Author |
Topic |
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 19/05/2009 : 18:19:36
|
vladimiri taditj i kuzmanov ponosno predstavljaju:
ZZCP #09!
eksplozivno(na vishe nivoa) finale prve velike ZZCP storije zapochete josh u nultom broju davne 2007e... josh deset puta po ovoliko i gotovo:))
pride: Sergej Strip #03
malko gojazniji negoli obichno a po istoj ceni. Pored regularnog nastavka titularnog mu junaka donosi i stripove Filipa Kelave, Josipa Srshena i Maksima Mrzimedaproveravamkakosepreziva* koji je prvi od domatjih autora koji se odazvao izazovu i prihvatio crtanja kratez Sergej prichice i divotalno je izveo u prostorno ogranichenih 8 stranica. Obzirom da je chika Maxim cheljade od svojih 20ak leta potencijal je ochit pa mu dajmo josh malko podrshke i dobrodoshlice u Lavirintske stripske delatnike klikom i ostavljanjem pokojeg komentara na blogu mu:
http://komix-maxim.blogspot.com/
oba naslova dobavljiva na ustaljenim mestima(darkvud, klub ljubitelja stripa) od sutra popodne a na svim ostalim(chitaj - alan ford) od petka nadalje. trazite ih imenom jer tje verovatno biti zamuljani u gomili sa ostalim boranija izdanjima(sem u Darkvudu gde tje biti divotalno pozicionirani na glavnome pultu, jel tako chika Slobo?:)) a i shtampar se vratio proverenim mu vrednostima i korice josh jednom zamazao do neprepoznatljivosti.
ah da, ako se preshvera preko grane, bitje ih i na nastupajutjem MaFestu na Lavirint astalu i koji dan kasnije u Libellus magacinu.
fala na paznji i podrshki svim nashim kupcima(all 34 of them)!
odjava programa...
s poshtovanjem: motivacioni koordinator Lavirint programa za zaludne delatnosti msje Ziokovik
p.s. Zivotinjska Karma 03 i Vrli Mrtvi svet (isto) 03 po obichaju kasne. mojom krivicom. bitje do kraja meseca... nekog...
*morao sam da proverim:) - Shimitj je.
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/05/2009 : 19:37:52
|
sergeji su po 150, zzcp 180. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 19/05/2009 19:38:25 |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/05/2009 : 19:49:22
|
sluzimo narodu, sluzimo narodu... :) |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2350 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/05/2009 : 21:00:49
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
sergeji su po 150, zzcp 180.
Šta ti je izdavač, diže cenu dok si trepnuo. ;)
ZZCP je (još uvek) 150, jer su izdanja za koja postoji i teoretska šansa da mogu da se otplate totalno out, a Lavirint je oduvek bio IN. ;)
A zainteresovani mogu da bace pogled i na prvih nekoliko stranica nove Zabave i Sergeja na našoj fejsbuk stranici, na http://www.facebook.com/pages/Lavirint/76259180428?ref=mf
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 19/05/2009 : 21:05:50
|
nemosh vishe poshteno ni da kradesh... sigh... |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/05/2009 : 21:12:36
|
Poreska uprava sve vidi! :P ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 19/05/2009 : 21:27:42
|
Ne da mi znamo. ;)
Biće Lavirintarija kod čika Slobe. |
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3513 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/05/2009 : 19:33:56
|
Ćuti, neki u redakciji nikako da se priviknu na to. ;)
A lavirintarije su od danas na u Darkwoodu, na vidnom mestu - tik uz Zagora. ;)
Moliću lepo. ;) |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 20/05/2009 : 21:33:22
|
To je prikladno za ZZCP. ;) |
|
|
gogyly
New Member
Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9400 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 28/05/2009 : 18:00:52
|
Evo baš sam pročitao novog Sergeja i on je i dalje odličan. Bravo za veći broj stranica, sada već liči na svesku.
Za priče šta reći nego : Macan i dalje malo po malo otkriva dio prošlosti i budućnosti, mystax toliko dobar da bi zaslužio zasebno izdanje, zanimljiva Kelavina opsjednutost krumpirovim zlaticama, i šlag na kraju: Maksim , genijalac , već crta kao pravi profesionalac : zanimljiva kadriranja i sjene, svaka čast
A sada pitanje : kad će MMM 5 ? neće ga valjda SS5 stić ? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
kreŠa
Advanced Member
Serbia
4746 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 28/05/2009 : 22:30:21
|
quote: Originally posted by Deers
Evo baš sam pročitao novog Sergeja i on je i dalje odličan. Bravo za veći broj stranica, sada već liči na svesku.
bravo tebi za inicijaciju ideje:))
quote: Originally posted by Deers Za priče šta reći nego : Macan i dalje malo po malo otkriva dio prošlosti i budućnosti, mystax toliko dobar da bi zaslužio zasebno izdanje, zanimljiva Kelavina opsjednutost krumpirovim zlaticama, i šlag na kraju: Maksim , genijalac , već crta kao pravi profesionalac : zanimljiva kadriranja i sjene, svaka čast
ovobrojni mystax je i meni bio vrh(...brate!:)... jedva chekam da vidim KAKO tje ga preshishati kvalitetom u narednom broju... plus, naravno, ja sam vetj predlozio Macanu da sa Brkajlijom idemo u posebnu mini seriju chim pre:) chika Jusuf je jedan od novajlija od kojih se puno ochekuje kao uostalom i od Maxima pa je ono shto je sigurno da tjemo svojski zapeti da ih izmaltretiramo da se dalje grade kroz nove Lavirintarije...
quote: Originally posted by Deers A sada pitanje : kad će MMM 5 ?
|
|
|
Topic |
|