/haljina kupila te zime/ljeta i onda reternirati:) Ne pali uvijek, ali pomaze:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/05/2009 : 12:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Ovaj Sharaz de je nesto rijetko lijepo. Kad sam gledao neke Toppijeve pojedinacne ilustracije, nisam ih gledao kao nesto nevjerojatno, ali ne znam kako sam mogao biti tako slijep. Btw Marko, hoce li biti dovoljno EL Nina na festivalu? Nisam ga jos kupio, a planiram, ali ne bih ga htio nositi sa sobom u Makarsku, da sto manje teglim. Pa ne bih volio da se sve kopije prodaju.

Gaston je rekao da posaljem 40 komada. Meni se to cini previse, ali dobro, bolje da ima viska nego da neki fali.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 19/05/2009 : 12:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Gaston je rekao da posaljem 40 komada. Meni se to cini previse, ali dobro, bolje da ima viska nego da neki fali.

Od viska glava ne boli.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.79 seconds. Snitz Forums 2000