All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Deseta je hladan tuš. Jad i bijeda, i to praktički sve tri epizode. Posebno "Tajna Babilona", gdje nakon Atlantiđana, na red, čini se, dolazi another blast from the past, "reptilijanski" babilonci (David Icke anyone?), što sišu ljudske duše i revitaliziraju limfe. U što će to sve da se razvije..? :(
Deseta je hladan tuš. Jad i bijeda, i to praktički sve tri epizode. Posebno "Tajna Babilona", gdje nakon Atlantiđana, na red, čini se, dolazi another blast from the past, "reptilijanski" babilonci (David Icke anyone?), što sišu ljudske duše i revitaliziraju limfe. U što će to sve da se razvije..? :(
Pa meni baš i nije... prvi puta imamo Nathana i Ann koji će provesti najviše vremena zajedno, i dok sam, kao čitatelj, bio u išćekivanju nekog pomaka, pa čak i nekih emocija, drame, na kraju se sve svelo na patetično i već pomalo zamorno jednostrano Nathanovo samooptuživanje za sve što je pošlo po krivu u njegovu i Anninu životu... plus, tu je ubačeno par jeftinih akcijskih momenata i ta neka instantna prezentacija budućnosti kojom nam se pokazuje kako su naši junaci predestinirani za velike stvari... nama već, zahvaljujući Gigantima, itekako dobro poznatim.
U prvoj priči nakon čitanja nemam pojma o čem se radilo,druga me umorila da sam je čitao dva dana uz to da sam tri put zaspao uz nju,ali treća je ključna. Praktički loša priča,ali vrhunski odrađena kronološki i vjerujem da će se mnoge slijedeće epizode vraćati na nju. Zadnja rečenica u stripu me toliko oduševila da sam sinoć,iako sam se osjećao kao Dylan Dog u diskoteci,non stop razmišljao o njoj.
Meni su i jedna i druga knjiga malo lošije od prijašnjih... Marsovska najbolja, Prošli život relativno zanimljiva, Vignina priča O Nathanu nekako čudno odudara od serijala. Prošla tura puno bolja.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."