forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 490

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 19/05/2009 : 16:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Ultras, hvala na stranicama stripa. Nisu baš najčistije, ali poklonu se ne gleda u rezoluciju.

Na osnovu onoga što se vidi Feri je održao čas crtanja trenutnim crtačima Zagora. Atmosfera kod njega retko kada omane, a crtež se čini finiširanijim nego u drugim, skorašnjim izvedbama maestra. Primetni su i neki atraktivni kadrovi koji izlaze iz uobičajenih rutiniranih i proverenih rešenja. Sada ostaje pitanje zbog čega su čitaoci iz Italije (ako su moja saznanja tačna) ovu priču ocenili poprilično niskom ocenom.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 19/05/2009 : 16:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Možda zato što imaju debilan ukus?
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 19/05/2009 : 16:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Ja cekam da izagje 503-ca i sve cu odjednom procitati...kad procitam dajem svoje mislenje...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/05/2009 : 16:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

dobre su ti slikečime si to pobogu slikao?
a šta se tiće kvalitete izrade stripa,kako može biti lošiji od VČ?

Moze vrlo lako...pogledaj Ludens,recimo Snovi dd sprcijal,a ima i puno drugih koji se raspadaju u rukama.....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/05/2009 : 16:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Ja cekam da izagje 503-ca i sve cu odjednom procitati...kad procitam dajem svoje mislenje...

Rekao bi da je solidna priča,indijanska mitologija...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/05/2009 : 16:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solid Snake

Rekao bi da je solidna priča,indijanska mitologija...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27662 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/05/2009 : 16:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

Moze vrlo lako...pogledaj Ludens,recimo Snovi dd sprcijal,a ima i puno drugih koji se raspadaju u rukama.....

Ima u Ludensu dosta bisera ali ukupno gledano drže neki solidan nivo.I VČ drži nivo ali im on nije baš velik.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/05/2009 : 17:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ima u Ludensu dosta bisera ali ukupno gledano drže neki solidan nivo.I VČ drži nivo ali im on nije baš velik.

Ja bih izmedju njih stavio =
Jedni imaju bolje naslovne,otisak,drugi plastificirane korice,uvodni tekst,bolji lepak,redovno izlazenje....itd

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/05/2009 : 17:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedni imaju bolje naslovne,otisak,drugi plastificirane korice,uvodni tekst,bolji lepak,redovno izlazenje....itd

Naravno, ali pisi tiho da te ne cuje mpavin

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 19/05/2009 : 17:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

(shapatom)okej

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/05/2009 : 17:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Kvalitet Makedonskih Zagora je na zavidnom nivou, iskereno pijatno sam iznenađen U broju 500 Indijanska magija, koji je inače c/b, kvalitet papira je bolji nego u broju 502, korice su plstificirane, ne tako dobro urađene kao kod VČ, ali bolje od Ludensovih. Otisak je Ok, malo je bled u br. 502, ali to verovatno zbog papira koji je sivkast kao kod pojedinih brojeva SD Format kao kod VČ. Sve u svemu izdanje je OK
Ferri je fenomenalan u broju 502, na visini svog zlatnog perioda
Takođe priča izgleda odlična

Pozdrav Nebojša

Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 19/05/2009 : 18:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message  Reply with Quote
Najiskrenije, nisam više očekivao ovako dobar crtež od maestra Ferija.
Popriličan kontrast sa naslovnicama čiji je kvalitet u padu, iako je za neke očigledno da ih nije Feri, bar ne u potpunosti, radio (ni samom Feriju ne bi poverovao da mi kaže da je on uradio naslovnicu "Lorda u Darkvudu). Daleko od toga da nema dobrih naslovnica u poslednjih tridesetak italijanskih brojeva (493, 502, 503, 507, 508, 513, 516, 519, 525 su, po meni, neke od njih).

Možda je jednostavno ovoj priči posvetio više pažnje i vremena.

Kako god bilo- radujem joj se!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7936 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/05/2009 : 22:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Di si mene naša?

Edit: pa i je bezveze ovo što je napisa. I jedni i drugi imaju redovno izlaženje a i Ludens u zadnjih nekoliko godina ima savršeno ljepilo.

Opet edit: pa nije moguće da još uvik potežete te rasprave? ccc....

Edited by - mpavin on 19/05/2009 23:05:25
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/05/2009 : 22:29:46  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Danas i meni stigli 502 i 503 od Ultrasa (kome ovom prilikom zahvaljujem) ... imam i ja par zamerki , ali mislim da su to "decije bolesti" koje ce biti prevazidjene ... ne svidja mi se nacin plastificiranja korice, negde folija nije bas najbolje prionula pa malo izgleda bezveze i (to mi jos Ultras rekao) u 502 na jednoj stranici "zagor ostade nem" :)

... u sustini ono sto me najvise odusevljava je ZAGOR NA CIRILICI :)

p.s. jedna kritika drugovima makedoncima sa foruma , ispadosmo mi veci makedonci od vas samih :) , mislim da je krajnje vreme da izlobirate da se na home page www.stripovi.com najavljuje izlazenje i novih makedonskih zagora i da otovrite topic (koji ce da zazivi) , kao sto postoji "ludens" , "veseli cetvrtak" ... ovde na forumu ... salim se malo ne zamerite , a naravno sve ovo bi dobro doslo ....

Edited by - andjelt on 19/05/2009 22:42:15
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/05/2009 : 23:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Kada smo kod Makedonije i Zagora... prodjo u nedelju kroz centar Bitolja i Prilepa i ne nadjo ne samo Zagora, nego li i novinski kiosk. Dzaba sam jurco kroz grad
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 20/05/2009 : 14:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

Danas i meni stigli 502 i 503 od Ultrasa (kome ovom prilikom zahvaljujem) ... imam i ja par zamerki , ali mislim da su to "decije bolesti" koje ce biti prevazidjene ... ne svidja mi se nacin plastificiranja korice, negde folija nije bas najbolje prionula pa malo izgleda bezveze i (to mi jos Ultras rekao) u 502 na jednoj stranici "zagor ostade nem" :)

... u sustini ono sto me najvise odusevljava je ZAGOR NA CIRILICI :)

p.s. jedna kritika drugovima makedoncima sa foruma , ispadosmo mi veci makedonci od vas samih :) , mislim da je krajnje vreme da izlobirate da se na home page www.stripovi.com najavljuje izlazenje i novih makedonskih zagora i da otovrite topic (koji ce da zazivi) , kao sto postoji "ludens" , "veseli cetvrtak" ... ovde na forumu ... salim se malo ne zamerite , a naravno sve ovo bi dobro doslo ....

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33233&whichpage=1

Nego jel vi imate 503-ca tamo na severu ekskluzivno jer ovamno kod nas jos nije izasao.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/05/2009 : 21:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
izvinjavam se , moja greska dobio sam brojeve 501 i 502 , izvinjavam se na kritici u vezi topica , i dalje apelujem da se poradi na tome da se makedonski zagor najavljuje na home page .

Pozdrav za Solid Snake i nadam se da se nisi naljutio
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/05/2009 : 22:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote

Sad sam procitao ceo topic http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=33233&whichpage=6 i moram jos
jednom da se izvinim bitoli i Solid Snake ... Iskreno , nisam (ni izmedju redova) uspeo da shvatim zasto
se izricito zabranjuje najavljivanje stripova VAR COMICS-a u izdavackom izlogu i na home page , ali ne
zelim da ulazim u to ...
Sve u svemu kupujem redovne brojeve i kupovacu i nadam se da ce nastaviti da izlaze , jer znam kako sam
bio odusevljen kad se pojavio Veseli Cetvrtak u Srbiji i jer mi sa tako pruza prilika da se druzim i sa
ljudima iz Makedonije koji vole stripove
i opet kazem :
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 21/05/2009 : 13:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
Zasto izvinjenje kolega.Sve u redu.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 21/05/2009 : 13:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Stvarno sto vas nema na homepage-u?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

vlaki
New Member

218 Posts

Member since 24/10/2003

Posted - 21/05/2009 : 15:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vlaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Stvarno sto vas nema na homepage-u?

Krivo je more...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7892 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 22/05/2009 : 01:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
ovih dana sam tražio izbačene stranice i pasice iz zagor extra od broja 31 do broja 61.
našao sam ih velik broj mada nisam baš siguran jesam li ih sve našao pošto sam upoređivao extra izdanja sa zs i lms a opšte je poznato da je i dnevnik izbacivao stranice.
uglavnom mi još ostaje da napišem gdje pripadaju te izbačene pasice,da skužim kako ih staviti na forum i da i na kraju postavim pa ako kome treba neka upoređuje.
samo još ne znam da li ih staviti ovdje u ovaj dio foruma ili tamo gdje su popisi.
Go to Top of Page

sini
Starting Member

4 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 22/05/2009 : 16:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send sini a Private Message  Reply with Quote
http://www.imagenetz.de/f619c22fd/a-i-ciko-je-faca.JPG.html
Go to Top of Page

sini
Starting Member

4 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 22/05/2009 : 16:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sini a Private Message  Reply with Quote
http://www.imagenetz.de/f83ce2034/Zagor-tetovaza.jpg.html Izvinjavam se ali receno mi je da stavim sliku ovde. nemojte mi zamjeriti i misliti da se trpam i izigravam extra fana.imam 36god a volim zagora od neke 10 ili12 godine pozdrav sini
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/05/2009 : 17:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Haha, ovo je jako. Iz Zagorova priča...

No sikiriki
Go to Top of Page
Page: of 490 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000